Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babki

czy prawie 2 letnie dziecko usiedzi w samochodzie 6 godzin??

Polecane posty

Gość nie wiem czy usiedzi
ale jak bedzie musialo i mu to z organizujesz ja ajde do PL 20 godzin z dziecmi jedno ma rok i niestety musi wytrzymac :( choc przerwy robimy czesto

Zależy jakiedziecko . Też mam ten problem bo jade nad morze na tydzień a potem na Krym i nie wiem czy mały to zniesie...

My często jeździmy autem. Można powiedzieć że czuje się mój synek w aucie jak ryba wodzie.Często to są długie podróże od 4-10 godzin. Siedzenie ma blisko szyby by mógł podziwiać świat.Często zasypia na jakąś godzinkę a jak nie to się bawimy :) Krzesełko ma taką podstawkę jak przy krzesłach do karmienia tak więc spokojnie sobie malujemy,lepimy plasteliną,bawi się samochodzikami,je itd.Wszystkie potrzebne rzeczy mam tuż pod ręką by wszystko poszło szybko i sprawnie.

Gość babki
bysmy chcieli z mezem jechac w gory do jego siostry ale boimy sie ze maly nie bedzie chcial siedziec. dla nas to meczace a co dopiero dla dziecka...................

Gość babki
maz woli jechac w dzien .to daleko no i czuje sie w dzien pewniej za kierownica.

moja wytrzymuje.chociaż przed podróżą daje jej lokomotiv (na wymioty) i mozliwe ze to ja troszke przymula i przez wiekszosc czasu spi.my wyjezdzalismy z rana a ok godz12 moja cora ma swoja 2 godzinna drzemke,wiec to tez duzy plus.

Będzie dobrze bo często strach ma tylko wielkie oczy :d Pamiętam jak ja tez panikowałam przy pierwszej podroży :)