Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam

czy którejś z Was udało się samej odnaleźć punkt G?

Polecane posty

Gość szukam i szukam
SPAJDERMEN no widzisz jaki ty ograniczony jesteś zafajdziały mastrubatorze... to, że `laski z prawa sie rypały` nie znaczy, ze wszystkie :O płytki jestes... a gdzie ja napisałam, ze mi chłopak nie zrobił `palcówy`? to, ze nie nie miałam pochwowego nie znaczy, ze nie mam innych przyjemności z np. peetingu

Gość SPAJDERMEN
ale nie płacz już, będzie dobrze, na pewno wreszcie mu stanie :)

Gość szukam i szukam
widzę, że wyczerpałeś już temat i piszesz, wszystko co ci przyjdzie n a mysl do tego glupiego łba ;] twój problem, nie mój :) a mojemu facetowi staje i to zawsze, o to juz sie martw ;) nie uprawiam seksu z innego powodu niz impotencja mojego chlopaka, której zreszta nie ma ;]

Gość SPAJDERMEN
oczywiście łączymy się z tobą w bólu :)

Gość szukam i szukam
a poza tym ja jestem studentką! a skoro to ja jestem STUDENTKĄ to do hoooja zielonego znaczy ze to ja mam racje bo jestem studentka! a i jeszcze jedno ostatnio nasze zycie seksulanke urozmaicamy sobie obwieszając się mięsem i hukamy wtedy jak sowy......ale wtedy mojemu misiowi stoi knaga!!!

Gość SPAJDERMEN
wyjaśniam ewentualne wątpliwości, to powyżej to nie mój tekst za dużo błędów :classic_cool:

Gość szukam i szukam
ahaha a to ci podszyw dopiero 0/10 :O

Gość SPAJDERMEN
a chciałem powiedzieć że ja błędów takowych nie popełniam ponieważ najbardziej podniecające dla mnie jest zaznajamianie się ze słownikiem tudzież encyklopedią i trzepanie mojego knagusa....i hukam jak sowa:):):)

Gość szukam i szukam
a pisząc, że jestem studentką- wyjaśniałam pewne wątpliwości w.w spajdermena, gdyż był on przekonany o tym, że jestem jakimś gimgównem. otóż czasy gimnazjum mam już dawno za sobą. a co miałam napisać do chooja? ze jestem z podstawówy?:O

Gość SPAJDERMEN
pod słownik poprawnej polszczyzny jechałem w liceum, teraz kręci mnie tylko Encyklopedia Brittanica ps - to nie jest podszyw :O :classic_cool:

Gość SPAJDERMEN
jezu kobieto, weź się już nie denerwuj, bo dostaniesz traumy i w życiu nie dostaniesz orgazmu weź lepiej podręcznik do rzymskiego i przygotuj się porządnie na egzamin

Gość szukam i szukam
bejbe z rzymskiego już miałam, dostałam 4 ;) nie bój zaby o moje examy-jestem juz na drugim roku. wszystko pozdawane ;)

Gość szukam i szukam
dostalam przez ciebie takich nerwów ze ide sobie strzepac,,, i pohukam jak sowa:):)

Gość szukam i szukam
widzę, że fetyszem podszywacza są sowy... lol :D zmien temat, bo ten o hukaniu jest choojowy :O

Gość szukam i szukam
uwielbiam też łapac małe krety po deszczu i wsadzać je sobie w moja pupinkę:) a i podszywam sie sama pod siebie!!ale ejestem podjarana ide czepac!!

Gość mrau.
no mi sie nie udalo ale mojemu facetowi tak i teraz juz wiem gdzie jest:D

Gość mrau.
mój facet to pikuś mój labrador:)

Gość koki12
ja znalazła ale nie wiem czy to punkt g ale tydzień później chłopak troszkę mi pomógł było wspaniale ale potem czułam dziwny ucisk i koleżanka powiedziała że też tak miała i poszła do gina