Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

solarce mówimy stop!

Polecane posty

Gość kumokosz
hehehe bardziej juz sobie nie poniszczysz twarzy ;)

Gość a wiesz co
szkoda jeszcze, że nie zakładasz worka na głowę

ja nie zajmuje sie tipsami, tylko bardziej masazem dloni masazem stop, nog, masazem głowy :)

Gość dka
ciągle przeczysz sama sobie :P

Lady Love ojej-cnotka niewydymka. to nie, tamto nie, tego nie robisz.., ale farbujesz kudły! to gorsze od podkładów i szminek, które w dzisiejszych czasach nie niszczą skóry. za to ciągła zmoiana koloru włosów-owszem, co widać na załączonym przez ciebie obrazku... kobito lepiej zamilcz...

Gość a wiesz co
Lady Love Agencja Masażu Erotycznego pełna natura

Gość Oliwa z Olivy.
Lady sorry ale wszystko jest dla ludzi. Wszystko szkodzi w nadmiarze. Myślisz,że smażenie się na naturalnym słoneczku jest takie zdrowe? Zakładam iż nigdy nie korzystałaś z solarium więc dlaczego wypowiadasz się w kwestii zupełnie Tobie obcej?

Gość kumokosz
no co Ty kto by poszedl na erotyczny do niej :D

\"sorry nie wrzucam wszystkich do jednego wora! chcialam poprostu pogadac o osobach ktore chodza na solarke i z tymi ktorzy mowia solarce stop, a wy mi wyjezdzacie z tym jak ja wygladam! wygladam dobrze i gdzies mam co myslicie wy. ja nie chodze na solarium nie niszcze sobie twarzy nie robie sobie tipsow nie uzywam pudrow i podkladow i nie nakladam kg szminki na usta nie chodze w miniowach itd. \" A co złego jest w tipsach, gdy paznokcie słabe? W pudrze, żeby się nie świecić. Podkładzie, zeby buzię \"wyrównać\"? Czemu od razu \"kilogramy szminki\"? I co złego w mini, jak się ma fajne nogi?

Gość a wiesz co
qwertz jak to nie wiesz co w tym złego?! jedyna słuszna opinia panny krysi vel lady love mówi stanowcze nie!

Lady Love póki co. zobaczymy później. skoro jesteś taka `obcykana` w temacie diety i jej wpływu na stan zdrowia to mogłaś iść na dietetyka. Oliwa z Olivy-masz zupełną rację. skoro autorka topicu nigdy nie korzystała z solarium-w ogóle nie powinna wypowiadać się w tej kwestii. naczytała się brukowców,a tak naprawdę nie wie, że solarium potrafi też dobrze wpływać na nasze zdrowie!

bylam na solarce 3 razy w zyciu :) jakie wy jestescie nie teges! kuzwa umiarkowanie ok, mi tu bardziej o nadmiar chodzilo

Gość Oliwa z Olivy.
panna em :) ja na prawdę nie rozumiem osób które wypowiadają się na temat im zupełnie obcy. Nie były, nie widziały a wypowiadają się i prawią morały,żałosne..

kurczę, ale na nią wskoczyłyście :) aż się niemiło zrobiło... Lady - narzucasz innym swoje zdanie, wyluzuj trochę. Przydałoby Ci się trochę samokrytyki, bo sprawiasz wrażenie zapatrzonej w siebie. Jeśli nie potrafisz przyjąć krytyki na swój temat to nie wstawiaj swojego zdjęcia na forum. Poza tym nie każdy kto korzysta z solarium od razu musi tam biegać codziennie na pół godziny, nie każdy kto nosi mini jest pusty, nie każdy kto używa szminki nakłada od razu kilogram, i nie każdy kto używa podkładu musi mieć od razu na twarzy tapetę :O generalizujesz

bylam na solarce 3 razy w zyciu jakie wy jestescie nie teges! kuzwa umiarkowanie ok, mi tu bardziej o nadmiar chodzilo inteligencją nie grzeszysz...

Gość Oliwa z Olivy.
Lady Love napisałaś SOLARCE mówimy stop, a nie że solarce w nadmiarze więc zanim założysz kolejny topic to zastanów się i nie bulwersuj.

a wiesz co... taaaa... załóżmy na grzbiety wory pokutne i wtedy będziem cacy. Jak już ktoś napisał: wszystko jest dla ludzi. Ktoś chce byc spalony jak frytka to jest spalony jak frytka. Chce sobie podkłąd nakładać szpachlą to nakłada. Jestem za farbowaniem, tipsami, solarium, kolorem różowym i całą resztą. A najbardziej jestem za tolerancją i byciem wyrozumiałym i otwartym na ludzkie wybory.

Gość Oliwa z Olivy.
Poniżej to może teraz jest mój post ;)

Oliwa z Olivy. no dokładnie. lady love przedstawiłaś nam tu, jak widzisz kobietę korzystającą z solarium-farbowana, sztuczna. skoro przyznałaś się do tego, że korzystałaś z solarium-opis ten idealnie pasuje do twojej osoby

Wiem jak wyglądają paznokcie PO tipsach. Ale wiem też o ile są wygodniejsze od paznokci, które są tak paskudne, że nie sposób mieć je długie.

Lady Love to przeczytaj co napisalam ponizej! ahaha a to ci dobre... ty wiesz, gdzie jest poniżej a powyżej?

Gość Oliwa z Olivy.
haha :)

Gość Oliwa z Olivy.
Tak,jesteśmy strasznie żałosne :) Znowu oceniasz ludzi przez pryzmat...mmmm ciekawe czego teraz :) szukałaś poparcia coś Ci nie wyszło. Ale nikt nie popiera głupoty a topic był bzdurny. pa 🖐️

Lady Love no i po tym, jak się skompromitowała-uciekła. ja też uciekam. dobranoc wszystkim :)