Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelen

Jestem pulchna i mam super faceta!

Polecane posty

Gość tearfear
Jestem gruba (żeby się nie czepiali, że stosuję eufemizmy) i mam świetnego faceta. Wiele moich szczupłych koleżanke jest singielkami. Za 2 miesiące ślub. Gdy go poznałam ważyłam tyle samo, co teraz.

ty natomiast zakladasz,ze szczupla dziewczyna moze miec tylko faceta pustaka-alez dojzale podejscie;) a pozatym nie mowie,ze gruba nie moze miec faceta bo kazdy moze miec partera tylko niwzgadam sie ze stwierdzeniem,ze faceci nie lubia szczuplych tylko przed kolegami sie wstydza

Dokładnie Lady,bo to wierutne bzdury.Tak chyba tylko się usprawiedliwiają,że faceci ich nie chcą.Aczkolwiek są gusta i guściki,jedni lubią szczupłe,inni lubią te pulchniejsze.Kobiety pulchne też mogą być atrakcyjne,kwestia dbania o siebie.

Gość gaździno
Co to znaczy "pokazac sie ze szczupła laską" ? Komu sie pokazac ? Gdzie ? W kościele, w knajpie, kolegom, babci ? Tu nie chodzi o zadne pokazywanie sie, tylko owłasny GUST. Jak komuś nie podobają sie grube cielska, to sie za taką nie zabierze i już. Ja mam swój punkt cieżkości w kwestii wzorstu. Facet moze być gruby, może sie ubierać koszmarnie - i na to wszystko mogę przymknąć oko. Ale jak jest kurduplem, to odpada w przedbiegach. ja już na nim oka nie zahaczę. Tak już mam. i ropzumiem, jak ktoś inny ma takie kryteria odnosnie wagi. W końcu nie musi kazdy sie podobac kazdemu. Tusza to nie jest jedyne, co może dyskredytowac kogoś w oczach innych. Jeden nie lubi grubych, inny chudych, inny kurdupli, inny przerosnietych, inny mieczaków bez sily przebicia, inny ludzi emocjonalnych. Nie wiem, coscie sie tak uczepili tych grubych , jakby to tylko od tego wszystko zalezalo.

Gość rogas3owa33
Jestem pewna że mój mężczyzna nie wstydzi się mnie przed swoimi kolegami.

Gość gaździno
pewna to ty mozesz byc tylko śmierci no ale życze ci, aby to była prawda - że sie nie wstydzi

Gość rogas3owa33
I nie powiedziałam ze zgrabna dziewczyna może mieć tylko "pustaka".. tylko, ze jeśli chłopak wiąże się z nią TYLKO dlatego że ma teraz wymiary 90-60-90 to jest to idiotyzmem.

Gość gaździno
a czy musi byc wszystko czarne albo biale ? niektórzy tutaj zachowują sie tak, jakby ciagle byli w jakims konkursie. Że lepsze chude albo lepsze grube. Nie moze chude istniec koło grubego, jedno albo drugie musi zostac zniszczone. Nikt nie chodzi po świecie i nie poszukuje kobiet, które mają tyle a tyle w pasie. To funkcjonuje tak - patrzę - podoba mi sie albo nie. Jak sie podoba, to ide dalej. Gadam, jak po gadce dalej mi sie podoba, to ide dalej, jak nie, to sobie odpuszczam. To jest wiele kryteriów, wiele aspektów, a ze nie jestesmy komputerami, ze działają jakieś feromony, mowa ciala i inne mało uchwytne rzeczy, to wiele subtelnosci jestesmy wychwycic na raz, zupełnie nieświadomie. I dobrze.

Gość rogas3owa33
Dlaczego tak uważasz?

do mnie ta mowa? no skoro jest z toba to raczej sie nie wstydzi,nie wybiera sie na partnera osoby,ktorej sie wstydzi

Gość AGGNIECHA27
Ja tez jestem pulchna i mam meza od 5 lat mam proporcionalne cialko duzy biust,wciecie w tali szerokie biodra!!Ladna buzie i robie wszystko by wyeksponowac to co ladne i juz nikt nie doszczega dolu :P podobam sie facetom!!!Czuje sie lepiej niz jak bylam chuda i co najdziwniejsze zwiozek z mezem zaczynalam jak bylam chudziutka potem przytylam ,wychodzilam za maz jako juz pulchna i tak jest do tej pory!!!Chlopak a potem maz kocha mnie najwidoczniej za caloksztalt a nie za figure!!Wiec nie lamac sie laski bo faceci tez lubia grubsze z doswiadczenia wiem,ze ta swiadomosc rozwija sie u nich jak sa blizej/po 30!!Bo malolaty chyba chca poszpanowac ekstra chuda laska!!! :P ahha dodam,ze moj maz tez jest przystojny w woli sciskolsci!!

Gość mam takie sama
wage i wzrost co ty rogas3owa:)i troche sie zle czuje z tyym,a probujesz schudnac???jakie masz wymiary np.w udzie???

Gość gaździno
haha, w udzie to jest najbardziej miarodajny wymiar ;)

Gość rogas3owa33
mam ok 60cm..;/

Gość mam takie sama
a odchudzasz sie???mam takie same wymiary w udzie:/ale moj facet mnie uwilebia ale mimo tego mam kompleksy:(a ty?

Gość rogas3owa33
Nigdy nie mialam kompleksow.. odchudzałam się:D ale bez wiekszego skutku:D moj Pan mnie kocha taka jaka jestem.. wi gdybym przytyla 10 kg to nie wiele by sie zmienilo..

Gość AGGNIECHA27
przytylam 20kg waze teraz 77kg to dosc duzo tylko mowie gubi sie to bo rozlozylo sie po calosci a nie w jednym miejscu!!Nie zamierzam sie odchudzac :P lubie sie taka jaka jestem!!i jestem szczesliwa i zawsze usmiechnieta :)

Gość --kaska19
wasi faceci to frajerzy kazdy normalny facet woli szupłe

Gość rycerz z mieczem
oh jakbym se przygruchał taka fajną pulchniutką kobitkę na upojne wieczory:)

Gość witolllddd
ja tez lubie pulchne i jestem szczesliwym posiadaczem takiej Pani :)

Gość sdfsdfsdf
Teksty z cyklu normalni faceci lubią szczupłe, albo pasztety/potwory tez mają amatorów są po prostu beznadziejne. Najwyraźniej co niektóre leczą kompleksy obojętnie czy sa chude czy grube W żadną stronę nie należy przeginać i tyle.poza tym tylko pustaki patrzą na opakowanie...

Gość big meeeen
ja moge powiedziec ze tez mam troche gruba dziewczyne ale mi sie takie podobaja poza tym sam waze 95 kilo i mam troche duzo sily i male wyczucie (przez sporty walki) i z taka kruszyna raczej bal bym sie byc:/ jak by taki wieszaczek podemna lezal w luzku to by chyba te bioderka jak zapalki poszly...

Gość big meeeen
a nie moge powiedziez ze jestem super najlepszy ona mi to mowi ale pewnie sa lepsi faceci staram sie byc dobrym chlopakiem...

Gość łannia
temat topiku jest niesamowity. naprawdę takie rzeczy dzieja sie za rządów Tuska Tasia? ojej... ale nam się rozwinęła demokracja hehe:P

jeku po co te klotnie...:o nikt ameryki nie odkryl, pulchni bardziej czy mniej, tez zyja w zwiazkach :o

Gość GONIEC WARSZAWSKI
koncik adoracji grubasów nam sie formuje, przykro mi kobitki ale pocieszanie sie że pulchna może mieć przystojnego faceta to kpina,zwykle wasze gabaryty idealnie nadają sie na chwilowe cumowanie,czasem facet potrzebuje odpocząć od wymagających kobiet i znajduje coś łatwego,bo nie okłamujmy sie,puszyste nie są wymagające a znajdując faceta chwytają boga za nogi.Szkoda że muszę wam to uświadamiać bo zaraz zostane zmieszany z błotem ,ale liczę że trafie choć do jednej z was i ta jedna przed zjedzeniem kolejnej paczki chipsów zastanowi sie przez chwile

Witam, dziewczyny, wiecie co mnie zawsze śmieszyło? Kiedy faceciki takie na oko 165-175cm szukaja bogini:]