Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złudzenie_optyczne

siedzę dzisiaj sama w domu...

Polecane posty

Gość muszetowiedziec
Spokojnych snów. Ja dziś już idę.

ciemnosci sie nie boje zasypiam normalnie ale jak mi sie sni np.ze sie topie to nie jest przyjemne i sie budze :)

Gość muszetowiedziec
Nigdy mi się nie śniło, że się topię - to chyba ma jakieś znaczenie. Ale śniło mi się w styczniu tego roku, że nie mam pół szczęki zębów czy nawet całej. To sobie WYOBRAZ co było dalej... :(

Gość muszetowiedziec
Oczywiście nawet nie sprawdziłaś co to znaczy. tylko liczyłam kasę na nową szczękę. Ale ze mnie tłuczek. No ale tak jest.

tak wiem co znaczy gdy sie snia zeby, a ja mam sny o tym ze sie topie moze dlatego ze plywac nie potrafie?

Gość muszetowiedziec
Nie sprzwdziłam - miało być. Ej ty - czerwony buraku - weź i sam spierdalaj. A najlepiej wyrażaj się kulturalnie chamie jeden niewychowany.

Gość muszetowiedziec
No - to może być. Choć nie jestem pewna oczywiście. Nic idę już. Niektorzy nawet w necie życżą mi źle to co może być w życiu? Wolę sobie nie WYOBRAZAC.

e nie ma co brac sobie do serca ja malo co biore :) to dobranoc

Gość muszetowiedziec
Powiem wam, że dziś mam sama wiele pretensji o wiele ale w sumie jak sobie tak myślę, gdyby mi się normalnie życie ułożyło to też byłabym taką świnią jak ludzie byli w stosunku do mnie. No naprawdę. Z buta nieudacznikom i tyle. A tak? No cóż... zmieniłam się. Chyba na plus. Ale wielu rzeczy żałuję. Począwszy od 15 roku życia.

Gość muszetowiedziec
Dobranoc. Lepiej już nikogo ani niczego nie komentować. Nasze życie - nasze smutki i radości, ale jakoś tak - zdziwienie zawsze - to komuś można bezkarnie tak naświnić? I co dalej? Nic? Ale państwo :(

dobrze, że wczoraj już tu nie zaglądałam, bo bym się nieźle wystraszyła ;) muszetowiedziec ---> czy Ty miałaś jakieś doświadczenia z świadomym śnieniem albo jakimiś ingerencjami w podświadomość w ogóle? i przepraszam za to pytanie, ale czy bierzesz jakieś psychotropy...?

Gość muszetowiedziec
Nie. Nie mam żadnego doświadczenia z podświadomością. Wiem tylko, że wszystko mieści się w sile i czasem musisz po prostu głośno wrzasnąć NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i to jest element poświadomości najepszy. Bo zło osacza po cichu :(

Gość muszetowiedziec
Tak musisz wrzasnąć NNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo inaczej po tobie niestety :(. Ale czasem nie wiesz z kim walczysz. Zagadka bez odpowiedzi.

Gość muszetowiedziec
Nie biorę żadnych psychotropów. Ostatnio tylko mnie "podpętało" po jednym fimie to teraz już wiem wiele rzeczy lepiej. Czy mi to się do czegoś w życiu przyda? A bo ja wiem! W każdym razie nie polecam bo to bez sensu :(