Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna to tylko zaradny

My kobietki cenimy tylko mezczyzn zaradnych ktorzy utrzymaja sami rodzine

Polecane posty

Gość olga ....
Piotr1984 - a czy dla Ciebie ta firma nie oznacza, że facet myśli i potrafi zamienić je w materie? Tylko gotową kasę widzisz? Tak mówią wszyscy, którzy zazdroszczą tym radzącym sobie w życiu ... i stąd ta agresja ...

Gość olga ....
hahahahaha888888 - owszem czuje, że Jarek to żyła złota ... :D

Gość malgosia____________
Jarku zaluje, ze nie mialam okazji wczesniej poczytac Twoich megainteligentnych wynurzen. Toz to, cyrk za darmo. KAZDA KOBIETA LECI NA KASE. Megamozg z Ciebie. A moze to tutaj Cie boli???? Hmm? Moze Ty tej "kasy" ( cokolwiek chcesz ukryc za tym slowem) po porstu nie masz?

Gość olga ....
Jarek_84 - wybierasz sobie takie wytłumaczenie, bo Ci z nim łatwiej ... "Nikt mnie nie chce, bo nie mam kasy ... Laski to tylko na kasę .... " - i tym podobne hasła ... A prawda taka, że przeważnie Ci co myślą, są przedsiębiorczy to mają kasę ... A nieudacznikom zostaje tylko krzyczeć, jakie dzifffki te kobiety, bo tylko za kasą ... Jarku krzyk nie pomoże ... nadal zostaje Ci rola nieudacznika .. przemyśl to!

Oj dobrze juz dobrze, nie bede sie nad Toba pastwic. Mam obawy, ze to moze jeszcze gorzej wpłynąc na Twoja, dalece juz skrzywdzona psychike. Jarku moze wyjdz do ludzi, spotkaj sie z kims, porozmawiaj. Bardziej budujace niz rzucanie jadem w kierunku kobiet, ktore znaja swoja wartosc i nic a nic sobie nie robia z twoich wypowiedzi...

To jest naturalne że kobiety wiekszą uwagę zwracają na status materialny partnera. A firmę mogł odziedziczyć . Są mężczyźni rownie inteligentni ktorzy realizują ambicje w sposob nie przynoszący wysokich dochodow. Ale nie sądze że u was taki mialby szansę.

Nie widzicię że Jarek was prowokuje w najprostszy sposob. Może nie jesteście wystarczająco inteligentne aby to zauważyć hehe tak się wkręcacie puste szmatki

I tu sie mylisz Piotrze. Nie wkladaj wszytskich kobiet do tego samego worka

Gość to że facet powinien utrzymać
rodzinę kiedy kobieta jest w ciąży i kiedy dzieci są małe to ok, ale jak już chodzą do szkoły to uważam, że kobieta która nie pracuje jest leniem

"Puste szmatki" zastanów sie czy chcesz dyskutowac czy obrazac? Do tego poziomu na pewno sie nie znize. a to, ze Jarek nas prowokuje wiemy, a skad mozesz wiedziec czy to nie my prowokujemy to biedaka. Ok, juz zbyt wiele czasu zmarnowalam. Koniec zabawy, tzreba sie wziac do pracy. Pozdrawiam

Gość olga ....
Piotr1984 - jakie to ambicje masz na myśli? zbieranie papierków po cukierkach? :O Facet musi jakoś rokować ... być szansą na przyszłą rodzinę ... Być filarem rodziny .. Kiedy myśli wyłącznie, aby nie zbłażnić się w trakcie stosunku seksualnego ... (dziewica, daje taką możliwość) to raczej nasuwa smutne wnioski ... i na bank nie nadaje się na męża ... Nieudacznikom mówimy nie!

Mieszkalem 7 miesięcy z dziewczyną i jestem zwolennikiem partnerstwa. każda ze stron przeznaczała 600zł na wspolne wydatki i na wszystko starczalo. Ja trochę więcej wydawalem bo płacilem za co prawda swoje mieszkanie ale ona częsciej gotowala i zmywala. Więc taki uklad jest idealny.

Gość olga ....
Oczywiście, ze Jarek nas wkręca ... Ale aby dać naszej maskotce taką możliwość trzeba w tym uczestniczyć .. :D

Gość olga ....
Piotrze to dlaczego od Ciebie uciekła skoro było tak idealnie?

A czy Ty nadajesz się na żonę używana panna i na dodatek materialistka. Przecież sama możesz utrzymywać rodzinę. Jest rownouprawnienie. Znam blyskotliwe osoby ktore pracują w szkolach bo kochają pracę z młodzieżą a że ledwo sami się utrzymują z tych pieniędzy to już inna sprawa. To nie znaczy że są głupi lub są nieudacznikami.

Nie uciekla poprostu jej nie kochalem i nigdy nie chcialem z nią się ożenić taka panna o zabawy. Moja żona będzie piękną 10 lat mlodszą kobietą .

Gość olga ....
Piotr1984 - znam nauczycieli, czasem wspólpracuje z nimi ... Ale wierz mi, że są nauczyciele i nauczyciele ... Jedni kasy mają full, inni od pierwszego do pierwszego ... Więc?

I oto co się dzieje, kiedy kobiety mówią, że potrzebują zaradnych mężczyzn - odzywają się biedni, głupi i zakompleksieni pieniacze, którzy tylko wyzywać innych potrafią, tylko tyle im zostaje, skoro nie są w stanie niczym zaimponować. pokrywa się to z szukaniem dziewicy - czyli młodziutkiej, niedoświadczonej, nieobytej dziewczyny, która jeszcze nie wie, czego może oczekiwać od faceta. dojrzała kobieta by na takiego nie spojrzała. więc nie oczekują niczego, tylko tej właśnie błonki - bo co mogliby dać w zamian???? małgosiu___ życzę szczęścia na nowej drodze życia. cieszę się, że znalazłaś sensownego faceta, to znak, że tacy jeszcze istnieją - mam nadzieję, że wyznanie czy pochodzenie nie ma tu znaczenia i wśród \"naszych\" też się tacy znajdą :-)

przyglądam się tej dyskusji Piotrek1984 - równie dobrze ta upragniona dziewica może nie chcieć "używanego" faceta. więc krąg poszukiwań się zmniejsza ;)

Gość olga ....
eh ... zabawa, zabawą ... zatoczyliśmy koło i wracamy do punktu wyjścia ... To już przestało być śmieszne ... Szkoda czasu mojego... :O Żegnam!

Mam wszystko to czego oczekujecie mieszkanie kasę i wyksztalcenie (na dodatek dobrze wyglądam hehe)ale nie zadaję się z tego typu kobietami.Dla mnie jesteście zerem.

Gość olga ....
Sally - bardzo piękne podsumowanie ... Z nimi jednak rozmowa nie ma sensu ... W końcu, aby byli inteligentni, muszą być i głupi ... :D

hellishbloodystorm - być może nie chciałaby uzywanego, ale na pewno żadna szanująca się kobieta nie zechce takiego kutasa, który twierdzi, że traktował kobietę jak zabawkę (choć osobiście wcale w tę opowieść nie wierzę - trzeba było po prostu sobie jakoś wytłumaczyć własne nieudacznictwo i rozstanie). Rzadko obrażam kogokolwiek, ale dla Ciebie, Piotrze, zrobię wyjątek - moim zdaniem nie wart jesteś splunięcia.

Gość olga ....
Piotr1984 - wnioskując po Twoim stanie umysłowym - śmiem wątpić w Twoje wykształcenie, jak i stan materialny ... Jakbyś to posiadał nie byłbyś taki bezbronny wobec kobiet ceniących zaradnych facetów ... Wszystko mówi przeciwko Tobie ...

Olga nie jesteś inteligentna dlaczego się oszukujesz??Piszesz że jesteś ale żadna wypowiedź o tym nie świadczy.

Gość marinaka ...
ale dyskusja dziewczyny tutaj pisza o konkretach a miernoty w stylu Jarek -nic ponad " szmata, szmata :D wydusic nie umieja. :o Taki jarus NIE potrafi jednego zdania sklecic w ktorym znalazlby sie choc jeden argument :D :o dziewczyny w ogole z nim nie gadajcie !!! :D ja mieszkam za granica i akurat znam Niemki, ktore sa: jedna z Turkiem, ma dziecko sa od 6 lat i nie sa malzenstwem, jakos na niego poleciala Inna ma meza z Tunezjii, jeszcze inna Hindusa .... Wiec jakos zadaja sie z tymi "brudasami" ....

niech będzie drugi wyjątek - to samo tyczy się Jarka. nic o mnie nie wiesz, a mnie obrażasz, typowe dla osób, które nic innego nie potrafią wyprodukować. nie chce mi się z wami, żałosne chłoptasie, gadać.