Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna to tylko zaradny

My kobietki cenimy tylko mezczyzn zaradnych ktorzy utrzymaja sami rodzine

Polecane posty

Gość olga ....
Jarek jak tam sprawdza się nowy błyszczyk? :D Masz jakieś nowości ze świata podpasek? :D

Gość olga ....
Piotr1984 - wiem, że różne marginesy intelektualne teraz studiują, ale chyba to już byłaby przesada .... :O

A licealistki czy studentki pierwszych lat to świetny wybór. Znam mnostwo porządnych dziewczyn. A materializm i szmaciarstwo rzeczywiście często idą w parze. Jesteście poprostu kurwy

Gość na tym forum
rządzą durne dajki i tego typu wycieruchy:D To niestety nie żart

Gość olga ....
Przecież żaden rozwinięty intelektualnie facet nie będzie szukał nastolatki .... to takie oczywiste ... :O Człowiek inteligentny szuka kogoś na podobnym poziomie ... no i przede wszystkim ma inne kryteria wyboru dziewczyny ... Widać, że w głowie pustostan ... :O

Gość malgosia____________
Piotr 1984 hehe usmialam sie niesamowicie z twoich żnujących odpowiedzi. Tak sie stalo, ze niebawem wychodze za "Araba" i uwierz że Twoje pojęcie o krajach arabskich, kulturze muzułmańskiej i samych w sobie Arabach jest nikłe. Żal mi tych zakompleksionych Polaczków, najpiekniejsze kobiety, najbardziej wyksztalcone i tak wolą być z obcokrajowcem, a Wy zamiast sie cieszyć, zę Polska z nietolerancyjnego kraju ma szansę na stanie sie multinarodowym, w którym szanuje się czlowieka ze wzgledu na jego wartość, a nie kolor skóry czy wyznanie, ale jedyne co od Was mozna uslyszec to dzi..a, ku..a itp Zastanowcie sie dlaczego Polki ( przez wielu uważane za najlepsze kandydatki na zony) jako kobiety zaradne, inteligentne, atrakcyjne wybieraja obcokrajowców? Masowo, wybieraja obcokrajowców, a oni cenia polskie kobiety, i nie mowie tutaj o takich, z których tapete mozna zdrapywac, bo i takie się zdarzaja, mowie o wartosciowych kobietach. Cóż wnioski same sie nasuwaja...

i tu się mylisz faceci lubią mlodsze i lubią mieć przewagę intelektualną i lubią dziewice

arabusy tak samo robią żaden arab nie ożeni się z nie dziewicą, a polki wolą bogatych normalne dla kobiet i wiele kobiet chce poprostu wyjechać z tego kraju a na żony najlepsze są Ukrainki w powszechnej opinii

Gość olga ....
Też mam przyjaciela Araba ... dr fizyki i chemii ... Wspaniały umysł ... Niedługo pewnie prof ... habilituje się ... :) A Ty Piotrek? W głowie nie masz nic ... Jak możesz się porównywać?

Oj tylko na tyle Cie stac? Szkoda spodziewalam sie wypowiedzi na wyzszym poziomie. Tak sie sklada, ze u boku mojego meza bede miala piekne zycie, bo sie KOCHAMY. Truden, prawda? Dla twojego małego rozumku, o ile takowy posiadasz, nie do pojecia...Ja zrobilam kariere zawodowa i w takich okolicznosciach sie poznalismy. Moj przyszły maz ma dwa fakultety i swietnie prosperujaca firme. Masz racje jedyne o czym marzy to, zeby mnie zamknac w domu...Hehe, zenada. Koncze ta pseudodyskusje, nie bede sie znizac do Twojego poziomu, skoro nie potrafisz zrozumiec, ze wszyscy jestesmy obywatelami swiata równymi sobie...Zwykly, zakompleksiony Polaczek, zapewne impotent, skoro probuje z licealistkami heh

Kiedyś taka mogła być dumna że wyszla za araba a teraz wstyd się przyznać do muzułmańskiego męża arabusa

Gość olga ....
koless - tu ewentualnie przewagę intelektualną możecie mieć nad dziewicami z opóżnieniami umysłowymi z zakładów zamkniętych ... Każda zdrowa nastka kiedyś dorośnie i zmądrzeje ... Co wtedy?

Co za demagogia Zawsze byli równi i rowniejsi. Większość arabow w UE to biedaki ktorym nie chce się pracować i wolą żyć z zasilkow. Francuzi i Holendrzy tylko myślą jak ich się pozbyć

W Londynie opinia o Polkach jest koszmarna i jeszcze Hiv do kraju transportują

a tak by the way, zaden arabus nie ozeni sie z nie dziewica, dla niektórych wazniejszy jest umysł, wspolne zrozumienie itp a nie blona dziewicza. Przed moim obecnym partnerem bylam z Polakiem. Mam prawo miec swoja przeszlosc tak samo jak kazdy z nas, w koncu szukamy tego jedynego w zyciu. czy to oznacza, ze jestem dziwka? bo juz mialam jeden zwiazek. Cóz, zastanowcie sie mezczyźni, co oznacza slowo szacunek? Wyznacznikiem waszego mieskiego ego jest tyle ile wasz penis zawojuje? tendencyjne. Cóz niektórzy maja inne priorytety. Wierze w czystosc, jednak juz z kims bylam wczesniej, czy to taka straszna zbrodnia?

Gość olga ....
A większość Polaków to złodzieje i alkoholicy ... Żenujące teksty ... :O Ale nie spodziewałam się niczego innego ... :O

Gość olga ....
W dodatku Polacy to brudasy... czego Arabom nie można zarzucić ...

Nie intersuje mnie wiekszosc Arabów, ja mowie o konkretnym czlowieku. a skoro wiekszosc Polakow to pijaki i zlodzieje, to za takich tez siebie uwazacie? Moj przyszly maz jest bardzo wykształcony i odniosł ogromny sukces zawodowy, bo sam sobie an to zapracowal, za co go szanuje. Co wy osiagneliscie? I tak sie sklada, ze to nie seks zmusil go do tego zeby mi sie oswiadczyc. Przykro mi, ze za przyklad podajecie kretynki (Polki kelnerki itp) zstanowcie nad kobietami ambitnymi, ktore w zyciu do czegos doszly. Moze warto zmienic troszeczke poziom. Tylko, ktora z nich by chciala byc z nieudacznikiem. Moj tato, brat i wujek to wspaniali Polacy, i znam takich wielu, ale to "Araba" pokochalam i chce z nim spedzic reszte mojego zycia. Nie sadze ze kiedys zrozumiecie...nie w tym kraju

U nas alkocholikow jest więcej niż w innych krajach a kradzieże samochodow to też normalka w takich opiniach zawsze jet trochę prawdy. A jak facet może mieć fajną 19 to raczej nie wybierze kobiety przed 30

Gość Małgosiu życzę Ci szczęścia
pewnie się przyda... Moje 2 koleżanki wyszły za arabów i dla nich świat nie ma już uroków, zostały zamknięte w domu, którym rządzi władca arabski ze swoją rodziną.

Olgo twoj ostatni wpis o brudasach :( :O i ty piszesz o poziomie :( mam nadzieje ze to byl podszyw :( kompletnie zeszliscie z tematu (co nie znaczy ze teorie niektorych idiotow nie sa rozbrajajaco smieszne)

Gość Panj_Shir
Dobre dobre, a wiecie jaki biznes jest najbardziej dochodowy w krajach muzułmańskich, zwłaszcza tych bardziej wyzwolonych?? Odnawianie błon dziewiczych :DD Generalnie kobietki sobie tam mocno używaja a przed ślubem mały zabieg i inshalla :) TAk wiec moi kochani panowie - dziewic nie ma, podobnie jak prawdziwych facetów :((( buzki

Gość olga ....
Jarek_84 - już jesteś po wirtualnej siłowni? :D Widzę, że wyrywasz teraz gejzery umysłowe ... Piotrusia? Piękna para będzie z Was ... Piotrek - Jarek jest dziewicą! Chyba, że molestowanie przez grubą ciotkę w dzieciństwie się liczy? Wszystkiego najlepszego!

Idź z arabem bo dla nas używane i tak sie na żony nie nadają się :D już nie jedna z placzem uciekała do kraju

Nie mas zna tyle odwagi, zeby porozmawiac o sobie, i o mnie, o twoim partnerze, i o moim. Generalizowanie typu : Polak to, Polak tamto, islam to, a chrzescijanstwo jest takie wspaniale? Chrystus kochal kobiety, bawil sie i pil wino, a tak wlasciwie swietnie ze znales zalozyciela osobiscie i sprawdziles, ze jest zapchlony. Jestem katoliczka, bo w takiej religii zostalam wychowana, ale wierze, ze Bog jest tylko jeden.

Dla Niemek Arab czy Turek to wstyd a nasza wieśniary lgną do nich.

Gość olga ....
Samanta lisiczka - pamiętaj, że aby porozumieć się z kimś, kto jest zdecydowanie na niższym poziomie ... musisz dostosować poziom do niego .... Inaczej porozumienie nie jest możliwe ... Nie można rzucać terminami naukowymi w tak proste umysły ...