Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z pewnej firmy

Podłam w CV, ze znam angielski, a nie znam, pomózcie, mam pilne pismo!!!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna z pewnej firmy
NAWET NIE WIDZICIE ILE TYM JEDNY ZARTEM WYRZĄDZILIŚCIE ZŁA, Z ZAWIŚCI, Z ZAZDROŚCI!!!!!!!!!! JA WAM NICZEGO ZŁEGO NIE ZROBIŁAM, UMIEM NIEMIECKI NIE UCZYLAM SIĘ ZASRANEGO ANGOLA, ALE MUSIELIŚCIE MNIE ZNISZCZYĆ ZDEPTAĆ UPOKORZYĆ DO GRANIC. DZIS BĘDZIECIE SIEDZIEC W SWOICH SŁODKICH DOMKACH DELEKTUJĄC SIĘ LIKENDEM PODCZAS GDY JA JUTRO W PIĘKNĄ SOBOTE BEDE ODBIERAĆ OSTATECZNY CIOS!!!!!!!!!!! NAWET W TYCH TĘPYCH GŁOWACH WAM SIĘ MYŚL NIE ZRODZIŁA,ŻE ZMARNWALŚCIE MI ŻYCIE, SKĄD WIECIE JAK TERAZ SIĘ POTOCZA MOJE LOSY?????????? ZNACIE MNIE W OGÓLE?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIECIE JAKA MAM SYTUACJE I CO TERAZ ZROBIĘ????!!!!!!!!!! ZAOPIEKUJECIE SIĘ MOIM DZIECKIEM KOOORWYYYYYYYYYYY???????????!!!!!!!!!!!!!!!! WYTŁUMACZYCIE ŻE DALIŚCIE MATCE NAUCZKĘ, BO JEST WREDNĄ KLAMCZUCHHĄ, KTÓRA ODBIERA WAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????

Dziękuję:) A juz myślałam ze cały dzień do niczego. Poryczałam się ze śmiechu , ale warto było:):)

Gość Mexico
Zycie...

życie sobie sama zmarnowałaś :) i też mam nadzieję, że to nie prowokacja :) aa i wyłącz CAPSA - chyba, że nie umiesz :P

Gość sibi
a kto mówi o perfekcynym...dokładnie dobrze napisane,przecie to wyjdzie na jaw i tyle!

Gość Mimio
13:26 dziewczyna z pewnej firmy SZMATY J**AAAANEEEEE TRZEBA BYŁO W OGOE NIE ODPOWIADAĆ, JAK WAS BOLAŁO ZE PRACĘ MAM ALE NIE KOOORWA WY MUSIELIŚCIE MI JESZCZE CO INNEGO ZROBIĆ, OSMIESZYC PRZED WSZYSTKIMI I SPOWODOWAĆ ZE STRACĘ PRACĘ O KTROEJ MARZYLAM, TACY NAPEWNO JESTEŚCIE ZAWSZE PRAWDOMÓWNI BEZ GRZECHU UCZCIWI DO BULU KUUUURWAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZJ**ALISIE MI ZYCIE PSY!!! ZAPLACICIE ZA TO CO NOC BĘDE SIE MODLIĆ ŻEBYŚCIE POCZULI SIE KIEDYŚ TRYLION RAZY GORZEJ NIŻ JA, A NA CIEBIE ŻYCZLIWY RZUCAM KLĄTWĘ TY J**AŃCUUU POSSSRANYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! ZDECHNIJ PSIE I WSZYSTKIE TWOJE SUKI Z TEGO TOPIKU NIECH ZDYCHAJĄ Z TOBĄ!!!!!!!!!!!PO WAS HIENYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 pracy jeszcze nie masz :P

Gość co za idiotka............
:D i jak się rzuca do tego :D co to jest likend i korwa? :D

Gość autorko spójrzmy
prawdzie w oczy- przegrałaś z kretesem:classic_cool:

Gość co za idiotka............
inaczej - ona JUŻ nie ma pracy :D

Gość podejrzewam że ta wersja posz
Regarding your inquiry, my boss decided that first I will make you a blow job, than I will give you all requested holes and scan of my wet beaver. bo coś klnęla na życzliwego :D

Gość sibi
w sklepie też byś zarobiła

Gość Mexico
likend to pewnie jakieś warzywo z Ameryki południowej a Korwa to hiszpańska krowa :)

Gość zakonnica ..
ale chaos Nic z tego nie rozumiem. :( Nigdzie się nie doczytałam co w końcu ma napisać po angielsku. :( A efekt jej wulgaryzmów jast taki , że chyba wyleciała z roboty Tak? Niech ktoś jasno napisze.

Gość doriqpocguqef
usmialam sie do lez...hahahaha

Gość ejbisi
O rany szok... no ja bym komuś czegoś takiego nie zrobiła, ale też bym nie polazła do pracy do której nie mam kompetencji :o Mimo wszystko szkoda mi tej dziewczyny ale z drugiej strony dobrze jej tak.

Gość ta najgorsza..
cytuję: "NAWET W TYCH TĘPYCH GŁOWACH WAM SIĘ MYŚL NIE ZRODZIŁA,ŻE ZMARNWALŚCIE MI ŻYCIE, " przecież to ty nie znałaś języka, to twoja wina :) liczyłaś że ktoś pomoże idiotce która okłamuje pracodawcę? dobre sobie :) nudzie nie po to uczą się języka latami zeby potem taka kłamczucha jak ty zajmowała stanowisko osobom, które na nie zasługują. zapewne ktoś inny dostanie tą pracę. i zeby nie było- nie mam nic do osób, które z takich czy innych powodów nie znają języka. ale ściemnianie pracodawcy ze sie go zna- raczej nie skonczy się dobrze. masz czego chciałaś 🖐️ :D:D:D:D

Gość co za dzień na kafe ...
przecież pisałam jej, żeby tego nie przepisywała :O

Gość threfvesD
JA tez nie znam angielskiego wiec prosze aby mi to ktos przetłumaczył : Regarding your inquiry, my boss decided that first I will make you a blow job, than I will give you all requested holes and scan of my wet beaver.. na szczęscie moja pracy nie wymaga znajomości jezyka :)

Gość surface
Jestem hiszpańską krową? ;(

Gość uhdgdjuas
kocham Cie kafeterio :D

Gość sibi
niewiadomo ale najlepiej zrzucić wine na kogoś innego

Gość sibi
o rany ludzie

Gość ditrevi
Szkoda, ze to prowokacja:D

Gość ludzie toc to prowokacja
nikt nie może być az tak głupi:O A do tego szef by nie zdążył jej wyrzucić z pracy po 10 minutach:O

Gość ludzie toc to prowokacja
Najpierw zaprosiłby ją do gabinetu, ściągnął spodnie i powiedział: do it baby:)

Gość ta najgorsza..
a pamiętacie ta historyjkę o tym, ze babka dostała w pracy maila podpisanego Best regards ( wyrazy szacunku) i zaczęła maila zwrotnego: Dear Mr Best Regards.. :S

przecież to podszyw :D bo nie chce mi sie wierzyć, żeby ktoś był na tyle głupi i wysłał cos takiego :D:D