Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica7

Jak radzicie sobie z bolem? Z rozstaniem, lzami, tesknota, stresem, wszystkim co

Polecane posty

Gość ladacznica7

boli? Jest mi obecnie ciezko bo facet z ktorym bylam nie dal dla nas zadnych szans. Iznalazlam metode na odstresowanie. Puszczam sobie prrzed snem minimum 2 godziny trance i ciezkiej techniawy. O tyle jest to dziwne, ze nigdy nie lubilam takiej muzyki tylko po i rock a teraz non stop slucham techno . Potrafie tak lezec i sluchac do 2 w nocy a potem zasypiam. I praktycznie czekam kazdego dnia na sen aby tego sluchac.

nie radze. wczoraj obudziłam sie w srodku nocy i tak poprostu rozpłakałam ... a szkoda gadac, ide jutro na impreze, zaleje sie w trupa, spale 2 paczki szlugów i znajde najprzystojniejszego goscia na parkiecie to chociaz na chwile sie pociesze.

Gość no bo co skoro
ide jutro na impreze, zaleje sie w trupa, spale 2 paczki szlugów i znajde najprzystojniejszego goscia na parkiecie to chociaz na chwile sie pociesze. sposob wyprobowany- polecam :P mozna zapomniec, chociaz na jakis czas........

Gość rasowa_stonoga
chyba przestaje sobie radzić............ facet, który tak pięknie się do mnie zwracał okazał się zwykłym dupkiem:( dalczego oni nas rozkochują w sobie a potem się ulatniają?ech:((

Gość no bo co skoro
dlatego zerwali bo sa wlasnie totalnymi dupkami!! i czasami nie doceniaja tego co maja... a na dodatek mega tchorze :o

Gość no bo co skoro
moj ex po 3 latach, doszedl do wniosku ze nic do mnie nie czuje.... a przez ostatnie 2 miesiace nie wiedzial biedak chyba jak mi to powiedziec i kurwa wszystko zawsze bylo ok, mimo ze czulam co sie dzieje....

Juz 3 mc idzie jak odszedl bez wyjasnien...mowia ze czas pomaga zapomniec...nie pomaga...nie mam spsobu na to co w temacie topiku :(

Gość remex
wy wszystkie jesteście załosne niby was facet zostawił widocznie miał powody pamietam jak mój koles poznał panienke na portalu randkowym chcąc sprawdzić jej wiarygodnośc podstawił swojego kolege by umówił się z ową panienką chciał sprawdzić wiarygodność tej dziewczyny no i rybka połkneła haczyk dziewczyna nawiąząła kontakt tym jego kolegą ba nawet się z nim umówiła na spotkanie ,spotkali sie z po jakimś czasie (tak kolesie się umówili) na to spotkanie wchodzi za jakiś czas ten pierwszy z którym kręciła któremu zapewniala o miłości ze go kocha tęskni i takie tam pierdoły a sama umówla się z tym postawionym kolesiem zebyscie widzieli jej głupią mine i konsternacje tej niby uczciwej zapewniajacej o uczuciu dziewczyny wstyd i obłuda.Wstydcie się dziewczyny nieraz same jestescie sobie winne jak same nie szanujecie się.I nie dziwcie się ze pózniej was faceci zostawiają jak same jestescie sobie winne

----------->>>> remex jakis chory przyklad podales... w ogole nie na temat topiku... nic nie wiesz o zwiazkach zadnej z tu wypowiadajacej sie kobiety...nie wiesz co bylo powodem rozstania ....kto zawinil , itp.... i kazesz nam sie wstydzic? frustracje swoje zostaw dla siebie jak nie masz zamiaru wypowiadac sie na temat :|

Gość Wąż od pralki
słuchawki na uszy muzyka relaksacyjna

Gość no bo co skoro
bieganie, basen, aerobik.... wszystko co pochlania czas i energie... potem juz sie ma malo sil na myslenie.... :)

wiesz co ta techniawka chyba lepsza niż jakieś spokojne kawalki - te tylko nakręcają a z tą rozpaczą trudno sobie radzić, ja sie zbierałam w sobie od 7 do 17 - czyli wtedy gdy otwierałam i zamykałam drzwi od mieszkanka... :( w momencie gdy przekręcałam zamek już płynęły łzy a za chwilę osuwałam sie o drzwi... :( kuźwa ja nie wiem czy z tym można sobie jakoś poradzić, najlepiej jest chyb aprzebywać wsród ludzi - myśle ze tonajlepsza metoda, bo jak zostajesz ze swoimi myślami to już tragion w głowie.... :(

Gość Wąż od pralki
taaa ,dodam, że moja muzyka relaksacyjna to Rammstein, nie jakieś tam plumkanie

hehe no to ok, rammstein - ok :) gorzej jak byś zatapiał się w plumkaniu z szumem morza i kwileniem ptasząt w tle :P

Gość Wąż od pralki
no nie nie, to by raczej podziałało odwrotnie;)

za całym szcunkiem dla Ciebie remex...ale.... piszesz tutaj o swoim facecie, próbując wcisnąć kit dziewczynom, które cierpią...po pierwssze nie stosuje się uogólnień, wybacz, ale to głupota... a po drugie masz się czym chwalić, twój koleś musiał miec mega kompleksy po prostu: 1. UMÓWIŁ SIĘ z dziewczyna przez serwis randkowy, bo rzekomo chiał ja sprawdzic, żałosne!!!! 2.podesłał kolegę, żeby zobaczć jak sie dziewczyna zachowa i ty twierdzisz, że dziwczyny zasługują na coś tkiego? że ktokolwiek zasługuje?? zwyczajnie oszukał tę dziewczyne, więć generalnie dostał to na co zasłużył, obydwoje byli siebie warci zanim zacznieszs obrzucać kogos błotem, zastanów się kogo masz u swego boku by moze ,że Twoj facet wyymyślił te historyjkę aby podbudowac swoje ego...gratuluję wyboru...