Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuunkuuuuuuu

mój facet nosi sandały

Polecane posty

rzeczywistośc jest na to czas- kiedy się człowieka poznaje- podoba mi się jego swiatopogląd , gust , charakter- biorę- nie podoba mi się nie biorę a nie po fakcie żądam aby się zmienił

Gość Poznaniak85
rzeczywistosc ty to naprawdę jesteś ograniczona :D myślisz, że kogoś interesuje co ty masz za poglądy ? To jest tak jakbym cie powiedział, że spodnie są tylko dla facetów to przestałabyś nosić ?:D Wam się po prostu w dupach już z nudów przewraca, bo bierzecie się za ubieranie facetów...pilnujcie lepiej waszej dupy a o nas się nie martwcie...bo zaraz my wam zaczniemy dobierać stroje

Poznaniak85 Każdy tutaj mówi za siebie. Dla autorki sandały sa blee dla mnie też A ty sobie mozesz nawet w kapeluszu słomkowym

Gość Agentka na Kaffe
rzeczywistość dzi*wką to jest twoja stara bo dała sobie zrobić takie COŚ jak ty :D :D A moją zgrabną dupcie to się nie martw ;)

Gość Poznaniak85
a czy zdajesz sobie sprawę , że faceci mają wyjebane na twoje zdanie i autorki ?:)

Poznaniak85 A my mamy wyjebane na te Twoje stopy z płaskostopiem w pedalskim sanadłakach i mozesz sobie w nich apierdalac do woli geju

Gość Poznaniak85
Nie chodze w sandałkach ale byle kurwiszcze nie będzie mi nawet mruczało, że coś jest nie męskie...Faceci ustalają co jest męskie a nie wy :D

a kto tu uwaza, ze wszedzie jest lepiej, po prostu dla mnie koszula w kwiatki i japonki u faceta to stroj jak kazdy inny, ale nie u nas... teraz juz pisze tylko o moim miescie, gdy tylko ktos sie wyroznia, to jest od razu obcinany i spokojnie przez miasto nie przejdzie, to samo gdy sie wchodzi do jakiejs restauracji, normalnie wszyscy wstaja, zeby cie obciac :o kiedy u nas bedzie taki luz jak na zachodzie? reszta mnie nie obchodzi, bo wcale nie jest lepiej :)

Gość Agentka na Kaffe
hahaha.....prostactwo i nic więcej w tobie jest rzeczywistość nawet kłócić sie nie potrafisz bez używania wulgaryzmów....ale nie ma czego oczekiwać po takim ZERZE jak ty :D Wyobrażaj sobie moją zgrabną dupcie....wyobrażaj ;)

Agentka na Kaffe Zrób sie na czarno wieśniaro. A nie bedziesz sie tu lansowac wirtualnie z jakiejs wiejskiej stodoły:-)

no........i co wam po rozmowach o wizerunku, i wpływie wyglądu na poczucie estetyki, skoro czytając wasze bluzgi od razu chce się rzygać

Gość Agentka na Kaffe
rzeczywistość nie podniecaj się tak wieśniaro dresiaro z poliestru :D :D :D

tyle rozmów o wizerunku naszych bliźnich to tylko w PL może zróbcie sobie wycieczkę np do UK trochę wam się rozluźni

No własnie :D Uk mnie zabiło Weekendowy wieczór i noc wygląda jak połączenie bachanaliów ze sredniowieczna bitwą :D takiego bydła nigdzie nie widziałem... Cos niesamowitego... Jak oni się "bawią" ::D:D Podobnie jest z jazdą po alkoholu... i to wiekszosci krajów Europy

"Podobnie jest z jazdą po alkoholu..." ja mam niezłe anegdoty na ten temat również z innych kontynentów ;-)

Matka mojej byłej ma knajpke w New Jersey Ona Twierdzi, ze tam wszyscy jeżdzą najebani... po prostu standardem jest ze kazdy przyjezdza samochodem, pije kilka piwek i jedzie...

a chyba "najlepsze" w tym wszystkim jest podejście policji :-D ale o tym innym razem

Polcia - wystarczy ze u nas dostosowałoby sie przepisy unijne i wprowadziło cezure 0,5 promila a nie 0,2 i od razu wyszłoby, ze Polacy to wcale nie jest tak strasznie rozpity naród

"A stringi męskie też Wam sie podobają?" są etra - równie fajne jak japonki :P

dobre też są kolczyki męskie, szczególnie te z cyrkoniami dodatkowo wydaje mi sie, ze meżczyźni niesłusznie rezygnują z noszenia ładnych torebek (męskich) ;-)

Komi, błagam, nie o tej porze :-P ;-) ja bym jeszcze była za delikatnym makijażem męskim, np. jest taki peranentny i nawet podobbno Zygmunt Chajzer kiedyś sobie taki sprawił