Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrakudaa

Jak sprzedawac na allegro??Ktos pomoze zielonej w twmacie?

Polecane posty

Gość barrakudaa

Nie wiem jak tworzyc stronki z przedmiotami i wogole co z czym sie je .Moze ktos doswiadczony moglby mi pomoc ? Z gory bardzo dziekuje i bylabym wdzieczna.

Gość stary allegrowicz
A co za problem? Masz na allegro kreator, który cię prowadzi za rękę. Opisz dokładnie przedmiot, zamieść wyraźne zdjęcia i voila. Mogą się przydać podstawy html, ale nie jest to konieczne.

Gość barrakudaa
Dziekuje ze odpowiedziales allegrowiczu. :) Obawialam sie wlasnie tego html- dla mnie to czysta magia:( A jakie zdjecia maja byc? Chodzi mi o wielkosc i wogole .Kurde jaki ja tuman jestem az mi wstyd 😠. No i jak to jest z tymi mailami ,ktore otrzymuje sie z danymi ,nr konta itd .Trzeba gdzies to wpisac czy jak? Nie smiej sie prosze i tak mi wystarczajaco glupio i jesli mozesz podpowiedz .

Gość stary allegrowicz
- zdjęcia najlepiej zmniejsz programem graficznym, tak by zajmowały mniej niż 50kb - wtedy nie poniesiesz dodatkowej opłaty. - mail do wygrywających Twoje aukcje piszesz w Moje Allegro->Ustawienia-> Kupujący -> Wiadomość do kupującego Zamieść tam numer konta i swoje dane. Zostanie on automatycznie wysłany do zwycięzcy aukcji.

Gość barrakudaa
Bardzo Ci dziekuje.:) A moze polecisz mi jakis dobry i prosty program do zmiejszania zdjec ?

Gość stary allegrowicz
Ja używam darmowego Gimpa.

Gość barrakudaa
Mam nadzieje ze sobie poradze jakos . Kurcze wszyscy mowia ze to takie proste ,a jednak nie dla mnie . Wiesz az boje sie do tego zabierac. Mam nadzieje ze bede mogla ,zanim sie zblaznie zobaczyc to co stworzylam :)

Gość stary allegrowicz
Jasne, że będziesz mogła. Jest podgląd aukcji, poza tym po wystawieniu zawsze możesz ją jeszcze edytować. Dam ci jeszcze jedną radę. Koniecznie zapisuj treść aukcji np. do notatnika. Na allegro jest automatyczne wylogowanie po chyba 10 min, które powoduje, że możesz stracić całą, mozolnie wstukaną treść aukcji. Zdarzyło mi się nie raz, więc przestrzegam :)

Gość barrakudaa
No tak :) .... Bardzo dobra rada .Dziekuje jeszcze raz. Mam nadzieje ze spotkamy sie tu jeszcze jak bede miala problem ;) A tak na marginesie to co sprzedajesz allegrowiczu? Na szczescie kupowac umiem !;)

Gość stary allegrowicz
Nie prowadzę regularnej sprzedaży. Po prostu co jakiś czas wystawiam rzeczy, których już nie używam. Ale zdecydowanie więcej kupuję :)

Gość barrakudaa
Wlasnie sciagnelam sobie gimpa . Wszystko super tylko jak to ugryzc . No nic pokombinuje sobie ,ponoc tam nic sie nie traci ,a nawet jesli to mala strata :)