Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

ale wy pieprzycie nikt takich pierdół które ciągle się użalają nad sobą patrzą i wymyślają co takiego złego we mnie jest że mnie nikt nie bedzie chciał.. i nie ze wzgl na wygląd ale ze względu ma was użalających sie słabeuszów.. bądźcie facetami.. z jajami a nie pierdołami którzy zrzucają winę za swoj brak powodzenia na wszystkich wokół.. jak ktoś może was brać za inne osoby niż sami się prezentujecie.. -- moze namieszałam w tym ost zdaniu ale chyba wiadomo o co mi chodzi?

Gość wnuczka smirnoffa
jest jakis tam uznany kanon urody i jelsi ktos znacznie od niego odbiega jest brzydki ale ten kanon spoleczny nie jest kanonem budowy twarzy ani nawet sylwetki. jest to pare atrybutow, ktore mozna nabyc droga kupna

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne -cwiczenia na rozne partie miesni. az mnie ciary przechodza a masz takie dni, ze nie chce ci sie tam isc? co wtedy robisz?

Gość Poznaniak85
tylko facetowi trudno określić na jakie dziewczyny ma szanse...np młody niezbyt przystojny, to znaczy np, że szczupłej już mieć nie może i tylko na grubą może mieć szanse ? czy może na szczupłą z trądzikiem i okularami ..u nas to nie jest takie proste :)

"Nie ma czegoś takiego jak OBIEKTYWNA brzydota lub piękno,to będzie zawsze tylko i wyłącznie odczucie subiektywne." jasne :D George Clooney np nie bedzie pasztetm dla nikogo - mozna powiedziec "nie jest w moim typie" ale obiektywnie jest przystojny... Tak po prostu...

"komiczne -cwiczenia na rozne partie miesni. az mnie ciary przechodza" i co z tym zrobisz? :P "a masz takie dni, ze nie chce ci sie tam isc? co wtedy robisz?" Mam, ale jestem zdyscyplinowany w tej kwestii... Po prostu robie sobie lajtowy trening i tyle...

Gość wnuczka smirnoffa
George Clooney dla mnie jest pasztetem i co z tym zrobisz, komiczne?

Gość ccossaakkk
a co mmam niby jeszcze zrobić??:O wyglądu nie poprawię. nigdy się nie użalam bo nigdy nikomu nie mówię o swoich problemach

Gość taka prawda.......
tylko ciekawe czemu brzydcy faceci nie daja szansy mniej urodziwym dziewczynom tylko startuja do tych najatrakcyjniejszych:o chyba jednak brzydcy sa masochistami i wola sie frustrowac brakiem pieknej dziewczyny niz spróbowac poznac jakas malo atrakcyjna ale porzadna i inteligentna🖐️

"George Clooney dla mnie jest pasztetem i co z tym zrobisz, komiczne?" yeah right

Gość Poznaniak85
a co ci mają odpisać ? dlaczego ja widuje wypindrzone kobiety z nadwagą które wydają kasę na ciuchy, kosmetyki itd ale nie chcą SCHUDNĄĆ ? wolą robić wszystko od narzekania po robienie z siebie pośmiewiska ( nie ma takiego czegoś jak ZADBANA z otyłością) łatwiej zwalić na kogoś nic spojrzeć w dusze

Gość wnuczka smirnoffa
nie ma takiego czegoś jak ZADBANA z otyłością zgadzam sie. i nie ma czegos takiego jak spojrzec w dusze :p

Gość Poznaniak85
tylko ciekawe czemu brzydcy faceci nie daja szansy mniej urodziwym dziewczynom tylko startuja do tych najatrakcyjniejszych może gdyby te mniej urodziwe robiły coś aby mieć faceta to by nie były same... adoracja i zdobywanie jest zarezerwowane dla ładnych, brzydkie muszą schować dumę do kieszeni ....

Poznaniak No i to samo dotyczy tych frustratów tutaj...Zachowują się identycznie i szczerze mówiąc nie kapuję co chcą przez to osiągnąć...mamy im przewodami stylistę posłać? Albo najlepiej długonogą i koniecznie! szczupłą laskę bez wymagań :O Psycholog by się zdał w pierwszej kolejności, panowie.

Gość taka prawda........
poznaniak na tej samej zasadzie brzydcy sie musza bardziej starac a nie tylko liczyc na to ze jakas dziewczyna zobaczy w nich cos wiecej niz nieciekawy wyglad:o

\"George Clooney dla mnie jest pasztetem i co z tym zrobisz, komiczne?\" Ależ oczywiście :D:D:D:D dla potrzeb dyskusji napiszemy wszystko ... Ps skoro tak juz rozmawiamy - lubie kobiety zdbane i otyłe, ale nie zwracam uwagi na wygląd zewnetrzny... :D:D

Gość ccossaakkk
Hakuna TY się schowaj Ty bredzisz dziecko na całej linii Znam Twoje poglądy na temat wiary w Boga że kazde cierpienie ma sens,że niepełnosprwani zasłużyli na swój los. jesteś kopią Kamelii???

Gość wnuczka smirnoffa
prawda jest prosta. nie wszyscy potrafia wykreowac samodzielnie swoj sposob na atrakcyjnosc szczegolnie w srodowiskach, w ktorych ten kod jest bardzij wyrafinowany niz dres i lanuch lub tlenione wlosy i solarium w tych przypadkach trzeba udac sie do stylisty w xxi wieku nie ma czegos atkiego jak bezradnosc wobec wygladu

Gość Poznaniak85
a brzydkie chcą być to dlaczego brzydki nie może chcieć ? :D prawda jest taka, że brzydcy po cichu sobą gardzą...jak ktoś jest brzydki chce się dowartościować chociażby przeciętnym partnerem...wiele razy słyszałem kpiny dziewczyn z nadwagą o jakimś facecie...no sorry ale faceci też mają z nich polew... ja mam jedną radę ...dzisiejsza medycyna czyni cuda...albo popraw swoją klasę atrakcyjności albo żyj sam :)

Hahaha :D Nigdy nie napisałam, że niepełnosprawni zasłużyli sobie na taki los Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość wnuczka smirnoffa
Ależ oczywiście dla potrzeb dyskusji napiszemy wszystko ... moze wy komiczne ale nie my:p

Gość Poznaniak85
ale u faceta jest tak, że aby zaczął się starać musi mu się dziewczyna podobać...nawet jak facet jest brzydki to instynkt wybiera te ładne...ja bym nawet chciał aby mi się brzydsze podobały bo bym miał większy wybór :D...ale mózgu nie zmusisz do akceptacji urody...

Gość ccossaakkk
Dla Ciebie temat niepełnosprawnych jest zabawny gratuluje poczucia humoru dziewczynko. 14 latkowie nie powinni pisać na takich forach. Zauwaza ile jady wylewa się z TWoich wypowiedzi Rydzykowi rosnie nowa kadra.

jestes wnuczką jakiegos rosjanina, wiec uznałem ze taka forma jest właściwa :P Ps Kaśka Zeta-Jones to tez kosmiczny pasztet... impotentem bym przy niej został :P

Gość wnuczka smirnoffa
Ps Kaśka Zeta-Jones to tez kosmiczny pasztet... mi sie nie podoba. jest gruba i taka wlasnie zdrowa rosjanka

"Dla Ciebie temat niepełnosprawnych jest zabawny gratuluje poczucia humoru dziewczynko." a owszem, jest całkiem zabawny :) zwlaszcza, gdy wymaga od innych by dawali mu fory i to w kwestiach emocjonalnych, ze wzgledu na jego niepelnosprawnosc