Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E.T.

Proste ZARABIANIE w sieci

Polecane posty

znalazłam taki program, nazywa się ecbarre - ściąga się na dysk niewielki bannerek, który musi być włączony kiedy coś robimy przy komputerze, można go przesunąc w dowolne miejsce ekranu co minutę przybywa jeden punkt, za każdy tysiąc punktów dostajemy kasę - w zeszłym miesiącu było to 12 euro centów, z kazdym miesiącem suma ta rośnie miesięcznie bez problemu można zebrać kilkanascie tysięcy punktów a nawet więcej, bo oprócz bannera mozna klikac też w płatne linki na stronie, zapraszac znajomych i grac w bonusowe gry :) minimum do wypłaty to 15 euro zapraszam: http://www.ecbarre.com/?ref=49879 tak, to jest link referencyjny tzn jak ktoś się zapisze to ja mam wtedy jakis dodatkowy punkt, ale Wy na tym nic nie tracicie i sami także możecie zapraszac znajomych strona jest po francusku ale wypłaca kasę solidnie, w razie pytań pomogę

Gość Brzechwa
Tam po polsku ni chu-chu. Gdzie podać swojego maila ??

najpierw klikasz inscription, w lewym górnym rogu potem podajesz: email pseudonim hasło jeszcze raz hasło imię nazwisko adres kod pocztowy miasto panstwo email paypal - mozna wpisac dowolny email a potem załozyc sobie konto paypal, na które wpływa kasa z ecbarre i z którego mozna robic wypłaty do poolskich bankow i przekazy pocztowe (www.paypal.pl) zaznaczyc biały kwadracik, to akceptacja regulaminu i kliknąc valider a potem czekac na maila z kodem aktywacyjnym jak się aktywuje konto to kliknąc telecharger la barre, tam się sciaga ten program :)

Gość i co i co i co
a jak sie to juz zciagnie to co

Gość a ja sama
odradzam naprawde odradzam smieci tylko w kompie

Gość martuhna
A ja weszłam na tę stronkę http://www.superquiz.pl/?t=3795 i wygrałam 100 złotych :-D Moim zdaniem to jest lepsze niż klikanie w jakieś durne reklamy i zarabianie 1zł na 2 tygodnie, porażka...i już to przerabiałam :-)