Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa

Matki, żony i kochanki- teraz koleżanki

Polecane posty

Gość gość
Lecz się :classic_cool: To objawy niepokojące. Ja tu zajrzałam a ty siedzisz i obrażasz!!! Schizofremia paromionidalna ? tak! Masz PROBLEM!!!:O

Gość gość
znasz jakąś Erikę, zazdrosną o O ????

Gość gość
tak znam Laske zazdrosną heh:)

Gość Revolucja gosc
Co mnie najbardziej zadziwia to ze ta osoba poświęciła sporo czasu zeby te wszystkie strony przeczytać !!! Cos ja do nas ciągnęło !!!

Gość gość z dala
a kto jest w końcu z tym wpisem na poziomie małpy?nic z tego nie rozumiem heh:)

Gość elewacja gość
A to się wątek rozruszał! Kiedyś były od tego magle, ale odkąd zniknęły, to ludność się gromadzi przy wątkach obyczajowych :) Ale poziom ten sam! Mimo wszystko ukłony dla wszystkich i kwiatek na poprawę manier 🌻

- jak żyjecie w Nowym Roku??? Pogoda okropna, raczej jesień niż zima. zzzz Revolucjo, zadałaś pytanie, co sprawiło, że gość zadał sobie tyle trudu aby przeczytać ten wątek? Myślę, że same negatywne cechy- zawiść, zazdrość, zemsta, nienawiść- nic pozytywnego, niestety. Nie znając ludzi, nie można ich oceniać. Ktoś ją skrzywdził i tę osobę, więc znalazła sobie "chłopca do bicia"- nas:(, uwzięła się na Laskę!!! A kto jest winien? no facet oczywiście :classic_cool: :D ZZZZZZ Miłego dnia i pogody ducha :)

Gość gość
zielona a czego tu zazdrościć???daj spokój....

Gość zielona gosc
pukania dobrego.....w domu tego niema!!!!!

Gościu i podszywie- w jednej osobie, zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy :classic_cool: Nie używam czerwonego koloru do wpisów, typu "zielona gość"- mam swój nick a intymne rzeczy nie na nazywam za pomocą wulgaryzmów!!! Brzydzę się chamstwem i prostactwem, więc daruj sobie czerwonoskóry gościu! O tej porze, o której piszesz na topiku, bawię się świetnie w łóżku z mężem :P Myślę, że to wystarczy i nikt z tobą zawistny człowieczku już nie będzie rozmawiał :classic_cool: I.... finito

Gość gość
biedny nieswiadomy maz:(

Gość gość
eeeee biedna jest zona nie maz

Gość gość
ale mąż ma rogi do bieguna....niech uważa na braci czy kuzynów swoich:/ bo żona może się nimi zająć.

Gość gość
O tej porze, o której piszesz na topiku, bawię się świetnie w łóżku z mężem jezyk.gif X a on o tym wie? ;)

Gość gość
zapraszam na mojego bloga :-) www.kuchniaipodroze.blogspot.com

Gość gość
co u was sciereczki?

Gość gość
Jeśli chcecie aby ten wątek zidiociał do cna, to odpowiadajcie hejterom i dawajcie się podpuszczać. Przecież to dziecinada!

Gość gość
a czy mozna tutaj wyrazic swoja opinie?niekoniecznie pozytywna?ale bez obrazania,czy mile widziane tylko pozytywne opinie?

Gość Revolucjagosc
Ja osobiście uważana ze każdy z nas, ludzi, jest na tyle inny ze z przyjemnością czytam poglady innych. Dopiero wtedy możnemy widziec jak naprawdę wszyscy sie różnimy.

Gość mila35
czesc dziewczyny:):):) co tam u was? u mnie wszystko w najlepszym porzadku!Pozdrawiam was wszystkie!!!

Gość Revolucja gosc
Mila kochana jak ja sie ciesze ze sie masz dobrze :))))

Gość laska_że hej
Cześć, przepraszam Was, że nie złożyłam życzeń na Święta, ani na Nowy Rok. WYBACZCIE!!! U mnie dobrze, nawet bardzo. Nowy Rok zaczął się fantastycznie. Pod każdym względem mi się układa. :-) Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę...ile sie o sobie dowiedziałam ...szczerze powiedziawszy śmiać mi się chce ile sobie ktoś zadał trudu czytając topik, ile zmarnował czasu...masakra...nawet małpy zaglądają tam...gdzie ich coś ciekawi. więc GOŚĆ jest jeszcze na niższym poziomie - skoro nie est zainteresowany a zagląda i marunuje czas.SZOK. Mila...czekam na telefon od Ciebie, może nam sie uda dłużej poplotkować? A co tam u Was dziewczyny? Zmieńmy temat o gościach i nie wdawajmy sie w dyskusje z "gośćmi". od zawsze było, żeby się nie dać wkręcić w bajerę z "insektami" hahahah Pozdrawiam Was, buziaki

Gość gość
noo laska fajnie ze sie odezwalas....jestes teraz szczesliwa z mezem czy obciagasz temu tam odkurzaczowi?gorszej wywloki od ciebie to tu niema!!!

Gość laska_że hej
a właśnie, że jest ....TY :-)

Gość gość
katarina8588888- czytalas nasze historie dokladnie:P

Gość mila35
Laseczko kocham cie:)

Gość gość
jestem poprostu w ciezkim szoku.......teraz to juz wogole sie boje ozenic:( a ma to sie stac za 2,5 mies:( i zaluje poczytania tego topiku,slow brakuje.

Gość gość
Laska ja mogę być wywłoką,ale nie gorszą niż ty!!!