Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuunkuuuuuuu

mój facet nosi sandały

Polecane posty

Komi, nie musisz od razu mocnego taki jednodniowy na początek sobie wypróbuj, zmywa się to wieczorem zresztą Twoja dziewczyna wszystko Ci wytłumaczy

w sumie... zawsze chcialem nieco podkreślić oczy :P a poza tym ta cera - jest zbyt śniada... kupie sobie jakąś dobrą bazę wracając do domu... i puder transparentny - lepszy sprasowany, czy sypki? :P

ja tez sie smieje, az błyszczykiem monitor pobrudziłem :P jak tak dalej pojdzie to mi na japonki skapnie :P

no niestety infornmacja o Twoim wstępnym przygotowaniu do nowego wizerunku (błyszczyk, japonki) jeszcze trochę opóźni w czasie udzielenie Ci porady na temat pudru :-D

oczywiście powiedzenie "poznasz prawdziwego mężczyzne po tipsach jego" nie jest przeciez oderwane od rzeczywistości :P

Ja Wam powiem, że mam kolegę. który jest lanser na całego. Niby siłka, ale tez solarka na maxa. Kremy i nawet żel intymny (specjalny dla panów) a najlepsze,że uzywa bezbarwnej odżywki na pazurki:-)

tak, rzeczywistość jak wodac natychmaist potwierdza brak oderwania od niej :-D

ja wam powiem, ze mnie moja kobieta czasem tez probuje jakies takie specyfiki wcisnąć - jak np żel do mycia twarzy (specjalnie dla mężczyzn) itp.. ja nawet nie uwazam, zeby to bylo jakis niemeskie bardzo (nie dotyczy odżywki do paznokci bo to hardcore) ale mnie sie po prostu nie chce o takich duperelach pamietac i tak z tym chrzanic...

komiczne A widzicie ja swojego juz do żelu do mycia twarzy i kremu do depilacji przyzwyczaiłam. Ale się buntuje jak chgodzi o maseczki. polaola Bys nie uwierzyła jak bys tego kolege na pierwszy rzut oka zobaczyła. Niby taki niedźwiedź a tu taka panna migotka:-)

\"A widzicie ja swojego juz do żelu do mycia twarzy i kremu do depilacji przyzwyczaiłam. Ale się buntuje jak chgodzi o maseczk\" moja przeforsowała krem do twarzy (kremów musze uzywac bo mam strasznie suchą skóre) ale z żelem mi sie nie chce bawić... tzn stoi jakis w domu i czasem jak pamietam to użyje :) maseczki odpadaja :P

Komi, widzę, ze konieczna jest moja interwencja zapamiętaj, ze maseczki to rzecz podstawowa, przynajmniej dla mężczyzny, bo kobiety najczęściej nie mają na nie czasu z powodu konieczności pobytu na kafe lub w inym warianciekobiet - konieczności obejrzenia "M jak Miłość" tak więc jak najszybciej zweryfikuj swój stosunek do tej kwestii

rzeczywistosć, czy ten Twój kolega nie jest przypadkiem spod znaku panny? :-)

Gość kaska_255
a ja uwielbiam facetow w sandałach i spodniach za kolano cudne są meskie łydki i stopy (oczywiscie zadbane) moj mezczyzna tak nosi i jak spojrze na jego stopy i łydki to od razu mam ochote ;p takie male moje zboczenie:))

\"tak więc jak najszybciej zweryfikuj swój stosunek do tej kwestii\" no dobrze, ale co najwyzej jakies ujędrniające lub regenerujące.. w koncu po mikrodermabrazji warto nieco te skore zregenerować :P Ps czy maseczke daje sie nakładac jednocześnie z guamem na reszte ciała :P

no, jednak jako tako rokujesz i jeszcze może byc z Ciebie prawdziwy mężczyzna maseczki nie polecam łączyć z guamem otóż zastosowanie tego drugiego wymaga również dość szczelnego owinięcia się folią, dodajac do tego fakt, ze w tym samym czasie maseczka bloiokujaca resztkę porów na twarzy mamy efekt nadmiernego przegrzania organizmu a przeciez nie chciałbyś się za bardzo rozpalać przed zakonczeniem wszytkich zaplanowanych na dany dzień zabiegów pielęgnacyjnych :-P P.S. po ile dałeś za zabiegi mikrodermabrazji, muszę sprawdzić, czy nie przepłaciłeś

pytasz mnie o mikrodermabrazje diamentową czy piaskową? :P a co do guamu - dzieki za rade - czy Twoja sugestia dotyczy tez zabiegów z czekoladą? :P

Gość a ty to chyba jestes gejem
komiczny skoro tyle o zabiegach i kosmetykach wiesz

jestem początkujaca w temacie dermabrazji, więc tutaj mnie masz tak naprawdę chciałam się dowiedzieć ile mnie będzie kosztowała dermabrazja mojego przyszłego mężczyzny ;-) w takim razie skoro juz się wydało, którą z wymienionych polecasz??? co do czekolady, również mnie masz... to musi być nowość w kosmetologii stosowanej, zdaje się czas najwyzszy chwilowo opuścić kafe na rzecz poczytania wizaz.pl no chyba, że przepiszesz mi tutaj ze swojej ulotki jak zabieg ma przebiegać wtedy nie będę muisała zasmucać kafe swoja nieobecnością :-D

Polecam diamentową, jest najbardziej bolesna i najbardziej inwazyjna to jednak najskuteczniejsza... ta piaskowa to strata pieniedzy :P czekolada nie jest az tak nowa, ale dosc przyjemnie relaksuje :) Ps kosztów nie pamietam, bo unikam konotowania traumatycznych doznań :P

widownia komentuje nie wiem, czy widownia zauważyła, ze komiczne wie bardzo dużo na temat różnych dziedzin życia plus na co dzień dzieli gospodarstwo domowe z osobnikiem płci żeńskiej :-)

zablysne pamiecią ;) komiczne kiedys pisal ,ze jego laska robila sobie zabieg mikrodembrazji (czy jak to sie nazywa :O , nie wiem ,bo JESZCZE nie potrzebuje ;) ) , wiec dlatego tyle o tym wie ...

a nie zauwazylem wpisu :D ja mam po prostu dobrą pamiec... to co mi wpada do glowy, zazwyczaj tam zostaje... na kazdym dluzszym wyjezdzie mam przyjemnosc sponsorowac swojej lubej przynajmiej czesc takich zabiegów, wiec jakis tam pojecie mam.... kasy wole nie pamietać, bo wole widziec tylko efekty i wiedziec, ze to byly sensownie wydane pieniądze :)

dziękuję za cenne rady myślę, że brzmią fachowo i zachęcajaco, więc udaję się niniejszym przetestwoać ten zabieg w razie problemów wrócę żeby skonsultować się nieco bardziej szczegółowo a Ty leć w międzyczasie na te paznokcie puder zakup sprasowany, jest bardziej praktyczny i zawsze będziesz mógł zabrać ze sobą - nie wysypie się w torebce :-)