Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no doradzcie

bombardowal mnie smsami a teraz dwa dni ciszy, o co chodzi??

Polecane posty

Gość no doradzcie
no dobra, teraz napisalam pierwsza, a jesli on znowu jutro sie nie odezwie to tez mam pisac pierwsza??

Gość Poznaniak85
teraz zapomnijcie o sobie :)

Gość a jednak jestes ksiezniczka
to trzeba bylo zaznaczyc, ze jestes niepewna, bo gosc wyrywal inne laski bedac w zwiazku. To troche zmienia postac rzeczy ;) Co innego, jesli ktos postepuje tak z kazdym facetem.

Gość no doradzcie
nie, nie postepuje tak z kazdym facetem, tutaj byly szczegolne okolicznosci, o ktorych on zreszta wiedzial:P mowilam mu o tym, ze problemem jest to, ze nie wiem czy on bylby w 100% wierny, zadeklarowal sie, ze sie nie podda i mnie o tym przekona no ale jak widac chyba na checiach sie skonczylo, bo ktos mu zawrocil glowe na szkoleniu:p

Gość no doradzcie
a ja nie potrafie jakos pisac mu czulych smsow na dobranoc i pisac "zadzwon do mnie" jak nie wiem, czy on tam kogos nie ma, co jest prawdopodobne sadzac bo jego poprzednim zwiazku

Gość no doradzcie
co prawda utrzymuje, ze z zadna z tych lasek sien ie przespal, ale coz nawet jesli nie to nei zachowywal sie fair tak czy siak

moze za bardzo sie nie znam, ale tego typu faceci maja taki dar, ze jak sobie upatrza, to chocby ta osoba bronila sie rekami i nogami to i tak dosiegna celu. Moze teraz nikogo nie ma, ale to jakis jego sposob na zdobycie ciebie? Chociaz dla mnie takie gierki sa chore.

Gość no doradzcie
wlasnie nie wiem co o tym myslec, jeszcze kilka dni temu mowil mi, ze teraz to juz sie nie podda dopoki z nim nie bede, no i nagle urwalo sie. Moze to jego taktyka, w kazdym badz razie ja tez nie lubie takich gierek, mecza mnie:o

Gość no doradzcie
oczywiscie jesli to w ogole jakas gierka, a nie po prostu kolejna panna na szkoleniu:o

Gość no doradzcie
no i jeszcze dodam, ze on oczywiscie wiedzial, czemu jestem na dystans

A ma to wieksze znaczenie? Inna panna, czy dziwne zagrywki? Co bedzie, jak ciagle tak bedzie sie zachowywal?

Gość no doradzcie
dobra sluchajcie zadzwonil przed chwila:) no i mu powiedzialam, ze sie zastanwawialam czy nic mu sie nie stalo bo sie nie odzywal, a on, czy sie zdziwilam bo czekal az ja cos pierwsza napisze:P

Gość no doradzcie
no i kurcze znowu mam metlik w glowie teraz:P

Gość nie doradzajcie
rozpedz sie i z całej siły jebnij sie w łeb

hm...no w takim razie jest szansa, ale podchodź do tego na lajcie, bo może być różnie, nie nakręcaj się...

hm...może chciał sprawdzić czy Cię ma, no i ma Cię...ale myślę, że na tym wyjeździe też się dobrze bawił...na nim o Tobie zapomniał...

Gość gg2491201
przeczytalem wszystko. Mam pytanie do autorki ile Ty masz lat, ile on? sytuacje mialem/mam podobna, pozniej zrobilo sie bagno. Nie o mnie temat , niewazne. W mojej opinii wypowiadaja sie tu dwie madre osoby poznaniak i Montmorlonit. Ich powinnas sluchac;) Nawet nie wiesz jakich skrzydel dodaje sms od dziewczyny na ktorej Ci zalezy, kiedy sie budzisz i czytasz - wstawaj szkoda dnia, lub najzwyklejsze - czesc co u Ciebie? :) zaskocz go jutro(w sensie dzis) rano smsem. Daj mu powod do dalszej walki(starania sie o Ciebie) nie sluchaj onnama i podobnych osob. Bzdura! Nawet jesli teraz podrywal(ne musi tak byc) jakas dziewczyne na szkoleniu, to prawdopodobnie tylko po to, aby poprawic sobie samoocene, podniesc ego, sprawdzic czy to tylko Ty taka jestes cz z Nim jest cos nie tak. Ja tak mam. Rozmawiam z wieloma kobietami, mysle o jednej. Teraz to juz bede musial zapomniec..

Gość no doradzcie
ja mam 20 on 23, spokojnie zobaczymy nie nakrecam sie tak bardzo, tak naprawde to wlasnie mysle ciagle o tym szkoleniu i najgorsze jest to, ze trudno mi bedzie sprawdzic, czy mowi prawde:P

Gość gg2491201
jest wolnym facetem, moze robic co chce. O jego szkolenia bedziesz sie martwila jak bedziecie razem ;)

Gość no doradzcie
ok jest wolnym facetem, ale skoro sie tak o kogos bardzo stara to jesli w tym czasie flirtowalby z inna to jednak wolalabym odpuscic:P