Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemeledudki

JAKI MACIE KOLOR PORTFELA?

Polecane posty

Gość mańka25
czerwona skóra

ja mam czerwony, bo jestem tak przesądny że prędzej ręka by mi się urwała niż bym postawił siatkę z zakupami na ziemię

Gość dfdddd
niebieski

Gość krolowa Narnii
czarny z wisienkami

Gość
Panterka turkusowo niebieska mam go dziesięć lat :-D

Gość szaramara
hej. Ja mam taki ciemno czerwony, skórzany. Ostatnio slyszalam, ze czerwony portfel sprzyja posiadaniu pieniedzy, ale ja i tak jestem golodupiec.

Gość taka ona Jedna
Mój jest fioletowy ma wiele kieszonek i zawsze jakies zakopane drobniaki w nim znajdę:)

Gość conis
Ja mam czarny skórzany z różowym środkiem. Jedna teraz jestem na etapie szukania jakiejś małej portmonetki, którą można również schować w kopertówce czy innej małej torebce. Ostatnio trafiłam na taki uroczy model:http://uasi.pl/index.php?products=product&prod_id=48

Gość jhvhgfchfjknmjk
brazowy

Gość ęsi ęsiii
Ja mam futerkowy w zebrę :classic_cool:

Gość MÓj jest
czerwony ecoskórka lakierowana imitacja skóry węża,ma juz ponad rok i wcale się nie psuje ,a kupiony na bazarku :P

Tez mam czerwony taki: http://allegro.pl/elegancki-skorzany-portfel-damski-dr-koffer-55020-i1375237144.html Bardzo go lubię, ma dwie przegródki na banknoty i dwie na monety. Ostatnio w Zarze widzialam takie fajne skladane jakby kopertówki, w srodku z miejscem na karty i kase. Ladne, ale drogie straszne. Dobrze miec takie cos bo ja nosze w portfelu karty i dowód i jak ukradną portfel to koniec a tak byloby sobie w takim ladnym etui. Szukam teraz cos podobnego, ale tanszego. Tez slyszalam, ze czerwony portfel trzyma kase i zawsze mam taki kolor.

Gość ja mam koloru złotego
skórzany. zawsze coś w nim jest, chociaż pieniędzy nie liczę, więc może to prawda z tymi przesądami :D

Gość i sru i fru
mały czarny lakierowany z czerwonymi kwiatkami;)

Gość poszukuje czerwieni
A ja już od dawna myślę o portfelu w czerwieni/bordo. Z jednej strony widzę ich coraz więcej, ale z drugiej nic nie poradzę na to, że tak mi się podobają :) Możecie mi któryś doradzić? Tutaj: http://portfelik.pl/galanteria_i_dodatki/portfele_damskie kilka mi sie podoba. Co sądzicie na przykład o Samsonite Grana?