Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

solarce mówimy stop!

Polecane posty

Lady Love... myślisz stereotypami. \"malowanie nie jest zle jezeli jest umiarkowane zreszta laski pozniej same narzekaja ze bez makijazu wygladaja tragicznie,\" Widzisz... ja bez makijażu wyglądam tragicznie. Cerę mam słabą, oczka malutkie, bladam jak ściana. Nieumalowana rozmywam się i wtapiam w tło. Nie mierz wszystkich jedną miarką.

lady love na twoim mirejscu zainwestowalabym jednak w troche kosmetykow a no i co ty masz na glowie? sama piszesz o kosmetykach odzywczych na wlosy a sama masz niezly sianokos na łbie.jesli to ty jestes w adresie ze stopki

Myślę, że ten temat jest już wyczerpany. Nie ma o czym gadać... Każdy wie chyba, że promienie UV są szkodliwe, a jeśli to do kogoś nie dociera-jego sprawa.

tyle tuszu? kobieto to Ty chyba moich oczu nie widzialas:P mam bardzo geste rzesy i wystarczy ze raz przejade sczoteczka i wygladaja tak jak na zdjeciu:) co do wlosow to sprostuje. Moj naturalny kolor to bardzo jasny blond kilka miesiecy temu odbilo mi i zafarbowalam wlosy na braz i musialas zejsc jakos z brazu do blondu i czekam az mi odrosna i beda dalej takie naturalne jak byly. Zreszta gdybys widziala jakie mialam kiedys wlosy te naturalne to i tak bys mowila ze to sztuczne

masz problem ze soba czy jak? nie podobaja Ci sie moje włosy? trudno :) mam zdrowe włosy zreszta fryzjerka zna sie na tym :)

Gość ale jestescie glupie
te solarisy w wieku 40 lat beda wygladaly jak babcie ale to juz ich problem nie mój 🖐️

A ja Ci coś Lady Love powiem... Strasznie mnie śmieszy, że się tak bardzo tłumaczysz z tych farbowanych włosów i malowanych rzęs: \"Moj naturalny kolor to bardzo jasny blond kilka miesiecy temu odbilo mi i zafarbowalam wlosy na braz i musialas zejsc jakos z brazu do blondu i czekam az mi odrosna i beda dalej takie naturalne jak byly.\" Napisałaś niefortunnie, że lubisz naturalność, a teraz Ci głupio i się usprawiedliwiasz... tylko po co? Jak już coś napiszesz to się z tego nie tłumacz. Tylko winni się tłumaczą.

Gość jsdhsad
dla scislosci, dozwolone jest korzystanie z solarium 10 minut...............na rok aby nie odbilo sie to na zdrowiu, powodzenia tym co korzystaja, bedziecie jak stare dziady za 5 lat

Oj ty chyba nie widziałaś nigdy blasku na włosach skoro jesteś przekonana, iż to właśnie Twoje błyszczą :O

bo wy jak zwykle mieszacie zreszta na kazdym forum tak jest. Zalozylam topik o solarium a nie o farbowanych wlosach.

Gość jhgfdsgtfd
tjaaa czarne oczy i blond wlosy... Ty to dopiero jestes szczyt naturalnosci....

Lady Love... ale jak wklejasz tu swoje zdjęcie to musisz się liczyć z komentarzami.

hehe dobra zostawcie juz moje wlosy bo nie znacie sie na rzeczy :) brawo dla tych pan co weszly :) 5-10 lat i bedziecie stare a my mlode i piekne :)

Gość **ferhr
Ja rowniez chodze na solarium tylko raz w miesiacu . To prawda z ta fotodepresja a w dodatku pomaga gdy sie ma reumatyzm .Pamietam bo pracowalam na solarce i przychodzily nieraz nawet 70 cio letnie babcie, tak srednio na 5-8 minut bo im lekarz zapisal taka wizyte.

Lady Love Nie, my będziemy zdrowe, bo wiemy jak korzystać z solarium, będziemy miały gęste włosy. a ty bedziesz łysa, blada i w dodatku nabawisz się fotodepresji :P

lady Love mloda to na pewno nie bedziesz wiecznie a piekna t ow ogole nie jestes takze nie wiem o czym tu w ogole mowa;) lepiej idz juz na to solarium

Gość yyrtyrty6ut
ja ide na 5 minut przed sezonem bo wtedy nie dostaje uczulenia od slonca

Gość aodkjaoidoakdpaokd
A ja chadzam na solarium. Raz w tygodniu i w nosie mam,ze nie zdrowe. A tak na marginesie nie jestem z tych rozowych pustych laseczek ktore nazywacie ,,solarami" :O Bo takie wyrozniaja sie swoim ,,swietnym" zachowaniem, ja mam cos w głowie w porownaniu z nimi i umiem sie fajnie ubrać. A na solarium chodze , bo zwyczajnie LEPIEJ wygladam jak jestem fajnie opalona. Moje niebieskie oczy wygladaja cudownie na tle opalenizny a ząbki i białka w oczach to juz w ogole cud miod i orzeszki.

łysa, ciekawe:) piekna? hmm :) faceci wiedza co piekna zreszta niech oni oceniaja a nie wy :) bo kazda baba jest o druga zazdrosna

**ferhr dokładnie. zapomniałam wcześniej o tym wspomnieć. poza tym przy przeziębieniach-warto jest też się wygrzać, bądź też kiedy coś cie boli

Lady Love patrząc na twoje zdjęcie szukam choć jednej rzeczy, której mogłabym ci pozazdrościć. nie znalazłam... to ty myślisz, że tylko solarium jest szkodliwe? farobowanie przesusza włosy i powoduje, że wypadają. zwłaszcza takie częste farbowanie! po twojej tłustej cerze widać też, że musisz się bardzo niezdrowo odżywiać... więc pamietaj, że nie tylko solarium jest szkodliwe