Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co na przeprosiny..?

Polecane posty

pokłócilam się z moim Ukochanym....... nie odzywa sie do mnie.... co moge zrobić, żeby mu troszkę zmiękczyć serduszko..? macie jakies pomysły..?

Gość hagagsfds
to zalezy o co sie poklociliscie.

no tak nasi wspaniali "honorowi" ponad wszystko mężczyźni... Pokłóciliśmy się właściwie o błachostkę.. mianowicie o wyjście razem..

dziewczyno daj sobie spokoj z przeprosinami !! jak długo jesteście razem?i czy często tak się obraża ?? wiesz ? ja niedawno zakończyłam związek z takim obrażalskim. zaczęło się od obrażania na dzień , dwa , tydzień , dwa ... a dziś jestem psychicznie rozsypana... wytrzymalam coś takiego niemal rok czasu. a wiesz jaki był koniec? obraził się bo spytalam czemu znów się nie odzywa...po misiącu jego fochów mieliśmy porozmawiać. dłuugo go musialam przepraszac i prosić o rozmowę. lecz następnej obrazy nie wytrzymalam. nie dość że nie pojawił się na rozmowie to jeszcze olal. zakończylam to mailem, na ktory też zapewne się obraził. przemyśl czy chcesz takiego życia , czy to wytrzymasz.

właściwie jestesmy razem 2 lata 3 miesiace i 2 dni... i to właśnie była niestety moja wina.. bo zaczęłam ową kłótnię.. a on po prostu się przestał odzywać..

do MagicznaDlon : całkiem Cię rozumiem.. właściwie to zawsze ja mówiłam, że bez kłótni i cierpienia nie docenia się tych dobrych i chwil tak więc.. ja trzymam za Ciebie kciuki:* a mam nadzieję, że mi się ułoży.. wierzę w to:)