Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

solarce mówimy stop!

Polecane posty

Gość do Lady Love
szanuje to, że jesteś jaka jestes ale skoro już sie okazałaś to dobrze by ci zrobiło solarium bo masz strasznie zryte czoło a solarium jak i słońce pomaga wypalić syfy. A te włoski to chyba nie mają naturalnego koloru co? natialny blond jest seksowny ale taki podrasowany fe fe

Chodzę na solarium jakieś 3 razy w miesiącu, tylko w lecie Mam ładną naturalną opaleniznę w odcieniu oliwkowym Wszyscy mówią, że mam ciemną karnację. Tymczasem jestem tak naprawdę blada, ale dzięki solarium moja karnacja nawet w zimie, kiedy nie chodzę, zachowuje ładny odcień. Solarium jest ok jak się z niego bardzo ale to bardzo umiarkowanie korzysta. Poza tym się nie opalam w ogóle.

pewnie wiekszosc z was by powiedziala ze na tamtym zdjeciu z przed 2 lat mam sztuczne farbowane wlosy, a jednak :) pozatym nie musicie mi mowic czy odzywiam sie zle czy dobrze, ucze sie w szkole kosmetyczno fryzjerskiej i wiem co i jak

Gość dka
skoro uczysz sie w takiej szkole to powinnaś wiedzieć jak zadbać o cerę, i o te żółte włosy :O

zbliza sie lato i moja cera dojdzie do normy wiec tego akurat nie musiscie sie czepiac:) nie prowadze topiku ocencie mnie :)

szkoła kosmetyczno-fryzjerska uczy, jak się odżywiać? :O od kiedy? nie tłumacz się, bo Twoje argumenty do nikogo nie trafiają

Gość do Lady Love
to chyba kiepsko i uczysz i ledwo przechodzisz z klasy do klasy skoro masz taką cerę i włosy. Odrost czarny jak u rumuna, komu ty wciskasz kit, że jestes naturalną blondynką? a tak poza tym, dopełnieniem twojej pozy a la panna krysia powinien być jeszcze kaczy dziób, nie wiesz tego dziewczynko?

Gość dka
ale piszesz na topiku o naturalności a od ciebie bije ona aż za abrdzo ;O sorry ale wygladasz jakbyś mało o siebie dbała

zbliza sie lato i moja cera dojdzie do normy wiec tego akurat nie musiscie sie czepiac nie prowadze topiku ocencie mnie tak, słonca pomaga wyszuszyć syfy, ale tylko na jakiś czas. potem pojawiają się ze zdwojoną mocą, że tak powiem. myślę, że problem tkwi raczej w twojej diecie

hehe a Ty myslisz ze o czym sie mowi na kosmetyce w koncu od dobrej diety zalezy tez jaka jest twoja skora itd, ale wy macie wszystkie kompleksy :) ja czuje sie dobrze w mojej skorze i wiem ze nie jestem paszczurem a problemy tradzikowe ma wiele osob :)

Gość dka
a tak w sumie to chodzi o to że mówisz o naturalności a sama nie stosujesz sie do wyznawanych przez sibeie zasad :P

Lady Love kompleksy? jeśli jakiekolwiek kiedyś miałam to patrząc na ciebie znikają w okamgnieniu... kosmetyczka może sobie porobić tipsy, fryzjer-pofarbować włosy. od diety jest dietetyk, od właściwego dbania o skórę twarzy-kosmetolog. czyli ja :D

Gość dka
no i bardzo dobrze że jesteś z siebie zadowolona, tylko nie narzucaj nikomu swojego zdania bo nie masz racji

i proszę nie wmawiaj mi ani nikomu innemu, że kosmetyczka zajmuje się dietą i właściwym odżywianiem, bo każdy wie, że tak nie jest :O

Gość edjhejkekekle
nie musisz nikogo od razu obrazac... nawiazywalysmy do tego co sama mowilas...

nie chodzisz do mojej szkoły wiec nie wiesz czego sie tam uczymy wiec morda w kubeł i badz cicho

Gość dka
to nie smaż sie na słońcu żeby ci pryszcze zniknęły bo za pare lat skora ci sie pomarszczy:P

Lady Love no, ale w jakimś celu dałaś w stopce link do Twojego zdjęcia... Licz się więc z tym, że każdy, kto je zobaczy-może cie ocenić

Gość a wiesz co
uśmiałam się setnie z twoich wypowiedzi i z twojego zdjęcia:) jak tak bezkrytyczna osoba w stosnuku do siebie śmie krytykowac innych co?pasztecie? im bardzie się bronisz i tłumaczysz tym większą niechęc czuję do ciebie i chęć zaatakowania. cieszę się, że nie mama pozwolenia na bron bo takie bezmózgie panienki jak ty poszłyby na pierwszy ogień

na kosnetyce tez rozmawialysmy z babka o odpowiedniej diecie prosze Ciebie. Kosmetyczka nie zajmuje sie tylko tipsami moja droga

Bardzo kulturalna się ta rozmowa zrobiła:O Lady Love... nie dość, że wrzucasz wszytskich do jednego wora, to jeszcze jesteś nieuprzejma... wychodzę🖐️

Gość a wiesz co
nie kupamy:) kupam zazwyczaj rano krysiu

Gość edjhejkekekle
widzialysmy widzialysmy :D

Lady Love kultury cie w tej szkole nie ucza, rozumiem... doprawdy-zazdroszczę ci tej `szkoły`. co to zawodówka? będziesz kosmetyczko-fryzjerką po jej ukończeniu?:O

Gość a wiesz co
dlaczego przeczysz sama sobie i się tłumaczysz ze swojego wyglądu a jednocześnie mówisz, że nie interesuje cie nasza opinia? przeciez cie właśnie OGLĄDAMY!

sorry nie wrzucam wszystkich do jednego wora! chcialam poprostu pogadac o osobach ktore chodza na solarke i z tymi ktorzy mowia solarce stop, a wy mi wyjezdzacie z tym jak ja wygladam! wygladam dobrze i gdzies mam co myslicie wy. ja nie chodze na solarium nie niszcze sobie twarzy nie robie sobie tipsow nie uzywam pudrow i podkladow i nie nakladam kg szminki na usta nie chodze w miniowach itd.

ale głównie tipsami, akrylami i innymi gównami. skoro jesteś taką przeciwniczką `solar` z tipsami to nie rozumiem skąd pomysł, aby iść dalej w tym kierunku? jeśli założysz swój zakład kosmetyczny-musisz liczyć się z tym, że zbankrutujesz jeśli będziesz nawoływała do tego, że solarium jest niezdrowe.