Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska1234

badanie u ginekologa-czy mogła mnie rozdziewiczyc?

Polecane posty

Gość maryska1234

jestem reliktem- 23 letnia dziewica. bylam dzis ginekologa, oczywiscie bylam juz wielokrotnie, ale u tej kobiety drugi raz. zwykle badanie mnie nie bolalo, mialam wkladane palce do odbytu i do pochwy, mialam raz robiona cytologie. ale dzisiaj ta babka chyba wlozyla mi wziernik do pochwy, bolalo jak cholera, czy mogla mie przerwac blone dziewicza? powiedziała: wasko u panie!!! i ma panie jedna czesc szyjki macicy krotsza od drugiej, mogloby sie wydawac, ze to jakis polip ale nie, taka pani uroda. wczesniej ona i inni mnie badali i nikt tego nie zauwazyl, moze przez ten wziernik? jeszcze przed badaniem powiedziałam jej, ze tez przychodze po recepte na anty, bo mi sie skonczyly. ale ja je biore, zeby miec regularny okres, a ona chyba zalozyla, ze wspolzyje i mnie tak potraktowala tym wziernikiem. bylam w szoku nic nie powiedzialam, ale teraz obawiam sie, ze mnie "rozdziewiczyla". czy to mozliwe??? jako dziewice mialyscie robione badanie wziernikiem? dzieki

Gość dziewczyno dopóki
nie odbędziesz STOSUNKU PŁCIOWEGO z facetem - będziesz dziewicą

Gość a ginekolog baba czy chłop

Gość doctoralbin9
to dlaczego ginekolodzy zwykle badaja dziewicy palcami? chyba, ze chodzi Ci o sfere psychiczna...

Gość maryska123
jak napisalam wyzej- kobieta. niby jaka to roznica...

Gość NIE ŁYKAJ TYCH ŚWIŃSTW

Gość tylko co
po co ci kolejne tabletki anty skoro jestes dziewica hahahah

Gość maryska123
bo bez nich mam strasznie nieregularny okre, czasmi co 2-3 miesiace, bo chorowalam kiedys. ale teraz mam dobre wyniki.

Gość maryska123
poza tym, niektorzy tez biora je, bo cera sie poprawia. ja akurat nie mam z tym problemow.

Gość tylko co
to trzeba było powiedziec żes dziewica

Gość maryska123
trzeba, trzeba... ale ma moja kartoteke , zreszta to ona powinna sie zapytac. a zreszta u gina trace glowe i dopiero jak wyszlam zdalam sobie sprawe, ze to badanie bylo inne.

Gość tak sobie okres rozlegulujesz

Gość tutaj nie ma cudotwurców
i możesz być bezpłodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja miałam robioną cytologię
również będąc dziewicą i też mnie bolało. Myslę, ze dlatego, że byłam strasznie spięta. Lekarz w trakcie badania kazał mi oddychać ustami, chyba żeby rozluźnic mięśnie. Przed badaniem oczywiście spytał mnie czy już współżyłam (to była moja piersz wizyta).

Gość maryska123
czy tak czy tak moge byc bezplodna. wiem to juz od 5 lat....

moze to zrobic jesli bada normalnie czyli tak jak kobiete-niedziewice przez pochwe nie przez odbyt-bo tak bada dziewice! znam przypadek ze tak sie stalo wlasnie! poczytajcie sobie o tym!

Gość maryska123
rzeczywiscie bylam wyjatkowo spieta i zdenerwowana, bo jeszcze do tego weszlam do niej dopiero po 1,5 h od umowionego czasu. ale czy jakby rzeczywiscie mi ja przerwala, to nie leciala by vhoc troche krew?

zalezy od unerwienia blony jedny, leci drugim nie mi np nie leciala!

zlota, trudno by było zrobić wymaz z szyjki macicy przez odbyt :O Błona dziewicza może zostac przerwana nawet w czasie ćwiczeń więc oczywiście, ze takie przypadki się zdarzają. Ale w tym wypadku akurat tak nie musi być. Lekarz wie jak ma się zachowac badając dziewicę.

masz mnie za idiotke? badanie a pobieranie wymazu wyglada troche inaczej nie sadzisz?

i chocazby prez takie badanie mozna stracic jakbys nie wiedziala, bo blona u kazdej kobiety jest "osadzona" inaczej wiec szkoda czasu na rozmowy!! doksztalc sie troche!!!

Gość tak szczerze
nie mozliwe,ze ginekolog nie zauwazyl blony dziewiczej...moja kumpelma dziewcia tez poszla,rozlozyla nogi i facet az sie za glowe zlapal,ze 23 lata i to jeszcze tam jest...widocznie twojej blony juz dawno nie mam z innych powodow

Gość maryska123
no to jest zalamana, bede teraz "rozdziewiczona-dziewica" :/

Autorka pisze o wzierniku więc sadził, ze miała robiony wymaz. Poza tym własnie dlatego, ze blona u kobiet jest "osadzona" inaczej lekarz dobiera odpowiedni wziernik. Napij się moze melisy :D

Gość maryska123
mialam robiona cytologie, na pewno bo mam zadzwonic po wynik. zreszta ostatnio tez mialam robiona. a za melise na razie podziekuje:)

Nie słuchaj tych oszołomów. Byłas u ginekologa a nie rzeźnika. Lekarka miała o Tobie informacje w karcie więc wiedziała co robi. A że bolało... nie tylko Ciebie, uwierz mi.

Gość maryska123
ta moglam tamponem sobie rozerwac, ale nigdy mnie nie bolalo jak wkladalam.

To nie do Ciebie o tej melisie, tylko do kolezanki co się tak zdenerwowała, że nie znam róznic między wymazem a zwykłym badaniem:D

Gość a nawet jeśli
to co z tego ?! jesteście jakimiś wyznawcami przenajświętszej błonki ?

Gość maryska123
obawiam sie , ze nie nie bardzo przyjzala sie kartotece, bo po badaniu zapytala sie czy nie bylo zadnych poronien? bo ta nierówna szyjka macicy wlasnie moze byc tego skutkiem.