Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

Crem - no wlasnie 100%... i moi rodzice, i dziadkowie i ich dziadkowie... wszyscy z Warszawy

komiczne ja się na ten temat wolę nie wypowiadac bo jak napisałam, ze mój ma pewnie 20% dysku na tego typu stronki przeznaczone to ciagneło sie potem za mna z zarzutami, że mój związek się wali:D

ja byłem w Poznaniu... miałem tam jakas laske z doskoku :P fajna była bardzo.... ale miasto tez fajne... szybko sie przez nie przejzdza :P

Łódź jest nieładna. Ale kocham ja bardzo. Ja jestem strasznie lokalna patriotycznie. Łodź moje miasto, Widzew moja drużyną, Polska moim krajem. Moje znaczy najlepsze.

komiczne ..........ten topik co wkleiłeś to jest śmieszny . kobiety to takie święte są nie oglądają się za innymi facetami one są żałosne

rzeczywistosc ...... a widzew teraz będzie grał w 2 czy 3 lidze ??? bo niewiem . chyba był zwalony do 3 ???

Gość zmanierowana krytykantka
nie rozumiem jak komus moze przeszkadzac ze facet zaglada na takie strony i nie pojmuje jak mozna komus grzebac w komputerze

normalnie zdejmujesz obudowe i grzebiesz. :D

Doprawdy Jak ja napisałam gdzieś o swoich preferencjacxh seksualnych to teraz jestem nierządnicą, co lubi z połykiem i sex analny, i jeszcze by chciala spróbowac z kobietą ech:-( Gdzie się czasem nie odezwe to zraz jaks pomarańczka "zamknij się rzeczywistosc Ty dziwko idź sobie łykaj"

rzeczywistosc - tu akurta do ciebie nic nie mam. chcesz seksu z kobieta to probuj. ale jak to sie ma do twojej homofobii? aha - i byle nie ze mna bo mnie nacjonalizm nie podnieca :p

ja nie kwestionuje twoich pogladow tylko ich logike jesli interesuje cie seks z kobieta jakim cudem mozesz potepiac homoseksualistow?

rzeczywistość- obawiam się, ze my to norma w dzisiejszych czasach, odmieńcy to te inne, np. dziewice:D

jesli mam byc szczery to mnie 2 ładne lesbijki tez nie przeszkadaja... a 2 cioty juz owszem.... tzn nic nie mam do nich osobiscie, ale brzydzą mnie

:jesli mam byc szczery to mnie 2 ładne lesbijki tez nie przeszkadaja..."- nie znam faceta, któremu by przeszkadzaly:D:D:D:D

zmanierowana krytykantka Ja napisałam ,że miałam takie fantazje. Ja mam w sobie zero tolerancji. Lesbijki tak geje nie. Żle to wygląda. Ja lubię wszystko co ładne. I słowo potepiam to nie na miejscu ja wręcz pałam do Nich nienawiścią. To tez przez otoczenie,które nie akceptuje tego(koledzy).Ja sie licze ze zdnaiem bliskich.