Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TUSK JEST OK

Tusk to jednak swój chłop

Polecane posty

Gość TUSK JEST OK

blanty palił, winka popijał, na wycieczki jeździ i mówi o tym wprost (inni jeżdza i ściemniają że to "ważne wizyty"), ostatnio powiedział że "miał ochote zabić" sędziego po kontrowersyjnej decyzj o rzucie karnym.........Tusk jest żywym człowiekiem w odróżnieniue od politycznym mumii które od lat siedzą w polityce.

Gość e tam..............
oczy moze sobie mydlic takim lamkom jak ty, ta kurrwa jest zadlugo w polityce by byc normalnym, tak samo zreszta jak inni 🖐️ polityk= smiec :)

Gość dfsfsdff
miał ochote zabić" - :o ja nawet w zartach tak nie mowie... musi sie leczyc czlowiek

Gość jaka kicha
zgadzam się z autorem. Tusk to normalny, naturalny człowiek

Gość no i dlatego jest okay
facet jest żywy a nie jakiś sztuczny smutas sport to zabawa i emocje, Tusk widać to rozumie pozdro sztywniaków :) 🖐️

Gość księgowy PIS
co ja teraz pocznę , skąd ja wezmę 100 mln na kampanię :(

Gość jaka kicha
Ale polityka to nie zabawa... w polityce chodzi o los nas wszystkich.. ale przy tym można być naturalnym i ludzkim.

Gość a pamietacie debate
Kaczynski - Tusk w TV? :P Tusk opowiedział jak Kaczor w windzie wyciągnąl pistolet i powiedział "dla mnie zabić ciebie to jak splunąć" a bidna Kaczka się zmieszała i udawała że nie pamięta :D Widac że jedni udają mumie a swoje myślą i to mysla często niefajne rzeczy :o a inni sa soba i nic nie knuja , jka Donald :)

Gość też donka lubię
:D poczciwy sympatyczny facet, który MA JAKIEŚ UCZUCIA i nie jest jak niezdarne, nieporadne, wiecznie nie wiedzące co się dzieje Kaczory :O