Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna25456

proszę pomóżcie i oceńcie czy dobrze robię

Polecane posty

Gość katarzyna25456

otóż byłam z chłopakiem rok,obsypywał mnie prezentami, ja go też i co najgorsze przez to ,ze założyłam profil na naszej klasie ,a on się dowiedział zabrał mi wszystko i zwyzywał ,że jak mogłam to zrobić , wyklął mnie słowem typu szma*a nie wiem jak w chwili z kochajacego skarba mógł sie przeobrazic w taką bestie, on nie raz kłamał i jakos wybaczałam np w sprawie kolegowania sie z chłopakiem którego nie lubie, ludzie mi donosili,ze chodzi do niego ,a on kłamał :( sama nie wiem to hcyba nienormalne, w dodatku teraz miałam dostac o okres,a on powiedział,zebym szukała kogos na jego miejsce,on nie chce byc z kims takim jak ja :( przeciez nie popelnilam zbrodni to tylko głupie konto, nioe dawałam zadncyh głupich komentarzy czy zdjec :( mam pecha 3 z kolei chloapk okazuje sie zerem, poprzedni mnie uderzyl :( bo tez mial jakies chore zachowania echh :(

Gość katarzyna25456
jak dzwonił po tym jak mnie wyzywał, chcial wyjasniac itd nie dałam sie odrzucałam połączenia powiedzialam ,ze nie chce go znac lecz głupie serce nadal kocha :( ale rozum nienawidzi

Gość nie rozumiem naprawde
wkurzył sie na ciebie bo założyłaś konto???? na nk??? naprawde dziwak pozatym ja bym nie zniosła takiego traktowania i takich wyzywań

Gość Bez urazy ale

Gość bety bethy
kasia , wzbudzilas w nim zazdrosc , a ile macie lat? rozumiem ze masz dostac okres (miesiaczke?)????? i nie ma?

Gość Bez urazy ale
Zachowujesz sie i wyrazasz jak kretynka, o co wlasciwie ci chodzi?

Gość katarzyna25456
naprawde był strasznie zazxrosny o mnie czasami kontrolował wzrok jak ktos szedl z naprzeciwka :( ,ale nikt nie okazal mi tak serca jak on gwiazdke z nieba by dał, jednak probuje o nim zapomniec :(

Gość bety bethy
dziwne to jest , brak zaufania z jego strony i samokontroli i brak umiejetnosci panowania nad swoimi emocjami

Gość katarzyna25456
okres juz jest ,ale on wiedział,ze sie spoznia i powiedzial,ze nie chce miec ze mna nic wspoleno o takie cos mezczyzna mjacy 29 lat az ciężko uwierzyc :(

Gość bety bethy
kasia a robiłas test? ciazowy ?

taka zazdrość to choroba naprawde daj sobie spokuj teraz pocierpiszjeśli zakończysz ten związek bo potem sie nie pozbierasz jak sie bardziej wkręcisz

co 29 lat i taki kretyn za pszeproszeniem współczuję

Gość katarzyna25456
kochana bethy robilam test poza tym wczoraj dostałam okres dzięki Bogu musze sie pozbierac chcoc ciezko bedzie, wokół wszystkie kolezanki ,albo mężatki,albo planuja ślub,a ja wiecznie pech bo jak juz kogoś mam to okazuje sie smieciem :( poprzedni zwiazek trwal 3 lata chlopak byl cudowny,nigdy nie pil, na pewnym balu na uczelni u mnie napil sie i mnie uderzyl ,bo rozmawialam z kolega :( porazka :(

Gość bety bethy
to jeszcze nie tragedia ale napewno jest ci ciezko :O ja mialam gorzej , byłam w zwiazku z facetem 27 letnim uzaleznienia: -alkohol -fajki -playstation (nieraz 8 godzin dziennie) mówil mamusi swojej wszystko , nawet nasze pozycje , sex wszystkie moje sprawy jej opowiadał , wyzywał mnie , nie raz nie chcial sie wykapac a potem taki brudny i spocony chcial sie kochac :O -przyłapałam go jak przekuwał igłą prezerwatywy (ale ja itak sie zabezpieczałam on o tym niewiedzial) -wyśmiał moja mame wprost ze chodzi do koscioła , kompletny brak szacunku ,i z mojej babci tez sie smial :( - jak byłam u niego na weekend to nie dawał mi jesc, -zabranial mi wychodzic z kolezankami , kontrolował mnie , niepozwolił mi isc do pracy - nie było mozwy o załozeniu spodnicy czy sukienki -zmuszal mnie do sexu -wyzywał znecał sie psychicznie -leń, brudas , nic nie umiał zrobic -popalał maryske -nie mył zębów , kazał mi sprzątac i robic wszystko

Gość katarzyna25456
bety - jejku to faktycznie Twój były to obraz prostaka i kompromitacji ,zreszta moi też :( kurde żeby chłopak zabrał wszystko co kupił echh :( ale kochana wspólczuje po tym co napisałs i co musiałas przezywać,a teraz masz jakiegoś ??

Gość bety bethy
kasiu kochana , musisz toprzemyslec i sama podjąc decyzje ale ja na twoim miejscu zakonczyłabym to, chyba ze rozmawiaj z nim duzo o was itd

Gość bety bethy
katarzynka , ze mna to jest powazniejsza sprawa , chlopak zniszczył mi psychike , wiem ze moze to sie smieszne wydawac , ale co wtorek chodze na terapie do psychoanalityka, mam uraz do mezczyzn , mam ogromna niechec do seksu a mam 24 lata, boje sie facetów i ... mojego ojca (jest wporządku) ale swiadomosc mi mówi ze to mezczyzna i go sie boje teraz sie lecze niezycze nikomu tego co przezyłam

Gość katarzyna25456
bety - niestety kochana moja rodzina go nie toleruje po tym jak zabrał mi wszystko i zwyzywał :( ja w sumie mam mieszane uczucie raz mi go chikernie brakuje, innymm razem nienawidzę itd :(Echh , ide spac moze chociaz przysni mi sie cos fajnego :) Dobranoc 🌼 ❤️ słodkich snów

Gość bety bethy
kasia , niemartw sie , ulozy ci sie zycie napewno , zawsze tak jest ze my dobre kobiety dostajemy po tyłku , bo jestesmy za dobre :O

Gość bety bethy
kasia bedziesz jutro na kafe? o której?

Gość bety bethy
prosze jutro napisz tu . ok? dobranoc ❤️

Gość katarzyna25456
bety jestes kochana , napisz pozniej o której bedziesz 🌼 miłego dnia :)

Gość na mnie koles tylko raz
powiedzial dziwka (po tym jak sobie uroil, ze skoro mialam tylko jego na pewno z kims sie przespalam w miedzycxasie, albo na pewno to zrobie) nie interesowaly mnie kwiaty, przperosiny, blagania..koles ktory juz Ciebie nie szanuje nie bedzie Cie szanowal nigdy.. tez plakalam, tez tesknilam, minely prawie trzy lata, a ja jestem zadowolona, ze nie ma go obok...i tyle...

Gość katarzyna25456
bo tak kochana powinno byc jesteś twarda :) mam nadzieje,ze u mnie to samo zapomnę :( cięzko bedzie ,ale nie złamie sie

Gość wtedy nie bylam twarda
sama sie zlamalam, bo nagle okaalo sie, ze nie znam faceta, z ktorym planowalam spedzic zycie, u nas tak daleko zaszlo.. wiem, ze bedzie ciezko, ale ktorego dnia obudzisz sie i bedziesz wiedziala, ze dobrze postapilas... badz konsekwentna, nawet gdy bedzie bardzo bolalo.. powodzenia:]

Gość katarzyna25456
na pewno bede konsekwentna choc bedzie ogolnie ciezko za tydzien zmieniam numer kom, choc on i tak nie pisze, nie dzwoni 🌼

Gość wtedy nie bylam twarda
i nie pisz, ze facet dalby Ci gwiazdke z Nieba, cos takiego wyzej napisalas.. gdyby tak bylo faktycznie, nie bylabys teraz smutna, naprawde zycze sily:]