Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klawiaturianka

Zakochałam sie czy zauroczyłam? co to jest? a ja mam chlopaka

Polecane posty

Gość Klawiaturianka

Witam, nie będę lać wody tylko napiszę konkretnie i rzeczowo. mam 20lat i jestem studentka prawa, mam chłopaka od 2,5roku, było nam dobrze, znajdywałam w nim wszystkie cechy jakie mi odpowiadały by je posiadał mój wymarzony chłopak. Jednak z czasem .. hmmm jakaś melancholia? jakaś monotonia się wkradła.. nie chce mu się wychodzić, na wszystko \"szkoda kasy\".. Ostatnio natomiast tj. jakiś miesiąc poznałam chłopaka, przystojny, inteligentny, romantyczny, zabawny- nie mogę o nim przestać myśleć przez ten cały czas, z tego co widzę i ja mu się podobam - to się czuje i widzi, co się będę rozpisywać. I nie wiem co to jest... zauroczył mnie, czuję do obu facetów miłość? Swojego obecnego chłopaka kocham ale o tym ani na dzień zapomnieć nie mogę. Eh próbuję odganiać go z moich myśli ale coś mi to nie wychodzi.

Gość aja tak pisze
też mam podobnie

Gość prosta sprawa.
zostawiasz obecnego i zaczynasz zycie z tym ktorym sie zauroczylas. takie trudne ?? :)

Gość prawde Ci powiem wiesz..
to zauroczenie:O i wiedz jedno dziewczyno.. jesli zostawilabys obecnego chlopaka dla tego nowego to po czasie znowu z tym drugim bedzie to samo..monotonia..PAMIETAJ ZE PRAWDZIWE SZCZESCIE OSIAGNIESZ WTEDY KIEDY NA PIERWSZYM MIESJCU W TWOIM ZYCIU BEDZIE BOG!! Reszta sie ulozy juz idelanie :) Powodzenia!!