Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UK SUBS

Czy z którąś z Kafeterianek znam się może z kursu języka francuskiego?

Polecane posty

Gość raczej ze spływu
:o

Gość vvvvv
za to dużo kafetarianek do czech ma za darmo

Otóż to. Bo właśnie chciałem napisać, że wczoraj dograliśmy ze znajomymi ostatnie szczególiki i w lipcu jedziemy na Brdę, na spływ. Yeeeeee! :classic_cool: Byłem juz tam parę lat temu, ale chętnie popłynę jeszcze raz... łatwa rzeka (nie to co dynamiczna Drawa...) no ale będzie trochę dzieciaków z nami, więc inaczej nie mogło być.

No rzadko, rzadko ale w tym tygodniu częściej. :-) Wiadomości z frontu spływowego (wiem, że prawie nikogo to tutaj nie interesuje :-D): Kajaki już zarezerwowane, trasa w opracowaniu ale prawdopodobnie ruszymy ze Swornychgaci a zakończymy gdzieś za jeziorem Dybrzk, dużo tu zależy od pogody. Do dokupienia jeszcze ze dwa śpiwory (stare są już do tyłka...) i karimaty.

Kilku próbowało klęknąć do miecza, ale przeganiałem precz :classic_cool:

Gość UKSUBS czy to prawda
że szturchałeś myrevina?

Gość uk subus to Ty jestes
od tych fajncyh podszywow?

Gość uk subus to Ty jestes
Mając pełną świadomość ważności mojej osoby dla dalszego trwania Wszechświata, ubieram się w strój maskujący ze zgniłych liści kapusty i przemykając chyłkiem po korytarzu, wyrzucam śmieci do zsypu, czując dumę że nikt mnie nie przydybał na tej arcyważnej misji. :classic_cool:

No i już po. :-P Ogólnie - rewelacja. Akurat kiedy pogoda się skisiła i zaczęło wiać, siedzieliśmy już w samochodach w drodze powrotnej... Ale potrzebuję jeszcze trochę jakiegoś wyjazdu... Zaczynam coś organizować na drugą połowę sierpnia. PS. A tu co się działo? (uwaga: to tylko grzecznościowe pytanie retoryczne - mam to w odbycie).

A Sienkiewicza to chyba wszytsko przeczytałem włącznie ze zbiorami jakiś opowiadań... ale to stare czasy.. teraz ledwo dwa ebooki daję rade przeczytać w miesiącu..

Opalony w cholerę. Klara przez cały tydzień. :-) \"Pamiętniki Fanny Hill\"... hehehe, czytaliśmy to sobie kiedyś na głos w przedziale, jak w podstawówce jechaliśmy na wycieczkę do Wawy :-D A jak weszła Pani i spytała co czytamy, to jedna z koleżanek (z wypiekami na twarzy) przytomnie odparła: -\"Konopnicka!\" PS. Nożyczki - wiesz, że Jankesi robią rebelię? Chcą doprowadzić do zjazdu Międzynarodowej Unii Astronomicznej i do ponownego przedyskutowania sprawy Plutona! :classic_cool:

Tym razem jadę w Góry Bialskie. Chata już wynajęta, weekend długi jak penis Statystycznego Kafeteriusza, byleby nie pi.ź.dźiło za bardzo (chociaż po listopadzie cudów spodziewać się nie można...)