Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznaa

plastry vita slim. ja jutro kupje. czy byc moze ktos je stosowal z tego forum??

Polecane posty

Gość slonecznaa

????

Gość kup se kup
jak nie masz na co wydawać forsy, to mogą być i plastry :P ale chyba nie liczysz, że one cię odchudzą?

Gość kootek
nie polecam!!! szkoda pieniędzy bo efektu żadnego nie zauważyłam!

Gość slonecznaa
kosztuja teraz kolo 20 zl. tyle sobie moge wydac a pytam tych ktorzy faktycznie uzywali stosujac przy tym zdrowe odzywianie oczywiscie i ruch

Gość Sukienusia
Jeżeli będziesz się zdrowo odżywiać i ćwiczyć to i bez żadnych plastrów schudniesz. Po co wydawać dodatkową kasę ? To już lepiej kupić sobie zamiast plastrów karnet na siłownię (wiem, że jest droższy, ale efekty na pewno będą lepsze niż po plastrach) :)

Gość slonecznaa
poprostu sie naczytalam na innych forach troche pochlebnych opini i tak pomyslalam ze warto

Ja osobiście nie wierzę w takie plastry ... tabletki jeszcze ok ale nie rozumiem jak taki plaster może wspomagać chudnięcie i to jeszcze za 20 zł ... Jak dla mnie to jest jakaś ściema :o

Gość tak cena spadła
? jak to wprowadzali na rynek, to prawie stówę za to se życzyli, niestety wtedy to kupiłam :P:P:P

ja uzywalam ich(2 opakowania) a efekty bylo widac bardzo szybko.jestem z nich zadowolona.szwagierka widocznie tez widziala efekty ,bo sobie zamowila.

Gość slonecznaa
a widzicie :) przeciez skladniki z plastra przenikaja w cialo tak samo jak antykoncepcja z plastra antykonc. a wole takie plastry od tabletek. pozatym nie sa drogie a wiele dziewcvzyn isze ze w polaczeniu z r zdrowym jedzonkiem i jakims np bieganiem efekty sa

albo sobie wkrecilam albo one dzialaja tak,ze nie chce sie tak żreć,kolo slodyczy tez moglam przejsc obojetnie itd.a zeby bylo lepiej odstawilam biale pieczywo i makarony.a wieczorem robilam brzuszki zz takim zapalem ze sama w szoku bylam.przez zime uchodowalam mala oponke,a teraz,po plastrach jej nie ma.wchodze w stare dzinsy.ja sobie chwale te plastry bardzo,(wiem ze na allegoro za 2 opakowania z przsylka lacznie 60zl,w rossmanie jedno op. kosztuje chyba ponad 30zl)

Gość slonecznaa
ale od jutra na nie promocja bedzie i beda po 20. ale mi sie jjecs niechce ogolnie i nie podjadam slodyczy wiec chyba mi one nic dadza skoro zmniejszaja tylko apetyt