Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihi hu hu

tabletki na tradzik cera nova z bratkiem opinie

Polecane posty

Gość gość
Stosuję Ceranovę od dłuższego czasu nie mam zamiaru przestać. To już moja 2 opakowanie. Po pierwszym zażyciu miałam potworny wysyp bo skóra się oczyściła ale wszystko pięknie zeszło. Według mnie warto go brać do końca opakowania i dopiero wtedy stwierdzić, czy działa czy nie ;))

Gość gość69
Te tabletki są bardzo dobre mi pomogły owszem na początku nie jest najlepiej bo wszystko wychodzi, ponieważ skóra i organizm się oczyszczają ale potem jest tylko lepiej. :)

Gość zawiedzionaga
Nie polecam. Po czterech opakowaniach dałam sobie spokój (każde po 60 tabl.!). Wysyp na początku oczywiście jest, ale później wcale nie było lepiej niż przed braniem tabletek. Jedyny środek jaki mogę polecić to Dromin na mnie zadziałał -jest dużo lepiej.

Gość gość
Opisujcie dalej :) Ja Biore od tygodnia i zaczyna się wysyp teraz.Bolące gule na szyji i czole i policzkach,przybywa chyba też zaskurniaków,Czekam az wysyp zejdzie :) Piszcie wasze opinie i efekty !

Gość gość
biorę od tygodnia, wyskoczyły mi dwie okropne gule, bardzo bolesne i sporo małych krostek, mam nadzieję, że niedługo to minie, ale trzeba cierpliwości :) poza tym w niektórych miejscach widzę już oczyszczenie, np ramiona, które zawsze pokryte były pryszczami są prawie "czyste". :)

Gość gość
Ja poradziłem sobie z trądzikiem jak zamówiłam preparat ze strony preparatynatradzik.co.pl Teraz faktycznie trądzik ustąpił chodź wcześniej stosowałam wiele innych nie skutecznych środków.