Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafasf

Rzucił teraz chce wrócić!

Polecane posty

Gość fafasf

Kiedyś bylismy razem, bylam młoda w nowym mieście troche zagubiona,on starszy juz ustawiony mial wymagania w stosunku do kobiet, wykorzystal mnie, pobawil sie, zostawil, jednym slowem potraktowal instrumentalnie. Minęły 3 lata, rozkwitłam, odnalazłam swoje miejsce, jestem szcześliwa, wszystko mi się udaje jestem optymistycznie nastawiona do życia, urządziłam się materialnie, zaczelam drugi kierunek, kreatywna praca etc. Zadzwonil zaprosił mnie na kawe, po spotkaniu posypały się smsy, maile, chce wrócić. Twierdzi, że się zmieniłam, choć to nie prawda ciągle jestem ta sama osoba co kiedyś, ale jego słowa krytyki w moim mierunku podcinały mi skrzydła teksty typu "brak ci inteligencji, masz grube nogi, ty chyba masz krzywice itp" wpędzały mnie w kompleksy. Teraz twierdzi, że jestem seksowna, atrakcyjna, niezależna i mój chłód go przyciąga.Ciągle dzwoni i pisze... Odgrzewać czy zostawić?

Gość gggggggggeeeeeeeefffffff
olej goooo!!!! Poszukaj kogoś na poziomie kiedy Ci bylo cieżko nie było go ... Wygodny facet ...

Gość to zależy czy lubisz
program "powtórka z rozrywki". Bo nic dobrego to nie zapowiada.

Gość fafasf
halo :)

Gość fafasf
o jesteście sorki :) czyli odgrzewane niesmaczne

Gość gdzie sie takie glupie baby
rodza????????????????????? no pytam gdzie??????????????????? dobre do ruchania i garow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olej palanta!!!!!! niech ci nawet do glowy nie przyjdzie odgrzewanie jezeli jest tak jak piszesz to szybko znajdzie sie obok ciebie jakis normalny facet, nie taki smiec

fafasf ja przyzylam to samo ... I tak sie nie zmienil. Za 2 razem cierpiałam jeszcze bardziej. Poprostu koleś jest wygodny miał Ciebie za nic teraz chce wygody ...

ja go potrzebowals, to go nie bylo przy tobie. Krotko mowiaz - olal cie, wiec ty teraz zrob to samo. Gwarantuje ci, ze szybko poznasz wartosciowego faceta

Gość fafasf
jest mi przykro troche bo serduszko mi szybciej bije kolo niego ale wiem, że nie warto dzięki kobietki za rade :)

fafasf zawsze tak jest ale jak sie poddasz - to moze byc tak jak ze mna:( lepiej szukaj innego ;p tez serce bedzie pukac:)

nie warto, możesz się troszkę teraz nad nim popastwić, zrobiłabym tak dla swojej własnej satysfakcji;)

Gość fafasf
właśnie o tym samym rozmyślałam :) i chyba sobie tejprzyjemności nie odbiore

olej dziada, wracają dajesz przyzwolenie na instrumentalne traktowanie, to jakiś wampir energetyczny - pewnei miło odnieść suksces, tam gdzie sie wcześnie nie udało, ale to jakiś czubek pomiatający ludźmi, lepoej się trzymać z daleka Miej tą satysfakcję i go olej. zasługujesz na kogoś, kto bedzie ciepły i serdeczny, a nie taki \"pon naucyciel\", od rozdawania tych swoich pieprzonych cenzurek powodzenia:)

Gość fafasf
buziolce dziewuchy!! jesteście super dodałyściemi powera!! :D

Gość pozdro6OO
bankowo chwilowo nie ma co poruchac, porucha se i dalej bedize tosamo .... splawi cie

Gość skoro piszesz
mój chłód go przyciąga.Ciągle dzwoni i pisze... to zrób mu dobrze i dalej bądź chłodna :D. Możesz mu też podciąć skrzydełko rzucając tekstem, że kobieta staje się seksowna dopiero przy mężczyźnie, który potrafi ją zaspokoić :P

Gość fafasf
nie nie tym razem to ja go urządze :]

Gość fafasf
hahaha dobre z tym zaspokajaniem haha

Gość skoro piszesz
gierek nie polecam. To patologia nurzać się w szambie dla zemsty :classic_cool:

Gość lhgf
hhahaha, przeleciec i totalnie zerwac kontakt, to by zabolalo :D

Gość fafast
właśnie wrocilam ze spotkania,pytal czy nie ma szans na związek, ja mu na to, że absolutnie nie, że to co bylo to była świetna zabawa dla nas obojga, powiedziałam, że seks bez iskry miedzy ludżmi jest do dupy(zasugerowałam, że taki był) i że lubie facetów z jajem :) wyglądał jak zbity pies hahaha :P