Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccossaakkk

Dlaczego kobiety nie dają szansy brzydkim facetom

Polecane posty

Gość wnuczka smirnoffa
justyna ciemnoskore kobiety tyla w tylku i udach na tym foto te czesci ciala ma ogromne, obrzydliwe

Ee tam, jak dla mnie Doda ma za wielkie bary, za krótkie nóżki, klockowatą talię i mocno zarysowaną szczękę - słowem: wygląda jak facet :P Nie gustuję w dziewczynach, ale podobają mi się kobiece kobiety ;), z wyraźną talią, delikatnymi dłoniami, takie ogólnie zwiewne i leciutkie...Brzmi jak z innej epoki ale są jeszcze takie kobiety :P

Gość wnuczka smirnoffa
takie ogólnie zwiewne i leciutkie... ale wlasnie i lima i zeta maja tak zwane niskie zawieszenie

Doda nie jest ideałem, ale jest seksowna... Naomi - sylwetka niezła, ale z ryja to kiepska dupa :P:P

O Catherinie się nie wypowiadałam, natomiast u Adriany wszystko rozkłada się równomiernie, bo jest wysoka...Ma bardzo długie nogi, idealny biust, żadnych szerokich ramion, po prostu jest proporcjonalna do wzrostu Mi bardziej u niej chodzi o twarz, chyba nie zaprzeczycie, że jest ładna...ma magnetyzujący wzrok, co ja bym za taki dała ;)

Claudia Shiffer moze byc... tzn z łózka bym jej nie wyrzucił, ale wariować na jej punkcie to raczej bym nie wariował

Justynko - wielcy ludzie, zawsze byli skromni stąd u mnie tak ogromna dawka tej cechy :P

"nie drwij ze mnie. to jest kobieta bezksztaltna jak walec. nogi - katastrofa!" ojej, jakie nerwy :P ale ten pan w gustownych trampach to prawdziwy macho.... Kobieta ocenia urode innej jak obiekt sztuki... Facet po prostu mysli, czy chcialby ją przeleciec...

komiczne, jaką dietę stosujesz, ze tyle chudniesz?!?! :D niesamowite....

Gość wnuczka smirnoffa
Kobieta ocenia urode innej jak obiekt sztuki... Facet po prostu mysli, czy chcialby ją przeleciec... uwazaj komiczne zebys sie nie zaplatal w jej nogi

wnuczko - chlipiemy razem z Tobą :) Daj swoją fote... Moze byc do mnie na maila :)

krotkie i grube nozki?! prosze Cie, wrzuc swoje zdjecie..........

Gość wnuczka smirnoffa
justyna talii 0 nogi tragiczne od linii obojczykow do dolu biustu jest ok bo szyja-moglaby brac udzial w konkursie na najkrotsza w show businessie. rece i ramiona ok

wnuczka - Ty ja oceniasz jak mięso na bazarze... a my bierzemy pod uwage inne czynniki

Gość wnuczka smirnoffa
komiczne. taka okazja. ale dzieki, nie skorzystam :) przypomne jedynie, ze broniles mnie kiedys na innym topiku, kiedy inni pisali ze sie wymadrzam bo penie sama jestem nieatrakcyjna. pisales mianowicie, ze sa kobiety atrakycjne i zadowolone z siebie :) nie dalej jak tydzien temu

ja np oceniam głębokosc jamy ustnej oraz stopien rozbudowy mięśni okołowargowych :P:P:P to bardzo wazne kryteria oceny u kobiety

Gość wnuczka smirnoffa
tak jak mieso na bazarze rozbieram na czynniki pierwsze by udowodnic swoje stanowisko

Gość wnuczka smirnoffa
hakuna. akurat jem. nie obrzydzaj prosze

"przypomne jedynie, ze broniles mnie kiedys na innym topiku, kiedy inni pisali ze sie wymadrzam bo penie sama jestem nieatrakcyjna." ale ja nie uwazam, ze jestes nieatrakcyjna... akurat wlasnie kobiety atrakcyjne są bardzo krytyczne, a te paszczurowate czesto zachwycaja sie byle czym... ja po prostu nie zgadzam sie z Tobą w ocenie tych kobiet...

Gość że tak spytam
ta laska ma grube nogi???:o ona ma świetne nogi:) i ma fajne cycki-takie nie za małe nie za duże:) PS jestem babą:D