Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

we*

Do mam mających niańki i nie tylko

Polecane posty

Wiem, że jest osobne forum dotyczące niań, ale tam niewiele sie dzieje. mam takie pytania, w szczególności do mam zWarszawy i większych miast - ile płacicie nianiom - w jaki sposób znalazłyście nianie, z której jestescie zadowolone chciałabym wrócić do pracy, mam 7 miesieczne dziecko, nie wróce do poprzedniej pracy bo tam mam zarobki za małe, żeby jeszcze zapłacic niani z tego co sie oreintuje w Warszawie koszt niani to minimum 1600 zł - w poprzedniej pracy miałam 1500 netto znalałam sobie prace z wyzsza pensja, ale i tak niewiele mi zostanie po opłaceniu niani - bardzo chce isc do pracy dlatego, ze meczy mnie bycie na utrzymaniu faceta (choc mam etet kury domowej) ponadto mam taki zawód, ze dwuletnia przerwa w pracy moze mnie wywalic z obiegu

Gość 1600 dla niani
??????????????????????

szukam i szukam, i widze taki stawki, nie mam nikogo znajomego, nikogo z polecenia złobek prywatny to tez taki koszt, moze ze 300 zł mniej, ale za to bym miała problem z dowozeniem dziecka - poza tym w przypadku choroby dziecka musze brac l4

a moze zgłos sie do jakiejs agencji w wawie tego pelno. Duzo czytałam na forach internetowych o takich agencjach z nianiami. No 1600 zł to ze tak napisze dość przyzwoita kwota za taką opieke. Bo pewnie w gre wchodzi to ze niania ma przychodzic do ciebie i opieka min 8 godz tak? W moim miescie ceny są nawet od 4 zl ale to za studentki ktore chcą sobie od tak kilka godz dziennie dorobic a za pelno etatową nianie jest od 7 do 10 zl na godz. Daj ogloszenie do jakiejś lokalnej gazety i np na jakis forach internetowych gdzie szukaja pracy. Napisz wyraznie czego oczekujesz. Moim zdaniem najlepsza nianią bedzie kobieta ktora sama ma dzieci. Dla mnie wazne tez jest by nie była ona np duzo starsza odemnie np taka pani po 50 jak dla mnie nie jest odpowiednia - takie zazwyczaj mają jakies swoje stare metody wychowawcze itd.

Gość wieroczkaaa
To Ci załatwie ile chcesz tych niań z Ukrainy, doświadczone kobiety ze stażem za połowe tego co biorą POlki:)

Przybywam z daleka - koszt niani z agencji to jest 10-12 zł/h dla niani plus minimum 600 zł do agencji masakra cenowa opiekunka z Ukrainy musi gdzies mieszkac - nie sadze ze za 800 zł przyszłaby do pracy

a probowałaś po znajomych albo na jakiś forach czy portalach gdzie szukaja pracy? Nie masz nikogo w rodzinie czy wsrod znajomych kto chciałby sobie dorobic? Albo moze jakas dobra sąsiadka?

Szwagierka tez mieszka w Wawie i niania dostaje wlasnie 1600zl za prace caly tydzien. Ciezko bylo znalesc dobra nianie za taka pensje. Wiele bylo chetnych za 2-3tys. Kosmiczne ceny! Ale sie nie dziwie skoro bo to odpowiedzialne zajecie i jest zapotrzebowanie. Nasza niania tez nie dostaje malo, ale pracuje tylko 2-3dni w tyg. Chyba najskuteczniejsze sa ogloszenia i "poczta pantoflowa". Powodzenia w szukaniu i w powrocie do pracy!

wszytskich znajomych juz poinformowałam, szukam na gumtree.pl, najchetniej chciałabym kobiete w wieku 24-40 lat i jeszcze majacą własne dziecko bede musiala dac własne ogłoszenie sąsiedzi i rodzina odpada - rodzina daleko a sąsiadów nie znam za dobrze - zreszta w wiekszzosci to staruszki po 70-tce

Moja znajoma z Warszawy płaciła niani 900 zł. Kobieta mieszkała dość blisko ale to było 3i 2 lata temu. Teraz ich córka chodzi do przedszkola i w sumie nie wiem co ta pani porabia. Dodam, że po roku chciała podwyżkę i płacili jej 1000 zł.