Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z siostrą

Jak powiedzieć siostrze by trochę bardziej trzymała się z dala od mojego faceta?

Polecane posty

Gość Problem z siostrą

Moja starsza siostra lubi flirtować z moim narzeczonym i ogólnie go kokietować. Jestem w trakcie przygotowań do ślubu, więc siłą rzeczy spędzamy teraz dużo czasu w trójkę (ona jest druhną). Jest panną, samotną, kiedyś była blisko ślubu ale 2 miesiące przed facet ją wystawił. Myślicie że dlatego jakoś podświadomie do niego uderza?

dlaczego ty masz cos mówic siostrze, niech twój narzeczony da jej do zrozumienia, że nie zyczy sobie jej kokieterii od razu ją ustawi do pionu

Gość Problem z siostrą
Kiedyś z nim o tym delikatnie rozmawiałam, śmiał się i powiedział mi że jestem przewrażliwiona :P Nie chcę robić z tego jakiejś wielkiej afery, ale czasem się robię naprawdę o to strasznie zazdrosna

tak po prostu powiedz jej " jesteś moją siostrą ale trzymaj sie z dala od mojego faceta" i ważny jest wzrok groźny i przenikliwy następnym razem jak zobaczysz że kokietuje twojego faceta wystarczy się popatrzeć w ten sposób i będzie wiedziała że nie dla psa kiełbasa :D

Zapytaj go czy chce z nią trójkąta w łóżku :D Jeśli nie chce to na pewno się zmiesza i będzie bardziej stonowany w stosunku do niej, a jeśli się zgodzi to będziesz wiedziała że nie warto wychodzić za niego za mąż :D Prosta rada, a jaka skuteczna :-)

Gość hasgf
gorzej jak koles stwierdzi, ze taką laską to sobie nie warto duupy zawracać :)

Gość ale jajca 33
zwróc jej uwagę przy nim e jego uprzedź i zakaż się odzywać-ma milczeć i w ten sposób dać info siostrze e zgadza się z Tobą-chyba ze jej komfort psychiczny jest dla niego ważniejszy niz Twój...to pomyśl nad tym teraz. Moim zdaniem siostra się dowartościowuje a on zbiera punkty w nowej rodzinie ale kiedyś stracisz męża i siostre bo sieskumają..niestety tak to bywa

Gość pojebane jesteście
:D

a z nia pogadaj, a raczej przekaż komunikat : nie podoba mi się, jak się migdalisz do mojego faceta, jest mi bardzo przykro, ranisz moje uczucia; oczywiście zaprzeczy, więc nie próbuj ustalać z nią jednej wersji - czy rzyczywiście strzela słodkie oczy, czy nie, najważniejsze, żeby poczuła, że ktos reaguje, widzi i nie daje przyzwolenia, najwazniejsze, żeby treść dotarła, szkoda energii na uzgadnanie jednej wersji, bo to nierealne Faceta też możesz poinformować o swoich odczucicah, ale nie w drodze zarzutu broń Boże, tyko zwierzenia, że to przykre,, ze nie można liczyć na własną siostrę

Gość kochliwy kochlik
musisz uwazac bo jeszcze poi slubie odbierze Ci go.

Gość mala_ambiwalencja
To ty masz problem. Nie siostra.