Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

solarce mówimy stop!

Polecane posty

Ehh.. na kazdym kroku widze laski z pomaranczowa cera z solarium... wydajecie tyle kasy zeby polezec tam 20 min i pozniej wygladac jak pomarancza. Przeciez odrazu widac kto chodzi na solarium a kto nie, naturalna opalenizna jest seksowna ale taka sztuczna? blee.. najgorsze jest to ze nawet faceci poddaja sie solarce i tak samo jak dziewczyny wygladaja tragicznie. Po co wam to?

A wiesz, że w okresie jesienno-zimowym korzystanie z solarium zapobiega przed fotodepresją? Chodzi mi oczywiście o korzystanie z umiarem. Także nie tak do konca należy je krytykować

A ja pójdę na solarium. Nie mam kiedy złapać słońca \"na żywo\", a już nie mogę patzreć na moje białe nogi:)

nie wazne czy to jesien czy zima czy lato czy wiosna solarium jest nie zdrowe, i czy to w nadmiernych ilosciach czy w umiarkowanych... a tak wogole co znaczy u Ciebie slowo umiarkowane? 3 razy w tygodniu?

Gość kamczatkaa
Lady Love-podpisuje sie pod tym co napisalas

jest tyle kosmetykow na rynku ktore i brazuja skore i wygladzaja, a wy niszczycie skore uzywajac solarium:/

Lady Love Gdybyś nie była tak ograniczona to wiedziałabyś, że 10min w ciągu miesiąca jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A o mnie wyrobiłaś sobie błędną opinię twierdząc, iż jak dla mnie umiarkowanie to 3 razy w tygodniu. Ja korzystać z solarium nie muszę, gdyż moja karnacja jest dość ciemna, ale mam wiedzę i dzięki temu wiem, że jesienią i zimą, kiedy słońca praktycznie nie ma, warto jest iść. Ty wiesz w ogóle, co to jest fotodepresja? :O

Nie mam już siły ciągle wsmarowywać samoopalacza. I nie niszczę... dopiero mam zamiar zacząć:D

chipsy tez sa szkodliwe, tak jak setki innych bzdur. ja tez tak zawsze mowilam, a ostatnio sie przkeonalam i poszlam 2 razy, i jestem zadowolona:)

Lady Love i co cie to interesuje, że ktoś korzysta z solarium? choć sama nie jestem zwolenniczką to uważam, że powinnaś pilnować własnego tyłka. Myślisz, że zakładając ten topic przemówisz do całej ludzkości i przestaną z niego korzytsać? Przecież to jest indywidualna sprawa każdego człowieka.

pewnie tylko powiedz mi ktora dama chodzaca na solarke chodzi tylko raz w miesiacu i to tylko na 10 min?

pozatym kiedys nie ktore z was beda plakac ze tak szybko pojawiaja im sie zmarszczki bo zanikaja im włokna kolagenowe i uszkadzane sa włokna elastyny

no ok, wy chodzicie 10 min miesiecznie, mi bradziej chodzi o te dziewczyny ktore chodza prawie codziennie albo dosc czesto i wygladaja jak pomaranczki, Po co im to jest??

szczerze mowiac to ja znam mase dziewczyn ktora chodzi na 10 min a nawet mniej 7 min ale takich co chodza po 20 min to nie znam ani jednej

ja znam takie ktore chodza przynajmniej na 20 min, szczerze mowiac nie spotkalam takiej ktora by chodzila tylko na 10 min

Lady Love niektóre, ale nie wszystkie. Inne będą płakać, że im wypadają przesuszone farbowaniem kudły :P widzisz... jedni będą mieli zmarszczki, drudzy-będą łysieć. Czepiasz się, a sama idealna nie jesteś. Korzystanie z solarium w okresie jesień-zima polecała mi nawet moja nauczycielka od biologii w liceum ;]

Lady Love To jest już uzależnienie. Myślenie ukierunkowane na to, że jest sie fajnym mimo, że się nie jest. Ty krytykujesz solarkę, inni krytykują farbowanie włosów. Na tej zasadzie funkcjonuje społeczeństwo

tylko wiekszosc lasek ktore chodza na solarke ma farbowane wlosy albo rozjasniane i dlugie tipsiory

lady Love a tak zapytam co cie to obchodzi co inni robia,jak ktos chce sobie chodzic do solarium droga wolna.zrob moze jeszcze manife przeciwko malowaniu sie,farbowaniu wlosow itp jak ktos sobie lubi byc pomaranczą niech bedzie,ty wolisz byc biala jak sciana-nikt ci nie zabroni

no to sobie lub,ktos inny lubi miec blond wlosy i skore jak kupa i jego prawo jak ci nie pasuje nie patrz.nie kumam w ogole po co zakaldasz takie tematy,chyba nie w celu uswiadomienia tych dziewczyn,ze solarium jest szkodliwe bo pewnie same o tym wiedza

malowanie nie jest zle jezeli jest umiarkowane zreszta laski pozniej same narzekaja ze bez makijazu wygladaja tragicznie, wlosy mozna farbowac bo czemu nie, sa w koncu serie szamponow i odzywek ktore dbaja o wlosy farbowane

Kurka... ja od dwóch dni też mam farbowane włosy... jestem tanorektyczką? :P

Gość eviva
a ja niestety znam takie co latają co chwila na solarkę... i niestety jest pośród nich moja siostra ostatnio fachowo się spaliła!....aż jej skóra płatami schodziła no ale za chiny ludowe nie mogę jej przegadać do rozsądku( ja mam 30 lat a ona 22) ja czasem też zaglądam do solarium łapię leciutką opalenizne a potem raz na dwa tygodnie idę na 5 minut dla utrzymania efektu.Według mnie takie panienki BARDZO wysmażone wyglądają jak kurewki, ale ten argument również do mojej siostry nie dociera ani nawet argumenty zdrowotne... po prostu nic

Lady Love Nie uogólniaj. Nie wszystkie kobiety, które korzystają z solarium są puste. Lubisz być naturalna? To skąd tyle tuszu na Twoich rzęsach i ten blond na włosach... Już odrosty trochę widać :P

nie mow tematy bo to pierwszy temat ktory zalozylam. Pozatym jest on kontrowersyjny a ja lubie kontorwersyjne tematy, to samo moglabys powiedziec tym ktore zakladaja tematy a anoreksji paleniu papierosow o zwiazkach, bo co kogo to obchodzi. Forum jest po to zeby gadac gadac i jeszcze raz gadac