Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka 9643

mąż unika sexu a ja w ciąży

Polecane posty

Gość Balbulka
tzn- slowa prawdy i frk

to zalezy od faceta a nie od slow prawdy -- zreszta nie kazda kobieta ma sile by sie kochac ale czasem mezowi mozna sparwic przyjemnosc ;p ja czuje sie tlusta foczka jakby nie patzrec przyroslo mi sie w tym i w tym miejsvcu no i brzuch ciezki ....

Gość no tak ale 40 tygodni
Balbulka szkoda, że chociaż się nie przytulaliście, bo to nie tak łatwo odbudować, zwłaszcza przy małym dziecku. Ale nie mysl o tym teraz, skup się na sobie i dziecku. odpocznij, wycisz się, będzie dobrze.

ok,faceci macie prawo do takich odczuć,i wyrażania swoich opini ale dlaczego aż tak brutalnie,wystarczy przekazac dziewczynie to co powiedzieliście ale w sposób normalny a nie tak brutalnie........ bardzo sobie cenie facetów którzy umieja rozmawiac o swoich odczuciach,bo uwazam że jest mniej problemów wtedy w zwiazku,ale litosci nie tak brutalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mego to musze za jezyk cignac by sie cos dowiedziec - nie zmuszam go do sexu bo wiem ze sie boi ......ale pieszczoty czemu nie zdrowo i odrazu czlowiekowi lepiej

Facetów nie pociągają inne kobiety w ciąży, zupełnie inaczej podchodzą do własnej, chyba że już wcześniej coś było nie tak w związku.

Gość Słowa prawdyyy
nie pociągają i juz. Swoja też nie. Otoczyć opieką, oddaniem tak, ale seks?:O to nie pasuje, dziecko w brzuchu nie pasuje do seksu! zrozumcie to i uszanujcie ze męzowie nie chcą po prostu!

no jak facet ma cie dosc jak jestes w ciazy to moim zdaniem dziwne .moze on ma inna ? ne wiem nie chce nic insynulowac a moze poprostu sie boi

słowa prawdy......... ale my to szanujemy,tylko że nie kazda wie o tym,dlatego wy tez powinniście z nami o tym rozmawiac....... to takie proste...

Przez 40 tygodni? I połóg 6 tygodni? Kto nie chce?? Na pewno nie wszyscy faceci są tacy sami, jak i nie wszystkie kobiety są takie same. Sex to sex, nie mieszaj w to dziecka.

A gdzie to ja byłem chamski..? Miarkuj swoje słowa, niewiasto :p

rozmowa jets bardzo wazna bez niej kobietam ma tlko mysli w glowie i moze wyborrazac sobie niesamowiete rzcezy a zcesme kilka slow ja uspokoi i wytlumacz wystarczy ochota by sie otwoerzyc w koncu to wasza, dziwczyna , zona, kochanka, matka waszego dziecka , nie obca baba

Ja rozumiem tylko tyle: mało kto wytrzyma tyle czasu-prawie rok bez sexu. Kobieta jeszcze rozumiem: boi się o dziecko, czuje je, ale dla faceta to abstrakcja, a popęd to popęd, dlatego pieszczoty są wskazane i potrzebne, trzeba jakoś rozładować napięcie. U nas tydzień bez sexu to długo i to widać. A rok? Wiadomo, ze jak jest koniecznośc, to człowiek wszystko wytrzyma, ale jeśli są inne możliwości, to dlaczego z nich nie skorzystać?

szczera rozmowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyjaśni wszystko...........naprawde..

Gość niestety ci co sypiaja
z ciezarnymi zonami tez zdradzaja. jestem kobieta, ale wiem z opowiadan facetow, ze nawet jak zona sie z nimi kocha w ciazy to i tak jest za zadko i zdradzaja wiec nie cieszylabym sie, ze jak sie kocha to jest ok.znam tez facetow, ktorzy po kilka miesiecy nie sypaiaj z roznych powodow z partnerkami, ale nie zdradzaja, bo boja sie, ze zlapia "syfa" itd. tak wiec nie mozna generalizowac, ale trzeba miec oczy otwarte.

Gość jak ma zdradzić to zdradzi
Dlatego rozumiem brak zaufania do takiego co już zdradził. Nie zaufałabym ponownie, bo jak?Jaką mam gwarancję, ze się zmienił? Sa tacy którzy zdradzają i nieciężarne żony, ale nie o tych tu się rozmawia.

Gość Balbulka
Alez owszem przytulamy sie, ale juz o jakichs pieszczotach nie bylo mowy. Przeciez ja to rozumiem, ze facet "musi" wiec probowalam sprawic mu przyjemnosc. Co z tego kiedy on nie chcial??? I tego nie rozumiem.....Nie mam dowodow, ale jakos nie wierze w jego wiernosc i tak dluga abstynencje...

Balbulka a moze sam działa? To też mozliwe. Nie wiem tylko dlaczego od ciebie nie chciał pieszczoty. To jest dla mnie dziwne.

Gość niestety ci co sypiaja
sa tacy faceci, ale na wyginieciu...i niestety swiat zmierza w ta strone, ze i oni moga okazac sie swinia..

hm nie wiem mój tez niby niechciał ale jak wziełam robote w rece to nie protestował może faktycznie coś nietak z jego wiernościa

czy ja wiem z ta przesada ...poprostu to daje do myślenia - ja nie wiem czy bym poznała że mo mnie zdradza

ale z czym przesadzają? To normalne żyć bez sexu, pieszczot w małżeństwie przez prawie rok? Niby można, ale po co? Nie można sexu, nie można, ale przecież to jedyna możliwość.

no tak bo faktycznie faceci zenia sie tylko dla seksu. jak zrobil dziecko i chce je miec to chyba sie liczy z konsekwencjami.jakby tak kazdy mial zdradzac to by pozniej rodzin chyba nie bylo...

Gość Balbulka
Moze gdyby mnie wczesniej nie zdradzal, to bym uwierzyla, ze strach o dziecko, ze nawet nie ma na mnie ochoty, bo brzuch, bo cos tam.....Ale nie uwierze, ze wytrzymal 8 miesiecy i wytrzyma jeszcze ok 2.....

Gość ale kobiety w ciązy
jak nie ma przeciwskazań kochają się, więc niby dlaczego każdy? zresztą spor małżeństw się rozpada, zwłaszcza z małymi dziećmi. ludzie nie potrafią sobie radzić, pomagać. Najczęściej faceci szukają wtedy wrażeń. Tu się nie ma co oszukiwać. Sex jest potrzebny. Jestem kobietą a nie wyobrażam sobie małżeństwa bez sexu pod różnymi postaciami.