Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhj

jak to jest z poczta polską???

Polecane posty

Gość hhhhj

ile czasu moze isc przesylka z allegro?jezlei ktos zamawial cos w ostatnim czasie niech podzieli sie informacja ile czasu szla przesylka?oni w koncu strajkuja jeszcze czy juz nie?... Dzieki za info

Gość samotna87.
a co to ma do zdrowia i urody?

Jak to co- pewnie jakiś cudowny specyfik!!!! A tak serio bedą opóźnienia, bo w wielu miejscach strajowały sortownie oi przesyłeczki sobie leżą:-)))

Gość monnnnnnka
przesyłka priorytetowa wysłana we wtorek w tamtym tygodniu, dotarła do mnie dopiero wczoraj

Gość 5tyyyyyyyypeeek
z tego samego wojewodztwa doszLy szybko,po 2 dniach, ale na paczki znad morza (mieszkam na slasku) czekam juz 1,5 tygodnia :O

Gość hfdhd
do mnie wyslali w czwartek ,a w poniedzialek o 12 juz mialam

Gość kundrie
wszystko zależy jak w regionie, z którego idzie paczka w czasie strajku pracowały sortownie - jeżeli sortownie strajkowały, to zrobił im się tam niezły burdel i zanim to rozładują to paczki na bank beda miały opóźnienia.

ja czekam od 24 maja... i modlę się, aby doczekać w ogóle. Bo mam koleżankę, która pracuje w dyrekcji poczty i mówiła mi, że mają przez strajki taki cyrk, że jeszcze długo tryb doręczeń się nie poprawi...

Gość takie
ta twoja koleżanka to widziała chyba pocztę tylko na zdjęciu i ma takie pojęcie o poczcie jak dzieci z przedszkola, które przychodzą raz w roku na wycieczkę, to może o pracy poczty niech się nie wypowiada