Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no doradzcie

bombardowal mnie smsami a teraz dwa dni ciszy, o co chodzi??

Polecane posty

Gość a jednak jestes ksiezniczka
nie wroze ci dobrych zwiazkow z facetami

Gość no doradzcie
w ogole czuje sie jak idiotka, ze mu napisalam tego esa:o

Gość onnama
moze sie z kims z założył?

"onnama ale nie będzie latał wiecznie! jak coś nie przynosi efektów, nie masz zysków to rezygnujesz! nikt nie lubi być olewany" o tak, szkoda tylko, ze wiekszosc kobiet uwaza, ze facet powinien latac za kobieta non-stop, nawet, jesli kobieta go olewa.

Gość no doradzcie
jej no ile razy pisalam juz, ze go nie olewalam w zaden sposob. Wydaje mi sie, ze chodzilo mu tylko o to, zeby mnie zdobyc, a jak zaczelam wykazywac zainteresowanie to mu sie znudzilo:o taki typ faceta

Gość onnama
no przecież ona go nie olewała pisała wyraznie czy wy nie czytacie/?

Gość onnama
facet mówi kobiecie to co chce usłyszeć

Gość Poznaniak85
alezy mu na mnie jakos szczegolnie, bo wydaje mi sie, ze jesli do faceta napsize dziewczyna, ktora mu sie podoba to odpisuje natychmiast i nie smsa w stylu "dopiero wrocilem co u ciebie?" wiecej mu juz nie bede pisac, odechcialo mi sie a jak powinien napisać ? bo sam niewiem...... jej no ile razy pisalam juz, ze go nie olewalam w zaden sposob. Wydaje mi sie, ze chodzilo mu tylko o to, zeby mnie zdobyc, a jak zaczelam wykazywac zainteresowanie to mu sie znudzilo taki typ faceta bredzisz..... to co dla ciebie nie jesty olewaniem dla facetów jest...nigdy mu pierwsza nie napisałaś a sama puszczasz focha bo dwa dni sam nie napisał i teraz jeszcze ci nie napisał tego co chciałaś....jesteś bardzo próżna i do tego egoistka zapatrzona w siebie

Gość huikkkkk
Autorko, nie sluchaj tych komentarzy o ksiezniczce:O zreszta kazda dziewczyna chcialaby by ksiezniczka dla swojego faceta i faceta, ktory jakos sie tam o nia stara. A co do olewanie to bzdury!! Nie olewalas go, porzyjmowalas zaproszenia na spotkania, odbieralas telefony, odpisywalas na smsy

Gość no doradzcie
no wlasnie nie wiem, czy czytanie ze zrozumieniem to taki wielki problem. Nie olalam go ani razu! zawsze od razu odpisywalam na smsy, nigdy nie odmowilam spotkania, jak mnie prosil zebym pisala z imprezy to pisalam itd, czy wy przez nieolewanie rozumiecie wchodzenie facetowi do lozka po dwoch tyg?:o

Nie chodzilo mi akurat o autorke, ale ogolnie o kobiety. A w tym przypadku, bylo olewanie, bo ona tylko odpisywala, nigdy nie pisala jako pierwsza. Nie dziwne, ze facet odpuscil.

Gość onnama
faceci mówią kobietą to co one chcą usłyszeć :-)

jak idiotka? nie powinnaś:) spokojnie, to był tylko jeden sms i to taki hm...grzeczny, jakbyś wiedziała jak ja za kolesiem latałam i co mu wypisywałam...masakra:P jakie komplementy mu sadziłam hehe...no ale zdobyć go chciałam, nie wyszło, trudno...ale dzięki temu zmądrzałam i już nigdy więcej nie będę takim latawcem :P

Gość Poznaniak85
skoro odpisywanie nie jest olewaniem to o co ci chodzi odpisał ci ..więc zrobił tak samo jak ty...czyli rozumiem, że jak ty tak robisz to jest dobrze jak on to nie ?... btw fajne masz koleżanki ...koleś o coś prosi w zaufaniu pewnie a te zaraz do ciebie z tym latają...weź uwierz tu kobiecie...

"Nie olewalas go, porzyjmowalas zaproszenia na spotkania, odbieralas telefony, odpisywalas na smsy" " Nie olalam go ani razu! zawsze od razu odpisywalam na smsy, nigdy nie odmowilam spotkania, jak mnie prosil zebym pisala z imprezy to pisalam itd, czy wy przez nieolewanie rozumiecie wchodzenie facetowi do lozka po dwoch tyg" wy takie glupie jestescie, czy tylko tutaj udajecie? :o

Gość onnama
wrócił i jakos mu sie nie stęskniło zeby sie z Toba zobaczyć

prosił żebyś pisała, więc pisałaś, zawsze odpisywałaś...ale sama z siebie nigdy, nie wykazałaś zainteresowania, nie rozumiesz?

Gość no doradzcie
no dobra ale jesli pisal mi okolo 10 smsow dziennie i na wszystkie odpisywalam to kiedy na litosc boska mialam jeszcze pisac z wlasnej inicjatywy?:o co pomyslalam co tam u niego dostawalam esa:o

Gość no doradzcie
mowie Wam, ze on jest na szkoleniu i wroci dopiero w przyszlym tyg:o

Gość huikkkkk
O ludzie. ja mialam podoba sytuacje jak autorka. Na poczatku tylko odpisywalam na smsy faceta, rzadko wysylalam mu cios sama i o dziwo wtedy pisal. Kiedy zaczelam wysylac mu wiecej smsow pierwsza (nie jakies zawrotne ilosci i na pewno go nie zameczalam nimi) zaczal sobie odpuszczac:O tak zle i tak mniedobrze.Mysle,ze jak facetowi zalezy to bedzie pisal nawet jesli dziewczyna nie szaleje na jego punkcie od razu i nie pisze "buziolkow" w smsach! Tyle

A ile razy zadzwonilas z propozycja, ze gdzies go zapraszasz?

Gość Poznaniak85
Montmorlonit właśnie nie wiem dlaczego tego nie mogą zrozumieć ? przecież nawet zwykłym znajomym się odpisuje bo niby dlaczego nie ? TO ŻADNA ŁASKA !

koleś którego podrywałam traktował mnie tak samo i nawet jeśli był zainteresowany czy może jest, ja już nie jestem...

Powodzenia z takim mysleniem :D Najlepiej w ogole nie pokazuj, ze ci zalezy na facecie, badz zimna jak ryba, wtedy kazdy jest twoj

Gość no doradzcie
nie mialam kiedy wyjsc z taka propozycja, bo codziennie mnie uprzedzal, ale jesli np pytal co mam ochote robic to mowilam "chodzmy do kina" itd

Gość Poznaniak85
te wasze wizje jak powinien zachowywać się facet i co robić ...to są tylk o wasze wizje i nijak nie mają się do rzeczywistości :/ wy tak chcecie bo wam tak pasuje...ale faceci się teraz też zaczeli cenić..... sorry ale jeśi mam do wyboru laske jak ty do której trzeba zawsze wszystko pierszym zrobić i taką która z uśmiechem na ustach sama chce też się ze mną zobaczyć jak myślisz kogo wybiorę ?

Ktos wyzej dobrze napisal, jestescie strasznie prozne. Ciagle chcialybyscie bys traktowane jak ksiezniczki, nie dajac nic w zamian. Chociaz pewnie uwazacie, ze to zaszczyt dla faceta spedzic z wami randke.

Gość no doradzcie
no i jesli teraz napisalam mu smsa, on odpisal co u mnie i ja mu odpisalam to jesliby mu zalezalo to o moze by cos wyskrobal znowu grzecznosciowego, a on juz nic nie odpisal, koniec:o

Gość onnama
10 esek na dzien i ty jeszcze mu na kazde odpisywałaś?? o matko !!! nie pluj sobie w kasze. Mógl ci chociaż konto zasilaś jak mu sie chcialo tak pisać ja to bym mu na kazde jego eski nie odp. wcale !!!