Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni lukas

Czemu dalej nie mam dziewczyne???

Polecane posty

Gość 24letni lukas

Czemu inni faceci mają dziewczyne a ja nie??? Przeciez ja studiuje, dobrze ubieram itd... to co jeszcze mi brakuje???

Gość marchewkowedredy
buahah a gdzie maly penis czy inna bzdura w stylu nie jestes romantykiem? ;p

Hmm, znam jednego 24-letniego Łukasz, używa ksywy lukas który nie ma dziewczyny, tez nad tym ubolewa no i dużo czasu spędza w necie. Może nim jesteś. Zatem odpowiadam na twoje pytanie: bo jesteś nudny, ponury, samolubny, małomówny, nie masz lasy i wyczucia. Tyle 🖐️

Gość laluna *****
nie martw się wiesz wielu ludzi mysli tak jak ty"dlaczego jestem sama czy też sam" każdy jest wyjątkowy na swój sposób więc nie doszukuj się w sobie wad bo napewno nic Ci nie brakuje zobaczysz poznasz jeszcze kogoś chyba lepiej poczekać i zanleść kogos an dłużej prawda

Gość laluna *****
wogóle to popatrz jakie tu dziewczyny teksty Ci piszą i się zastanów czy aby na pewno tu chcesz rozwiazać swój problem:(

Gość marchewkowedredy
no jakto jakie dziewczyny najlepsze bo z kafeterii XD

Gość laluna *****
sam się przyznałeś ze jesteś paszczetem bo aj za taką się nie uważam wogóle jak dla mnie nie ma ludzi "paszczetów"

Gość laluna *****
miłość sama przyjdzie ... nie szukaj na siłe

Gość ta lista wydaje mi się znajoms
"1. brzydki wygląd, 2. kiepski styl, 3. brak gustu, 4. nieśmiałość, 5. małomówność, 6. brak zainteresowań, 7. unikanie ryzyka, 8. aktualny brak pracy, 9. kiepskie perspektywy na sensowną pracę w przyszłości, 10. stałe konto na kafeterii, 11. brak przyjaciół, 12. nie umie tańczyć, 13. i pewnie nigdy się nie nauczy, 14. nie imprezuje, 15. nudny tryb życia, 16. ogólny brak życia towarzyskiego, 17. brak doświadczeń z przeszłości, 18. co za tym idzie ograniczony rozwój osobowości, 19. brak prawa jazdy, 20. brak samochodu, 21. brak wiedzy na wiele tematów, 22. brak doświadczenia w tworzeniu relacji, 23. niezbyt fascynujący rozmówca, 24. nie przejawianie specjalnej inicjatywy, 25. introwertyczny charakter, 26. nie wiedzący czego tak naprawdę chciał by od życia, 27. zablokowany emocjonalnie, 28. marnowanie czasu, 29. niski poziom kreatywności, 30. ogólna nijakość." :classic_cool:

..czasem jest tak, że faceci są egocentrykami, i myślą tylko o sobie...nie dostrzegają kobiety, jej wartości,potrzeb, traktują je b.przedmiotowo, etc..., a kobiety lubią być czarowane i otaczane szacunkiem,Pretty woman pamiętasz?

Gość bo inni faceci podrywają
albo mają szczeście do fajnych znajomych ze środowiska :P

tak jak Nicole wyżej się naprodukowała - trza przestać myśleć o sobie, a skupić się na dziewczynie.. wybrać z tłumu i ... poświęcić jej dużo czasu..

z tej listy to tylko te punkty mnie dotyczą :O 7. unikanie ryzyka, 10. stałe konto na kafeterii, 11. brak przyjaciół 14. nie imprezuje, 15. nudny tryb życia, 16. ogólny brak życia towarzyskiego, 17. brak doświadczeń z przeszłości, 19. brak prawa jazdy, 20. brak samochodu, 22. brak doświadczenia w tworzeniu relacji, 24. nie przejawianie specjalnej inicjatywy,

a tak sobie ot.. ech Ciężko mi w płucach się zrobiło... A Tobie też?

puka w rytmie cha-cha? ;) (cza cza dla niezaawansowanych :P) A to może jakieś tabletki na serce?

nie dobijaj mnie z tymi tabletkami w sumie to nawet dobrze że nikogo nie mam chciałabyś miec chłopaka co ma chore serducho ???

czy serio to niewiem jedyne co wiem to to że jest coś nie tak i nie poszedłem przez to na odczyt

odpowiem więc na Twoje pytanie - że nie chciałabym, żeby w ogóle był chory, ale jesli byłby - to nieistotne by to było.

Gość nie tylko 11
ale aż 7 z 11 to gwoździe do trumny :classic_cool: zgadnij które :P