Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna to tylko zaradny

My kobietki cenimy tylko mezczyzn zaradnych ktorzy utrzymaja sami rodzine

Polecane posty

Gość Tak sobie myślę
Żenujące. Panowie wyznają zasadę pieprzyć panienki, a później wyzywać je od k**w, bo nie są dziewicami. Czyżby każdy z panów tutaj był prawiczkiem? Jeśli nie, to wstydźcie sie jeden z drugim i na badania. Zadajecie się z dziffkam, może nawet już macie HIVa....z czym do dziewicy?

Nie zauważylem w twoich wypowiedziach ani wysokiego poziomu ani terminow naukowych.

Gość malgosia____________
Wiejska szmata? Pochodze z Krakowa, tam skonczylam studia i znalzalm pierwsza prace. A co Ty soba reprezentujesz biedulku? Do konca zycia bedziesz siedzial na kafeterii rzucajac jadem. Coz, zal mi Ciebie. Zapewne zadna kobieta nigdy Cie nie zechce, moim priorytetem zyciowym nie sa kłótnie, ale moze zastanwo sie czasem zanim bedziesz wyrazal opinie na temat ludzi i zdarzen, o ktorych nie masz bladego pojecia...choc to zapewne kwintesencja Twojego zycia. Znam Włoszki, Brazylijki, Angielki, Słowaczki, Amerykanki, ktore sa zonami Arabow. Czy te kobiety sie nie szanuja? szkoda slow. Zycze szczescia forumowiczom, jakkolwiek

Gość olga ....
nano - jejku! kolejny gejzer umysłowy! Przecież to o tym mówiłam ... Nawet prostego języka nie opanowujesz ... Brak zrozumienia ... :O

Moj Boze ! Chlopcze skad w Tobie tyle nienawisci? Kobieta, ktora ma szacunek do siebie po prostu go ma, i nie ma to nic wspolnego z tym, za kogo wychodzi za maz. Zastanwo sie jaka masz kategorie kobiet? Mowimy o kobietach czy ladacznicach?

Gość Tak sobie myślę
No przecież mówią, że znaja tylko dziffki, bo te porządne przed nimi uciekają. Męskie szmaty.

Gość olga ....
Samanta lisiczka - oj Tak! To niestety nie do przejścia ... Ale chociaż można się dowartościować przy takich ... :D he, he ....

Ja nie musze udowadniac nic osobom twojego pokroju, szkoda ze sie zlapalam na Twoja nedzna prowokacje. Zyje dla siebie po to, zeby byc szczesliwa i zyc w zgodzie ze swoim sumieniem. to co w zyciu osiagnelam zrobilam dla siebie, rodzicow i moich przyszlych dzieci, ktorym chce zapewnic godny byt. Co Ty robisz? siedzisz na kafeterii obrazajac kobiety? Widocznie z dziwkami miales do czynienia bo tylko o takich tutaj piszesz. Skoro kazda Polka to dziwka, Twoja matka i siostra tez nia musza byc? Coz, nie wkladaj ludzi do tego samego worka, i nie mierz swoja miara. O zgrozo!

ale skąd te wszystkie wycieruchy akurat na tym forum

Gość olga ....
malgosia____________ - nie dziw się! Zapewniam Cię, że to naturalne zachowania ludzi zakompleksionych, prostych ... Są to ludzie, którym brak argumentów ... dla ludzi ciemnych agresja to jedyna forma wypowiedzi i zastępuje im argumenty ... Wiesz to na zasadzie, "mówić cokolwiek"...

Jakkolwiek Jarku zycze Ci, zebys kiedys spotkal kobiete, ktorej nie nazwiesz dziwka tylko zona, narzeczona. Widocznie, ktoras z nich bardzo zlamala Ci serce, zdarza sie, ale to nie daje ci prawa na rzucanie jadem w kazdym kierunku i wyzywanie sie na innych. Gdzies tam czeka twoja fruga połówka czy to Polka czy nie Polka. Pozdrawiam

Gość olga ....
Jarek_84 - zapraszam na terapię! Sporo można zarobić na Tobie ... :D

zaradnym tak ... ale dla wybranej, dla niej mozna wszystko a tak to po co ????????

Gość olga ....
malgosia____________ - nie warto! Jarek ma za dużo problemów wszelakich ... On jeszcze długo nie będzie mógł być z kobietą ... :O

Olga, alez ja sie nie dziwie. Ja jestem pewna swojego zycia i swoich decyzji. Nie mozna kazdego wkladac do tego samego worka. Wiesz kochana zastanawiam sie skad w nich tyle nienawisci i zasciankowosci? Czy to slabe meskie ego? Kazda wypowiedz podporzadkuja pod kategorie: seks i kurwienie sie. Boze, w zyciu sa tez inne wazne rzeczy. Pozdrawiam

Przyznaje że ja rownież z nimi w życiu nie ożenil się.a brak argumentow i agresja to sposob dyskusji Olgi juz od pierwszej strony. Przeczytajcie.

hehheh Ja np.cenie intelekt, zaradnosc, elokwencje, poczucie humoru, umiejetnosc odnalezienia sie w trudnych sytuacjach, umiejetnosc smiania sie z samego siebie. Szukam mezczyzny, ktory moze mi dac pocuzcie bezpieczenstwa i zwykle zrozumienie. Z ktorym bede mogla sie smiac i plakac. I takiego znalazlam. Wiec moze nie wszytskie kobiety szukaja kasy...

Gość olga ....
Piotr1984 - już pisałam dlaczego tak, a nie inaczej... małgosia - to naturalne ... Agresja ma związek z niskim IQ najczęściej ... Wystarczy popatrzeć na scenę polityczną ... Była samoobrona - najwięcej agresji (niskie wykształcenie + brak sensownych podstaw do zabierania głosu) A dzięki agresji byli widoczni na scenie ... Mimo, że kompletnie nie mieli nic do powiedzenia ... To bardzo typowe ....

Biedny ten Twój arab nie jest ciekawe czy gdyby nie mial tej firmy byłby dla Ciebie rownie atrakcyjny.

Gość hahahahaha888888
> 16:16 olga .... Jarek_84 - zapraszam na terapię! Sporo można zarobić na Tobie ... zakładasz cyrk i szukasz eksponatów ?

Do poziomu dostosowuje się inteligentniejsza osoba ale nie do poziomu kultury. Pomylilaś pojęcia. Polskie intelektualistki hehehe

Gdyby byl nieudacznikiem zyciowym, nigdy nie zwrocilabym na niego uwagi. Ale czy trzeba miec wlasna firme? Wystarczy sie spelniac zawodowo, wiesz takie fajne uczucie, ze sie musisz martwic o jutro. Hehe ale ze jest biedny ze mna to juz slyszalam. Coz, niektore kobiety maja bardziej władczy charakter inne mniej. Olga, co racja to racja. Ci co najgłosniej krzycza, zwykle nic do powiedzenia nie maja...