Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihi hu hu

tabletki na tradzik cera nova z bratkiem opinie

Polecane posty

Gość Nikittax
ja stosuję trzeci dzień i jak na razie może tak trochę mniej mam wyprysków, zobaczymy jak będzie dalej. Czy tych tabletek można brać więcej niż 2, ktoś tak używał??? Chciałabym to jakoś przyspieszyć...

Gość efemerydy
nie przyspieszaj, bo przedobrzysz. To jednak zioło, więc nie można z nimi przesadzać. Ja łykam tylko 1 i już widzę efekty. Mam mniej rozszerzone pory i buzia mi się oczyściła. Boję się tylko czy trądzik nie wróci jak przestanę go brać...

Gość xxxxenia
Jeśli chodzi o kosmetyki na trądzik to ja mogę polecic dokładnie takie http://www.nantes.pl/clean-fresh.html Naprawde są bardzo skuteczne i musze przyznać ze działaja na takie niedoskonałości naszej cery.

Gość TomaszewskaJ
właśnie kupiłam te z bratkiem ceranova. Wziełam na razie jedną, tam sa 2 dziennie i trzymam kciuki ;) Myśle tez nad kosmetyczką i porządnym oczyszczaniem, tylko nie wiem czy mozna je robic jak jest tak zimno?

Gość patka...
Hej Mam pytanie czy te tabletki działają tylko na trądzik czy może też na ''wągry'' bo ja mam i to i to i nie jestem z tego zadowolona :( Moja szafka jest cała w różnych kosmetykach na zanieczyszczenia ale one nic nie pomagają. O ceranova dowiedziałam się od koleżanki i zamieżałam je kupić , ale jak przeczytałam opinie , to sie przestraszyłam, że może się pogorszyć, więc niewiem co mam robić. POMÓŻCIE!!! A i tak w ogóle od ilu lat można ją stosować, bo moja siostra ma taką samą cere :D

Gość wtajemniczonaHanka
Hej patka - te tabletki ceranova z bratkiem działają od środka, mają na celu oczyścić skórę z toksyn. Jak zaczynasz je brać, a już coś Ci się wcześniej wytworzyło to dobrze jak to wszystko wyjdzie, bo można peelingiem złuszczyć i oczyścić powierzchnię. Ja je biorę od 3 miesięcy i z efektów jestem bardzo zadowolona. Buzię mam gładką i taką rozświetloną. Ale peeling i tak stosuję i od czasu do czasu jakiegoś tam wągra wycisnę - cudów nie ma.

Gość tradzikk
Hej dziewczyny Skusiłyście mnie i kupiłam. Na razie biorę pierwszy tydzień. Trochę trądzik mi się zmniejsza, ale kupiłam sobie też maseczkę oczyszczającą i 2 razy ją uzyłam. Do tego glinka zielona + tonik antybakteryjny. A miejscowo na pryszcza smaruję spirytusem, ale tylko miejscowo, żeby go wysuszyć.

Gość sloicznek
a mi się wydaje, że one działaja też na odchudzanie. kupiłam je na trądzik, ale przy okazji zauważyłam, że schudłam 1kg, a nie stosuję żadnej diety. \może to ich oczyszczające działanie... miał ktos podobnie? Co do trądzika - to lepiej.

Gość viperaaa
one są na trądzik i faktycznie pomagają. Co do chudnięcia - to może trochę, ale sama nie wiem. Oczyszczają cerę z wągrów i u mnie jest mniejsze rozszerzenie porów. Na noc też mi pomaga maść cynkowa, tylko, ze stosują ją miejscowo na największe syfy.

Gość ceranova z bratkiem
całkiem, całkiem i mnie nic nie wysypało jak piszą niektórzy. Zmniejszyły mi się pory i mam mniej pryszczy na twarzy. Trochę jeszcze zostało na plecach, ale mam nadzieję, że da radę.

Gość Agusieek19
kupiłam ten ceranova bo koleżanka poleciła. Byłam trochę sceptyczna, ale miło się rozczarowałam. Po miesiącu mam mniej pryszczy tak o 70% i zmniejszyła mi się tłustość włosów. Tak musiałam je myć codziennie, a teraz co 3-4 dzień wystarcza.

Gość jaq
przejrzałam skład i widzę że ma witaminę b12 która na jednych działa na zasadzie wysypu pryszczy. Może to dlatego niektórych wysypuje. Ja łykam normalny cynk i też mi się poprawiło. Wcześniej przed @ zawsze jacys nieprzyjaciele, teraz 1 i to malutki i szybko znika.

Gość Danutka21
co do cynku to ja miejscowo stosuje maść cynkową, miejscowo - bo strasznie wysusza skórę. Co do ceranova to stosuję z przerwami od pół roku i bardzo mi to pomaga. Od czasu do czasu robię przerwę, bo też nie chcę cały czas go brać. Mnie po nim nie wysypało - za to włosy mniej mi się przetłuszczają.

Gość mało jes zioł pomagajacych
najlepsze to sa zioł a pokrzywa i kurdybanek

Gość WitakaBaranowski
po pokrzywie to mam uczulenie, więc lepiej uważać. A ceranova z bratkiem, pomaga, stosuję go od 2 miesięcy, łykam rano, stan skóry mi się poprawił, jest mniej tłusta i świecąca. A włosy - chyba trochę też są mniej tłuste.

Gość Olga766
mi tez pomogły. One zamykają pory i wtedy mniej pryszczy wyskakuje, bo skóra jest mniej tłusta i produkuje mniej łoju. Efektu wysypu nie miałam, za to u mnie po tygodniu już widziałam mniej zaskórników i mniejszą tłustość.

Gość Smoczka123
Ja korzystałam z epiduo i też było okej...

Gość gościówkaa
Brałam przez 3 miesiące i nie było ŻADNEJ poprawy. Już picie bratka jako ziółka lepszy efekt u mnie daje.

Gość ZuzannaAnna
u mnie rezultat był doskonały. Mniej otwartych porów, mniej czarnych punktów, w których gromadzi sie łój i brud. Bardzo ładnie oczyściły z tych starych, a nowe powstają mi teraz tylko przed okresem i to nie w takiej ilości jak wcześniej. Z ramion i pleców tez mi poschodziło.

Gość Olgggga4
te tabletki ceranova pomagają łagodzić, przy czym ja i tak 2 dni przed okresem mam wysyp, może nie taki jak wcześniej, ale jednak. Co prawda po okresie wszystkie znikają, więc myślę, że u mnie to przede wszystkim hormony. One też działają na przetłuszczanie się włosów i to bardzo. Tutaj sprawdzają się idealnie.

Gość Milllla
to ja mam patent na trądzik. Tabletki ceranova, ale nie można używać żadnych kremów. Skóra sama wytwarza tłuszcz i nie trzeba jej dodatkowo natłuszczać. Mi to wyszło na wyjeździe, jak zapomniałam wziąć krem. Idealnie się sprawdziło.

Gość gość
Zaczęłam stosować jakieś 2 tygodnie temu. Ogólnie rzadko zmagałam się z trądzikiem, najbardziej chciałam pozbyć się nadmiernego błyszczenia skóry. Po kilku dniach powyskakiwały mi małe, czerwone krostki z ropnymi punkcikami. Mam nos i czoło całe usiane tymi krosteczkami. Teraz powolutku zaczynają się zasuszać, mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej :) Nie zniechęcajcie się pierwszymi skutkami, aby wyleczyć się z trądziku potrzeba czasu.

Gość gość
Wczoraj zaczęłam brać. Czekam na gladziutka skore !:D

Gość Smaczka
Ja polecam epiduo :) To dobry lek i powinien pomóc. Polecam spytać w aptece!

Gość Alicja 88
Hej dziewczyny :) ja Wam powiem ze leczyłam sie na trądzik wiele lat i doszłam do wniosku ze polskich dermatologow mozna wsadzic w d**e. Brałam na tradzik wszystko co przepisywali lekarze. I mozna powiedziec ze poprostu bylam krolikiem doswiadczalnym. Okazuje sie ze moje leczenie bylo takim "a moze to pomoze, a jak nie to sprobojemy czegos innego" zamiast zbadac bakterie i uzyc czegos konkretnego na dana bakterie. Olałam lekarzy bo moja skora dostawala tylko po d***e od ciaglych zmian lekow. Kupilam ceranove z bratkiem i po miesiacu stosowania mam skore gładką jak aksamit, zero syfów, nie musze często stosować balsamow bo nawet mi sie skora nie przesusza :) polecam kosmetyk na 100%.

Gość Skoczka123
Też używałam epiduo i dawało bardzo fajne efekty :)

Gość gość
Stosuję od miesiąca i widzę poprawę. Trądziku jest mniej, a krostki zmniejszyły się.Dodatkowo kupiłam żel acres i będę go używać razem z tabletkami.Myślę że mi to pomoże :)

Gość santa2
mi pomaga tez picie herbaty zielonej tylko najlepiej zeby była lisciasta oczyszcza organizm z toksyn i równiez pomaga na zeby wzmacnia szkliwo i picie minimum 1,5 l wody dziennie