Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiestetyAlergiczka

Alergia...

Polecane posty

Gość NiestetyAlergiczka

Witam ;] od dziecka mam alergię... To paskudna sprawa... Nie mogę juz wytrzymać. Proszę poradźcie mi coś. Wiem, że teraz pyli ale ja naprawdę nie moge zniesc tej okropnej alergii :( Rano po umyciu i pokremowaniu sie kremem (firma Atopro [do skory alergicznej] juz po kilku godzinach czuje bardzo meczacą 'suchosc' skory suche powieki, okolice wogol ust zaczerwienione i suche, suche plamki.... i lekki katar + swędzoce oczy [ale to na dworzu] K=Ma ktoś podobne objawy?? Martwi i denrwuje mnie ta ogromna suchosctwarzy :(:( To jest straszne :( nikomu tego nie zycze... Blagam prosze o jakaś pomoc i wsparcie... Prosze Was :( z gory dziekuje i czeam na rady

Gość sibi
a co ma alergia wspólnego z suchą skórą na twarzy,może masz atopową?

Gość alergiczka76
A jak wygląda twoja dieta, pijesz mleko, jesz nabiał (np. lody) itp.?

Gość sibi
Może czegoś brakuje w twej diecie,co powoduje taką suchość,a nie pijesz za mało?

Gość NiestetyAlergiczka
Racja co do picia do pije bardzo malo, wszyscy mi mówia ze mało pije... A nabiał jem, ale nigdy nie bylam uczulona na nabiał tylko a kakao, a kakao odstawila i juz od dluzszego zcasu nie ruszam nic co czekoladowe i kakaowe! A skóre trzeczywisce mam atopową od dziecka

Gość NiestetyAlergiczka
Pomozcie prosze :(

Gość NiestetyAlergiczka
Proszę powiedzcie czy ktos z ma podobne objawy!!???? PROSZE:(

Cześć! Chciałabym Cię trochę pocieszyć , ale nie wiem jak. Ja też mam alergię, ale objawy mam tylko na dłoniach i ramionach, mam takie czerwone \"ranki\" i wyschniętą skórę, b. wrażliwą i popekaną. Ale jak często smaruję je kremem to nie jest już tak źle. Jutro idę na testy. Nie mam takich objawów jak TY ( tzn kataru ani suchej skóry wokół ust.) Trzymaj się. Pozdrawiam