Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z pewnej firmy

Podłam w CV, ze znam angielski, a nie znam, pomózcie, mam pilne pismo!!!!!

Polecane posty

Gość Absurdystan
A Pan/Pani wyżej niech tak po nas nie jeździ, bo mi smutno 😭

Gość W OGÓLE piszemy osobno

tak cy siak, jeśli to nie prowokacja (bo jeśli tak to oceniam 10/10 :D ) to sprawiedliwości stalo się zadość :)

Tacy wszyscy jestescie madrzy i kazdy zna angielski. Gowno prawda, jezeli jakies 5 procent Polakow mowi plynnie po angielsku to gora. Ja mam chlopaka, ktory nie mowi po Polsku i bardzo trudno mu sie dogadac w Polsce z kimkolwiek po angielsku ,nawet na lotnisku, wiec nie udawajcie,ze na kafe siedza tylko ludzie z proficientem z angielskiego zdanym.

NAPISAAM WERSJĘ ŻYCZLIWEJ PRZEMIEŁEJ OSOBY!!!!!!!!!!A SZEF KOOORWY ODEBRAŁ BO WYSLAŁAM MU W KOPII I SAM A DO NIEGO POSZŁAM ŻE WYSLAŁAM I PRZY MNIE SZMATY CZYTAŁ, NIEDOJEBKI NIEDORUCHANE DZIWYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość d.green
cuda i dziwy.

Gość uhdgdjuas
ale nie chodzi o to ze nie zna angielskiego ale o to ze klamala, ma nauczke sama zachowala sie niepowaznie ze zawierzyla tak powazna sprawe jakims dowcipnisiom z forum dowcipnisie - gratuluje :)

Nie znając angielskiego, mogłaś chociaż posprawdzać pojedyncze słówka, co oznaczają, więc tylko siebie możesz obwiniać.... Poza tym, dla mnie to śmierdzi prowokacją. Wróciłaś z jego gabinetu i siadłaś na kafe? Co on na to?

Gość i co ci powiedzial szef
:D

Gość ta najgorsza..
a ja mówie biegle po angielsku. gdybym tu zajrzała wczesniej to bym pomogła, nie raz pomagałam. ale nie zdazyłam. co nie zmienia faktu, że wybuchy złości tej pani mnie śmieszą niesamowicie ..;) czego się autorka spodziewala? trzeba miec trochę rozumu. ale i tak myślę, ze to prowokacja:D

Gość aaaaaaaa aaaaaaa aaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość szpilla
naiwna i bardzo głupiutka osóbka, ot co... Jak można zaufać W TAKIEJ SPRAWIE ludziom tu na kafeterii???? poza tym,gdyby miała choć BLADE pojecie o języku angielskim, od razu połapałaby się, że coś tu jest nie tak...albo sprawdziła chociaż pojedyncze słowa, choćby te których znaczenia nie zna. za głupotę się płaci, niesety...

Invida w sumie masz racje, bo mi moj szef po takim maila pewnie kazalby spakowac manatki i isc do domu. Jeszcze jakby wyslala cos takiego do klienta- to bylby moj koniec w tej firmie :)

A wy ludzie wiecie co to w ogole znaczy zyczliwosc i bezwarunkowa pomoc ? Jezu dlaczego Polacy sa takimi swiniami dla siebie, zeby tylko komus nie bylo lepiej,zeby tylko ktos nie mial lepszej pracy. Zalosne.

Wiesz, życie bywa zaskakujące i nikt się tutaj chyba nie spodziewał, że ona to wyśle :P A tak poważnie, myślę, że to prowokejszyn.. aczkolwiek zajebista :D

Gość kolter
Ewelino - w tym wypadku to chyba uzasadnione, tysiące ludzi z umiejętnościami nie ma pracy na rzecz takich, co to na forum błagają o tłumaczenie, bo robotę fuksem dostali. Gdzie jest sprawiedliwość? Swoją drogą, jeśli to prowokacja, to naprawdę gratuluję autorce :D

a czego się spodziewalas po kafeterii? ma na co zasluguje i juz :) tak - wybuchy zlosci mistrzowskie :D

TAK ŚMIESZA WAS, MÓJ CAPS WAM PRZESZKADZA, WSZYSTKO WAM PRZESZKADZA POJEEEBYYY MOJE ŻYCIE WAM TEŻ PRZESZKADZAŁO!!!!! CAŁY CZAS SIĘ USPRAWIELDLIWIACIE ŻE MOJA WINA A WY JAK PIŁAT NIC NIE MACIE Z TYM SPÓŁNEGO, BO PÓŁ BIEDY JAKBYŚCIE NIE POMOGLI, ALE NIE, WAM BYŁO MAŁO, WY CHCIELIŚCIE MI DAĆ NAUCZKĘ!!!!!!!!!!!!! A CIEKAWI MNIE CZY W SZKOLE NIGDY NIE ŚCIAGALIŚCIE?????????? ZACHOWALIŚCIE SIĘ TAK JAKBYM JA PRZYKŁADOWO SIĘ NAUCZYLA NA KLASÓWKĘ I ZOBACZYŁA ŻE KTOŚ SCIĄG A I NAKAPOWAŁA GO BO TO PRZECIEŻ KUUURWA NIESPRAWIEDLIWE ŻE JA SIĘ NAUCZE I DOSTANE TO SAMO ALBO MNIEJ BO KTOŚ KUUURWA ŚCIĄGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE SZMATY, SPÓJRZCIE W PRZESZŁOSĆ KIM BYLIŚCIE I CO MI UCZYNILIŚCIE, KTO MA WIĘKSZY GRZECH JA CZY WY?????????????????? MAM W PIŹDZIE TO ŻE NIE PODOBA SIĘ WAM MÓJ JĘZYK MMA PRAWO BYC WKUUURWIONA, ALE WY UWAŻACIE ŻE GORZEJ JEST PRZEKLINAC NIC SPRAWIĆ KOMUŚ TAKE ŚWIŃSTWO, KTO WAM KAZAŁ MI ODPOWIADAĆ, TOPIK UMARŁBY I WAS CHUUUJE NIC TO NIE MUSI OBCHODZIĆ TO CZEMU POMAGALIŚCIE ŻYCZLIWEMU W POGRĄŻENIU MNIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????? KTO Z WAS NIGDY NIEKŁAMAŁ I JEST BEZ WINY NIEC KUUURWA WSZYSTKIM WE MNIE RZUCI WY LUDZIE BEZ SKAZYYYY!!!!!!!!!!!!!!!ŚMIEJCIE SIĘ A JA KIEDYŚ TEŻ SIĘ BĘDĘ SMIAŁA PIERDOLONEE ZWIERZĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobrze ci tak...
ttaaa, nawet z ortografia cieniutko :-) ja tez nie znam angola ale nie klamie zeby dostac prace!!! masz za swoje, w nastepnym cv pisz prawde bo znow cie zlapia, ja bym sie wywalila z roboty na zbity pysk, nawet za male klamstwo. Poza tym zastanawia mnie dlaczego cie nie przepytali z angola na rozmowie kwalifikacyjnej ??

Gość ta najgorsza..
a my jak Piłat.. :D

Gość prowokacja czy nie
jest pelno takich "zrytych beretow", ktorzy pisza bzdury we wlasnym CV

słyszycie? mamy w nią WSZYSTKIM rzucać :D "MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" -------> :D:D:D

A JEBAŃCE NAPISAŁAM WAM ZE JESZCZE KURWA PRACUJĘ BO JUTRO W WOLNĄ DLA WAS SOBOTĘ BĘDE PISAŁA TEST KTÓRY MAM ZDAC OCZYWIŚCIE SZEF WIE ŻE GO NIE ZDAM ALE OSTATECZNIE CHCE MNIE UPOKORZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! MACIE UDANY DZIONEK? CIESZE SIĘ ŻE PRZYCZYNIŁAM SIĘ DO CZYJEGOŚ SZCZĘSCIA, POSTAWCIE SIĘ JEBAAŃCE W MOJEJ SYTUACJJI KUUURWA POSTAWCIE SIĘĘĘĘĘĘĘE???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEUDACZNE MASZKARONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

Gość jak na razie to ty autorko
jesteś jedyną "nieudaczną" osobą na tym topiku :D