Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanaxik

ATAKI PANIKI ,NERWICA.PRAKTYCZNE RADY

Polecane posty

Gość xanaxik
dzieki za link.problem isniejacych juz topikow jest zawsze taki sam .trudno dokopac sie po rade w gąszczu postow i opisow objawow.......

Gość ej ty
zmien ten cholerny nick lekomanko!!!!

Gość xanaxik
ej ty-idz spac bo widze ,ze masz problem.

Gość KONIEC TOPIKU

Gość Kiziamizia123
witajcie wieczorkiem 🌻

Gość Kiziamizia123
co tu tak pusto czyżbyśmy jednak woleli rożalać się nad sobą i oczekiwać wspólczucia?????????????????????

Gość bellergot
ja z domowych sposobow polecam: rozwowy z przyjaciolmi, specerki z pieskiem, sport, w razie ataku to szklanka zimnej wody i mowienie sobie jestem zdrowa, nic mi nie bedzie, zaraz mi przejdzie i bede sie usmiechac:) łatwo napisac....ale gorzej zastosowac w praktyce:(

Gość Kiziamizia123
mam pomysł zmówmy się kilka osób i postanówmy robić to samo przez tydzień opracowac sobie wspólny plan działania i konsekwentnie wypełniać wszystkie rzeczy którew tym planie sobie ustalimy nakpier każda napisze jakie ma objawy ale u sibie w domu na kartce i po tygodniu skonfrontujemy co się zmieniło czy objawy się zmniejszyły czy inne obserwacje na temat choroby jeeli znajdą się chętne osoby to oczekuję propozycji na stworzenie tego planu musimy same sobie pomóc musimy być systematyczne i konsekwentne efekty nas zaskoczą mam taka nadzieję pa

Gość lodzia99
a jakie leki bierzecie.....mi najpierw przepisali seroxat,ale sie nie sprawdzil.....teraz testuje cymbalta....moze macie jakies doswiadczenia z tymi lekami?????????????????

Gość moj plan tygodniowy
po pierwsze i chyba ostatnie:( kazdy moj plan skazany jest na niepowodzenie, gdyz wyjscie z domu rowna sie atak paniki, potworny bol brzucha i biegunka....:( ktos cos doradzi???????????????????

Gość bbbbbbbbb
wiesz ze to twoja podswiadomosc tak dziala, nie mysl o tym ze zaraz wyjdziesz i pewnie będzie jak zawsze, wyjdz na spacer wieczorkiem, zeby się zrelaksowac, najpierw na okolo bloku, i powtarzaj sobie ze to wcale tak nie musi byc, jestem zdrowa, i absulutnie pod zadnym pozorem nie mozna myslec negatywnie, musisz atakowac zle mysli,

zaczerniłam się ale to ja Kiziamizia stres-stop ciesze się , że jesteś gotowa może ktoś jeszcze czekamy stres-stop dni naszej nerwicy są policzone:)

pierwsza moja propozycja to przyjmowanie codziennie magnezu wiem , że podczas ataków, czy tylko satanów niepokoju wytrąca się magnez z organizmu więc trzeba go uzupełniać ja wolę ten musujący z vit.B co ty na to?

Gość xanaxik
tworzmy ten plan dziewczyny.moze ktos zacznie to sie rozkrece bo teraz ....cos nie mam pomyslu😠

Gość xanaxik
o nie zauwzylam ochotniczki !poszlam zajrzec do cory a tu juz cos sie dzieje:) dobra ide sie skupic;)na obmyslaniu zbrodni doskonalej na NERWICY! hihihi... zaraz wracam!

no ja bralam magnez..ale od 2 tygodni przestalam:(wiec znow zaczne:)!!! bo ostatnio powieka mi drgala i miesnie wiec znow pewnie jakis malyniedobor sie wkradł

wogole chcialam zaznaczyc ze bede aktywna od wtorku ok???? bo czeka mnie powazny egzamin i w sumie to powinnam sie uczyc:(ale oczywiscie caly czas zagladam tu:)

Xanaxik na ciebie liczyłam , jesteś założycielką tego forum , taka matka pomysłu:) ja chętnie przyłączę się i na początek myślę nie możemy narzucić sobie jakiegoś super tempa ja też pomyślę jak to ustawić aby miało \"ręce i nogi\";) wiem na pewno, że ten magnez to ważne sama miałam takie drgania powieki i kiedy systematycznie piłam musujacy magnez to mi ustąpiło ale człowiek to takie \"ciele\" że jak trochę lepiej to zarz sobie odpuszcza:(

Gość xanaxik
wiecie co ?kiedys na to co my chorowala moja ciocia.teraz mi sie przypomina ,ze jak juz nic jej nie pomagalo to lykala -magnez -b compleks -wapno tak ,tak wapno!poczytalam teraz i rzeczywiscie jest nie tylko na alergie i przeziebienie. mowila mi kiedys ale to olalam bo czulam sie jak kupa i chcialam zeby mi mozg wymienili a nie jakies tam witaminki! tyle ,ze ona ma sie dobrze a ja no....roznie. no i jeszcze kwasy omega 3 super dzialaja na mozg.wieksza czesc naszego mozgu to omega3.w/g ulotki (moja mama je na serce)wpywaja na nastroj bo podnossza poziom serotoniny(hormon szczescia!) no to sie powymądrzalam ;) moze tydzien wcinamy - magnez z b wapno omega 3 gorzej nie bedzie TYLKO LEPIEJ!!!!:):):):):):)

xanaxik masz rację trzeba wzmocnić wycińczony prganizm od wewnątrz teraz to jedzenie takie nie ma wiele witamin , bo nawozy powoduja , że to wszystko pieknie wyglada ale watrości nie ma za wiele więc od jutra rana postanawiam, że na rano wypijam magnez musujący z wit.B w południe calcium forte a wieczorem omega3. i tak cały tydzień. postanowiłam też , że kupie sobie te kijki i bede codziennie co najmniej1/2 godziny chodziła, mam blisko taki ładny park wiec nie bedzie problemu 0d 01 lipca jadę do sanatrium do Mosznej i tam też bedę chodziła. Na razie tyle , jest plan i bede go rzetelnie realizowała. czuje w sobie siłe i zapał i bede go pielegnować w sobie. co wy na to?

Gość xanaxik
bede robila to samo.ruchu mam DUZO bo spory ogrod wymaga podlewania pielenia koszenia 2 razy w tyg.(sezon letni to u mnie 3 kg mniej;)) praktycznie cale dnie jestem na dworze. z dzieckiem jezdze rowerem bo mieszkam pod lasem:) dziewczyny kto sie przylacza do nas????? ide sobie strzelic magnesik z b.

zaczernilam sie dziewuszki bo glupio byc pomaranczka jak wy takie ladne czarniutkie...;) pora na wapno!

Gość super pomysl
Magnez.Dobra rada,zwlaszcza ze za taka mozna zaplacic 100zl u lekarza.I nic wiecej taki nie powie.Albo i tego nie.Tak to mialam na Zoliborzu.Pomagajmy wiec sobie! Wpisujcie swoje sposoby:)