Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihi hu hu

tabletki na tradzik cera nova z bratkiem opinie

Polecane posty

A czy te tabletki działają też na wągry? I czy ujednolicają twarz? Ja mam pryszczy mało, prawie wogóle, tylko mam wągry na nosie i brodzie, oraz moja cera nie ma jednolitego koloru, tylko np. za płatki nosa i za nimi jest lekko zaczerwieniona... No i nos się błyszczy...

Gość 30 lat on
Witam To najlepszy lek jaki stosowałem. Dostałem antybiotyk tetracykline na miesiąc i ceranowa wyciąg z bratka. W trakcie trwania kuracji antybiotykiem wszystkie pryszcze poschodziły, ale bałem się że po odstawieniu leku pryszcze wrócą. Ceranowa zapobiegła powstaniu nowych i od 1,5 miesiąca nie wyskoczył ani jeden. Z syfkami walcze od 12 lat. Generalnie to wam powiem jedno. Pryszcze powodują pewne bakterie, i jak im nie dostarczymy substancji odrzywczych to same umrą w naszym organiźmie. Będziemy się lepiej czuli i nie będzie pryszczoli. Poprostu dieta - zero słodkiego, coli, soków z kartoników, czekolad słodzenia kawy i herbaty, pizzy kebabów Mc donaldsów itp. Ja sprawdziłem to na własnej skórze. Jestem na diecie od 2 m-cy + na początku antybiotyk i teraz ceranova i prawie się wyleczyłem. A dodam że na buzi miałem masakre. Życze powodzenia

Gość barteq
Witam, jako jedyny chłopak z tego forum stosuje tabletki cera nova .Widzę ,że macie problemy z tymi tabletkami bo jest gorzej , ja robie to w inny sposób , mam 2 opakowania tych tabletek -rano biorą z bratkiem a na noc z algami ,wniosek jest jeden - pomaga ! i bardzo polecam :) pozdrawiam :)

Gość anula19
Ja nie rozumiem mam kupować te tabletki czy nie...???? Szykują mi się 2 śluby moich kuzynek,a ja nie chce na nich wyglądać jak jakiś jeden wielki PRYSZCZ!!!

Gość josecki159
witam :) ja stosuje ceranova od niedawna i cala moja twoarz jest czerwona i powyskakiwaly mi takie guziki bolące . przed tymi tabletkami stosowalem krem do przemywania twarzy VICHY i bardzo pomagał . juz po 2 dniach bylo vvidac efekty

Gość Dagmaraaaaaaaaaa
Ja z koeli łykam ceranova z bratkiem i wymiennie tę z algami. I jestem zadowolona. Może nie miałam trądziku takiego aż z wielkimi zapalnymi krostami, ale również nie było dobrze. Miałam dużo drobnych krostek i od czasu do czasu jakiegoś większego ;). Po tych tabletkach na samym początku wyskoczyło mi dużo krost, aż się wystraszyłam, ale potem wszystko znikło. Teraz nie powiem, od czasu do czasu coś mi jeszcze wyskoczy, ale zdecydowanie o 80% mam tego mniej. Jak na razie jestem zadowolona i raczej nie będę ich zmieniała.

Gość Patriciaa.
Moim zdaniem to nie każdemu może pomóc, bo każdy ma inną cerę. Moja mama pojechała mi kupić tą Ceranovą i się nie boję tego brać, bo w moim przypadku już gorzej już być nie może.

Gość zoska742
dziewczyny ja na swoją twarz patrzec nie mogę... jest mi wstyd, nawet podkład nie pomoze, jesli chodzi o spotkania to umawiam sie wieczorem, bo w slońcu to widac wszystko:-( poszłam do apteki i pani poleciła mi LaktoCer z cynkiem, no nawet troche sie poprawiło ale przy moim stanie to jakby nic nie widac, dzisiaj poszłam do apteki i kupiłam sobie Plante System-Aknoram, nie wiem co z tego bedzie...uzywam tez masci ichtiolowej i toniku AA na tradzik, zaczynam od dzisiaj... moze bedą jakies efekty..

Gość turbiniak
magia tych tabletek to połączenie oczyszczającego bratka oraz witamin z grupy B i cynku, które są odpowiedzialne za dobry wygląd naszej cery. Są różne przyczyny trądziku i jeśli Wasz reaguje na żywienie (np. po czekoladzie Was mocniej wysypuje), to nie ma bata te tabletki po prostu MUSZĄ pomóc. Nasz organizm zaopatrzony witaminami odpowiadającymi za cerę sam poradzi sobie z syfami. Do tego warto stosować Capivit A+E, bo to też są witaminy odpowiedzialne za stan cery. Ale przy leczeniu opartym na suplementacji witamin TRZEBA CZEKAĆ na efekty. Ja mam trądzik paskudny - podskórny i ropny (takie bolące gule) i do tego mam wągry. Stosuję Ceranova i Capivit od miesiąca i widzę już poprawę, wszystko się goi, nowe gule się nie robią, tylko te takie małe białe wypryski - efekt oczyszczania bratkiem. Na pełne efekty suplementacji witaminowej trzeba czekać ok. 3 miesięcy, mam nadzieję że wówczas wszystko zniknie xD

Gość tradzik_tradzik
Ja brałam te tabletki jakieś poł roku temu, ale jak piszecie zaczeło mi wiecej wychodzić i odstawiłam. Pozniej meczyłam sie dalej rozne masci itd - NIC !! nadal mam twarz całą w chrostkach.. postanowiłam wrocić do tabletek CERA NOVA, bo kolezanka zaczęła stosować i widze , że pomogło..mimo,ze poczatkowo tez wyszło jej wiecej

Gość 13 latka
kupiłam te tabletki jakiś miesiąc temu ponieważ mam lekkie problemy z cerą.Nie jest to trądzik , ale też nie ładna cera a nie chcę używać podkładu... no i powiedzmy , że jest lepiej. Ale i tak chciałabym pozbyć się tych krostek raz na dobre ;/

za zaczynam brać je od dzisiaj ! po przeczytaniu miałam chwile zawachania, ale ide do przodu i mam nadzieje ze szybko zobacze zmiany . tabletki ceranova z bratkiem przepisała mi dermatolog plus do tego Epiduo i metronizadol po ktorych jakas roznica tam jest ... mój problem to trądzik tylko wokół ust ;\ . szczerze wolałabym już czoło ! bo żelach rozniez miałam wysyp , wiec wyobrazam sobei że teraz bedzi epodobnie ;| . ale mam nadzieje ze po tabletach + moje antybiotyki dadza szybki rezultat ;) chciałabym tez zaznaczyc ze nie mam jakiś okropnych ropnych pryszczy . czerwone krostki .. moze czasami wieksze ze nawet puder nie zakryje! ale masakry nei mam ;) tylko chciałabym miec ładną buźkę, gdzie nie bedzi edl amnei problemu wyjscie z domu bez podkładu! trzymajcie się :)

Gość Anuulaaa
Ja zdecydowanie mogę polecić ceranova z bratkiem. Bardzo ładnie oczyściła mi się buzia tyle tylko, że musiałam go łykać 2 miesiące. Ale jestem bardzo zadowolona. Dobrze też się u mnie sprawdza ta druga ceranova z algami. Wygładziła mi cerę. A maseczki z glinki też polecam.

Gość saccharomyces
e tammmmmm ja pije drozdze! i cera jak marzenie, a bylo bardzo źle!

Gość pryszczatka :P
ja od 5 dni biore te tabletki i jest efekt! Może najpierw miałam wiele pryszczy ale nie pojawiają się nowe i te co są znikają! super, jestem bardzo zadowolona z tych tabletek! jeszcze raz na 2 dni stosuję peeling Under Twenty Anti Acne 2 w 1 i na te "większe" wypryski mam sztyft Nivea Visage Young bye-bye spot!, a resztę smaruję pastą cynkową. Efekt jest niesamowity! Pryszcze same znikają. Polecam te kosmetyki.

Gość olekkkkkkkkk
biore 3 opakowanie juz i jest lepiej ;) za 1 w pierwszym tygodniu cholerny wysyp ale tak ma byc.. ponoc dobra jest nova cera z algami, bral ktoś?

Gość Maladie
Ja brałam te tabletki przez cały miesiąc. Całe opakowanie wybrałam i trądzik tylko się zaostrzył. Żadnej poprawy, a właściwie mam jeszcze gorszą cerę niż przed braniem tabletek :( Ale podobno każdy organizm reaguje inaczej

Gość Aggu96
Beznadziejne te tabletki są . Nic nie pomagają, a cera robi się okropna. Nidgy więcej Cera Nova, nie kupujcie tego, szkoda kasy i cery ! Od trzech tyg. biorę Sensilab Cerin i wszystkie krosty z pleców, dekoldu i twarzy zniknęły. Może kosztują 5 zł. drożej, ale efekty są po kilku dniach ; D Kocham je ! Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z trądzikiem ! ;]

Gość Jumbo Jet
Hello tabletko maniacy!:) Już od lata mam małe pryszczyki trądzikowe i wiem, że nadejdzie czas dużych pryszczochów trodzikowych.;] Widziałam te tabletki w aptece i stwierdziłam, że mogą się przydać, bo trodzik nadchodzi. Ale teraz widzę, że tylko pogorszę sprawę, bo będzie wysyp. A nie wiem, czy mi pomoże jakoś, bo nie powiem, że mam na twarzy tragedię:[

ja również przyjmuje bratka ale w postaci naparu, już jakieś 11 dni i cóż i cóż i cóż... nastąpił MEGA wysyp, zaatakował policzki i brode :/ byłam (i wciąż troche jestem) załamana dni 2-5 to była totalna porażka pełno białych pryszczy, teraz jest niewiele(!) lepiej bolące, podskórne, czerwone dziady wciąż trwają na mej buźce :(

Gość Ania117711
mi się bardzo podobają te tabletki... mają trochę witaminekxD... na początek trochę coś wyjdzie,ale póżniej o niebo lepiej... proponuję wszystkim to kupywać ponieważ jak mam wybur-albo różne mazidła smarować, które niby pomagają a tak na serio to działają krutko i powodują zmarszczki albo wybrać tabletki które na serio pomagają bo nie dość że nie powodują jakich kolwiek zmarszczek to jeszcze posiada witaminy które oczyszczają;)... Polecam PolecamxD

Gość 14latka
ja wczoraj zaczelam je stosować. na opakowaniu jest napisane ze zaleca sie stosowania preparatu dzieciom,a z drugiej strony że dla młodzieży. tyle ze od ilu lat zaczyna sie młodzież? na wszelki wypadek biore tylko 1 tabletke dziennie i jak wzielam, to od razu tego samego dnia zauważyłam poprawe, wszystkie krostki sie zmniejszyły, nie miałam rzadnego wysypu, tylko czesto chodziłam sikać ;p pewnie u mnie tak sie oczyszcza organizm,a u kogoś innego wywala wszystko na twarz... jak dla mnie działają.

Gość joo;p
ohhh nie po kazdych wysypuje ja mialam antybiotyk w tabletkach ale kurcze nie pamietam nazwy ale byly silne dla zoladka a popicie alkoholem grozilo chwilowym paralizem...

wejdzie na strone www.estien.pl m=kupowalam profesjonalne ksometyki min na trdzik liposomy glinki i td corka zadowolona z liposow ja z korundu i maseczki botoksowej

Gość buziole123
Stosóje te tabletki od 3 miesięcy.Polecam je wszystkim.Te tabletki zmieniły moje zycie. Moja twarz wyglądała okropnie.Teraz jest inaczej. Nie potraeiłam nawet patrzeć na siebie w lustrze, nie wychodziłam wstydziłam się pokazać ludziom. Siedziałam i calymi dniami płakałam. Moje życie straciło już dla mnie sens. Nienawidziłam siebie i innych. Teraz moje życie wygląda zupełnie inacze. A uwierzcie mi stosowałam chyba wszystkiego co tylko jest. Chodziłam do dermatologa, stosowałam drogie i nie skuteczne antybiotyki. efekt żaden. Raz po maści od dermatologa miałam poparzenia na całej skórze twarzy. Byłam załamana. Mam nadzieje że wam również pomorze.Powodzenia.

Gość MInka123
Ja rowniez zastanawiam sie czy kupic te tebletki

Gość albi_mk
stosuje te tabletki już 2 miesiące i... no jak na razie nie jest z dobrze ale nie poddaje się...co prawda wysypało strasznie ale mam nadzieje że zacznie to powoli znikać..a nie wiecie jakie witaminki można brać dodatkowo?

Gość aandi
Stosowałam tabletki Ceranova przez prawie 2 tygodnie, u mnie problemem była przetłuszczająca się cera, przy braniu tabletek twarz coraz bardziej zaczęła mi się tłuścić tak że nawet co pół godzinne mycie twarzy nie pomagało i wysypało mi wypryski na ramionach. tabletki odstawiłam na pewien czas, i od razu jest poprawa jak ich nie biorę. Może one są po to by przekonać się że zawsze może być gorzej i nie było tak źle :) Może jeszcze do nich wrócę, jak się znowu odważę

Gość Pat.
Mi osobiście pomogły po tygodniu.

Gość Kataaarzynnnkaaaa
Zapytajcie tutaj: www.tradzik.info.pl