Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karnita

Mam dość! Biorę się za siebie od zaraz! Kto ze mną? Zapraszam!

Polecane posty

hej dziewczyny! no i juz mamy nowy dzien ja wstałam w swietnym humorze i mam nadzieje że taki pozostanie az osiągne swój cel :D puki co na sniadanie jem jogurt naturalny z 3 łyzkami otręb a potem lece na miasto więc odezwe sie dopieo popołudniu albo wieczorem :) miłego dnia!

Cześć kobietki. Japo imprezie i co??? i niestety porażka :(((:(((:((( Zjadłam dość dużo i wypiłam 1 piwo czuje się jakbym miała zaraz pęknąć ufff.... jutro muszę przystopować. i dziś nawet nie miałam czasu na skakankę:((( mam ochotę nawet teraz poskakać ale z takim pełnym żołądkiem to wolę nie ryzykować. A Wy jak???

zjadłam wczoraj paczka... babcia mnie zmusiła :P a tak poza tym to było dobrze :)

no przed chwilka pochłonełam sniadanie :) (truskawki zmiksowane z jogurtem naturalnym i 2 łyzkami cukru) za 3-3,5 godz obiadek :)

dziewczyny a co tu cicho przez cąły dzień?????? gdzie wy sie podziałyście??????

cześć kobietki:))) Ja wczoraj kompletnie nie miałam czasu żeby coś napisać ale za to miałam czas na jedzenie :((( Byłam i mojego brata i szwagierka narobiła ciast i takich tam i wiadomo skusiłam się :((( Ale dziś jest już nie źle. O 11 zjadłam pierwszy posiłek- sałatka z pomidora i ogórka z ciemną bułeczką i jak na razie piję duuużo wody a może się uda i już nic dzisiaj nie zjem:P Przed chwilką zrobiłam 300 podskoków na skakance a jak moja córcia się obudzi to wybieramy się na pocztę a że mamy nie mały kawałek żeby tam dojść to będzie do tego spacerek czyli jakaś dawka ruchu. Stosowałyście kiedyś jakieś monodiety??? bo zastanawiam się czy nie nakupić sobie na jutro jogurtów i żyć o nich przez cały dzień a po jutrze coś tam innego. Co myślicie???

dove ja stosowałam ;p wytrzymałam 3 dni i sie poddałam hehe :P a potem przez tydzień nie dałam rady patrzec na to :p ja puki co tradycyjnie zmiksowane truskawki i jogurt naturalny z otrębami :) (ok godz 9 to zjadłam) za jakiś czas zjem obiadek :)

i jak tam dziewczynki na dziś??? Ja jestem z siebie zadowolona.Jak już pisałam o 11.00 zjadłam sałatkę z pomidora i ogórka z ciemną bułką a potem lody przed chwilką skórkę z chleba i to wszystko:)))no i oczywiście duuuuuuuuużo wody :D bo przy takich upałach nie da się inaczej. Kupiłam sobie jogurty na jutro i zobaczymy rano na co przyjdzie mi ochota :P Karnita a ile spadłaś z wagi przez te 3 dni??? Pozdrawiam

Malutko się tu pisze :((( Ja się przyznaję że jak jest taka śliczna pogoda to cały dzień jestem z małą na polu a do domu wpadam tylko jak idzie spać to wtedy robię jej obiad i coś tu skrobnę no albo wieczorkiem jak już śpi. A co się stało z Rybką??

Hallo hallo!!! jest tu kto??? U mnie dziś pogoda nie za fajna bo teraz pada ale morze potem będzie lepiej Jak Wam idzie dziewczyny??? Ja wczoraj wieczorem zjadłam kilka ciastek ale nie ważyłam się więc nie wiem co tam.... Rano zjadłam kawałek chlebka z pasztetem a przed chwilą zrobiłam 350 podskoków na skakance.... A teraz idę zrobić sobie peeling. Pozdrawiam

cześc dove :* przepraszam że wczoraj sie nie odzywałam ale dopiero po 23 byłam w domu :P co do tych 3 dni to nie wiem nawet bo zaraz potem rzuciłam sie na inne żarcie :P więc nie umiem ci odpowiedziec hehe doszłam do wniosku że tak jak teraz jem do niczego mnie nie doprowadzi... postanowiłam że śniadania będe jadła duże i to na co mam ochote (dosłownie wszystko) na obiad będe jadła gotowane mięsko i warzywa albo jakas sałatke albo talerz zupy a na kolacje szklanke mleka albo jakis jogurt mały czyli według zasady \"śniadanie jedz jak król, obiad jak szlachcic, a kolacje jak żebrak\" no i oczywiście 0 słodyczy nawet 1 małego cukierka :P a no i duzo ruchu :) jak myslisz dove takie postanowienie będzie dobre? a co do tych twoich ciastek to wiesz co jak juz chcesz je zjeśc to jak cos to rano bo w ciągu dnia je spalisz ale nie wieczorem bo wtedy ci sie odłożą tu i ówdzie :P

no u mnie narazie dobrze :) puki co na sniadnaie o godz 11 zjadłam 2 parówki z musztarda i 1 bułeczka i do tego 2 kanapki z dżemem truskawkowym niskosłodzonym (miały byc duże sniadania) a po 14 pochłonełam koktail truskawkowy i talerzyk truskawek, za godzinke zjem sobie jakaś kolacje :) jak narazie 200 skoków na skakance było teraz mały odpoczynek i jeszcze 600 mi zostało :) potem sobie pobrzuszkuje i pokrece hula hopem :P postanowiłam kręcic nim 15-20 min dziennie do końca tyg a od poniedziałku 25-30 min :p dove a jak tam u ciebie? rybko a ty gdzie znikłaś???????? wracaj do nas!!!

karnita----> wiem co masz na myśli pisząc o tych ciasteczkach i taka jest prawda że jak zjem coś słodkiego rano to nie odbija się to na mojej wadze a jak wieczorem to zaraz jest troszkę więcej :((( a teraz właśnie zjadłam kilka czekoladek :((( ja też muszę coś ze sobą zrobić bo przy takim żarciu nic mi nie ubędzie a wręcz przeciwnie. Na skakance troszkę skacze ale po za tym brak mi motywacji i kompletnie nie mam pomysłu co zrobić żeby się za siebie wziąć:(((

mnie to rano nie chce się jeść wstaję zawsze pełna optymizmu i cały dzień jakoś się trzymam a przychodzi popołudnie lub wieczór i szlag wszystko trafia:(((

zostały mi 3 tygodnie żeby zrzucić te 4 kg i bardzo chcę tylko motywacji mi brak może powinnam spróbować jakiejś drastyczniejszej diety??? Sama już nie wiem co robić:(((

Cześć kobietki co tam u Was??? Ja jak na razie się trzymam właśnie zjadłam serek wiejski lekki na słodko i idę poskakać no a potem tylko jogurciki tzn. takie jest moje postanowienie i mam nadzieję że wytrzymam Pozdrawiam

mi tez brak motywacji... :/ i tez myslałam o tym żeby zastosowac jakas dietke cud... ale po dłuższych zastanowieniach doszłam do wniosku że one poprostu nie działaja... i co z tego że w tydzień schudne 5 kg... jak po 3 dniac wróci mi 10... :/ ehh błędne koło... odezwe sie wieczorkiem bo na cąły dzień znikam :) 3maj sie ;*

Gość schudnąć
Też chce się przyłączyć, mogę???