Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja_królewna

Nieprzyjemne zbliżenie /

Polecane posty

Mój problem tkwi w tym, że już od prawie roku kocham się z moim chłopakiem. Na początku zbliżenia były dla mnie bardzo nieprzyjemne ze względu na ból, ale teraz jest znacznie lepiej, mimo, że czasami i tak odczuwam ból gdy we mnie 'wchodzi'. Najgorsze jednak jest to, że niemal przy każdym stosunku chce mi się bardzo pisiu, a czasami nawet to drugie. Nie wiem dlaczego tak jest, ale jest to bardzo nieprzyjemne uczucie :/ Możemy kochać się tylko w pozycji klasycznej- gdy leżę idealnie prosto. Inne pozycje są wykluczone, ponieważ odczuwam ostry ból w dole brzucha, a wiadomo, że po roku kochania się nie jest to miłe, tym bardziej, że moje Kochanie uwielbia, gdy jestem na Nim... Może to nadżerka albo jeszcze coś gorszego? Może ktoś z Was tez tak ma? :/ Dodam, że męskość mojego Skarba ma 19 cm. w stanie wzwodu. Proszę o Wasze opinie :(

Gość a ile masz lat
bo chyba jeszcze za mało? widocznie penis Twojego faceta boksuje Ci miednicę, jest dość długi choć bez przesady a poza tym naciera Ci na pęcherz

Gość hehehehehhe
to ty dziewczynko co masz 14 lat i ci miller obiecal abolicje ????? albo eutanazje ? dorosnij conajmniej do 16 lat i jeb sie z kongo

Mam 19 lat! Wypróżnienie nic nie daje, bo i tak mi się zachciewa w trakcie :/ Ale najgorsze jest to, ze możemy się kochać tylko i wyłącznie w pozycji klasycznej :/

Gość jupjup
To przestańcie się rżnąć.

Gość niewiarygodnie sexy
seks jest tylko dla dojrzalych ludzi, którzy umieja bawić się w te klocki:P

Królewno, jeżeli obawiasz się że masz nadżerki czy coś w tym stylu to powinnać pójść do ginekologa. Innym wytłumaczeniem bólu który odczuwasz mogą być duże rozmiary penisa twojego chłopaka. Pamiętaj że tylnie sklepienie pochwy (czyli jej koniec) graniczy z jelitami więc jeżeli twój chłopak "dobija" do końca to nic dziwnego że cię boli. Wytłumaczenie uczucia parcia w pęcherzu jest raczej oczywiste - przednia ściana pochwy graniczy z pęcherzem moczowym więc w trakcie penetracji pochwy może pojawić się nacisk na pęcherz. Zignoruj to uczucie.

A byłaś u ginekologa? Chyba nie... Powiedz mu o tym, on Cię obejrzy od "środka" i może coś zauważy? Nadżerka to raczej nie jest, ale może masz coś jak tyłozgięcie macicy (podobno ta dolegliwość powoduje ból podczas stosunku). Ale pogadaj o tych z lekarzem.

Gość gość
Co to jest pisiu w morde?:o:oJeśli znaczy tyle co sikać Ci sie chce, to mam tak samo🖐️PS: I pisz po polsku 😴