Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z pewnej firmy

Podłam w CV, ze znam angielski, a nie znam, pomózcie, mam pilne pismo!!!!!

Polecane posty

Gość ta najgorsza..
ile ty masz lat? angielski jest już od dłuzszego czasu obowiazkowy w szkołach. nie wierzę, ze przez podstawówke , gimnazjum(jesli chodziłas) i szkołę srednią nie miałas lekcji angielskiego. a jesli nie, to na pewno uczyli cie innego jezyka. to trzeba było wpisac inny w cv. a swoją drogą, to masz gadane. mogłabys zagrac w jakiejś komedii:)

Gość dobrze ci tak ...
chociaz pozegnaj sie z klasa!! napisz ladna rezygnacje z przeprosinami dla szefa, i napisz PRAWDZIWE CV a nie bajke !!

Gość PO40
przeciez ta dziewucha nawet szkoły sredniej nie ma,gdyz pisze zupełnie zle.Dosyc że robi błędy ortograficzne to jeszcze nie zna podstawowych słów!

Gość i co ci powiedzial szef
no aprzeprosiny po angielsku napisz:D

najpierw bylo mi żal autorki, a pomylka to ludzka rzecz może tak bardzo chciała mnieć te prace że zapomiąła o wszczególe jakim jest angielski:D, ale teraz uważam że to wulgarna prowokatorka nie mająca za grosz kultury, :P:P:P

Gość SÓFKA
wiecie co ludzie, tak naprawdę to daliście popis i z tym sądzeniem, ocennianiem i prawem do tego to naprawdę kwestia dyskusyjna. To ze ktoś ma na tyle tupetu, ze wydaje iz uda mu sie oszukac w CV i jeszcze wierzy, ze mu to ujdzie płazem to jedna sprawa, ale druga jest taka, ze trzeba było to pozostawić, nie odpowiadać wcale, a nie dworować sobie z niewiedzy i żartować w dość obleśny sposób, mogliscie na przykład porobic wiele błędów, albo zmienić calkowicie sens, a nie wyjeżdżać z tesktami o obciąganiu itp. o jakim poziomie, waszym poziomie to świadczy? a z tym ściąganiem to przyznaje punkt autorce, nie wiem nawet czy nie jest to bardziej niesprawiedliwe niż pisanie w cv lgarstw. osobiście na studiach miałam kilku takich znajomych, którzy zawsze byli najlepsi, ale dzięki sciągom, oczywiście nie poriszalam tego tematu wśród wykładowców, ale często bolało, ze uczciwa praca jest oceniana czasem o wiele niżej niż ta uzyskana przez oszukiwanie. Nie wierzę, ze nikt z was nie ściągał, nigdy! dlatego zastanówcie się nad swoim życiem i przeanalizujcie je...a sytuacja, która tu zaistniała nie jest powodem do dumy, potworne świństwo, którego nalezy się wstydzić bardziej niż falszywego cv:-o

Gość SÓFKA
wiecie co ludzie, tak naprawdę to daliście popis i z tym sądzeniem, ocennianiem i prawem do tego to naprawdę kwestia dyskusyjna. To ze ktoś ma na tyle tupetu, ze wydaje iz uda mu sie oszukac w CV i jeszcze wierzy, ze mu to ujdzie płazem to jedna sprawa, ale druga jest taka, ze trzeba było to pozostawić, nie odpowiadać wcale, a nie dworować sobie z niewiedzy i żartować w dość obleśny sposób, mogliscie na przykład porobic wiele błędów, albo zmienić calkowicie sens, a nie wyjeżdżać z tesktami o obciąganiu itp. o jakim poziomie, waszym poziomie to świadczy? a z tym ściąganiem to przyznaje punkt autorce, nie wiem nawet czy nie jest to bardziej niesprawiedliwe niż pisanie w cv lgarstw. osobiście na studiach miałam kilku takich znajomych, którzy zawsze byli najlepsi, ale dzięki sciągom, oczywiście nie poriszalam tego tematu wśród wykładowców, ale często bolało, ze uczciwa praca jest oceniana czasem o wiele niżej niż ta uzyskana przez oszukiwanie. Nie wierzę, ze nikt z was nie ściągał, nigdy! dlatego zastanówcie się nad swoim życiem i przeanalizujcie je...a sytuacja, która tu zaistniała nie jest powodem do dumy, potworne świństwo, którego nalezy się wstydzić bardziej niż falszywego cv:-o

Gość ditrevi
PROWOJESZYN:)

Gość ditrevi
PROWOKEJSZYN:)

Gość ta najgorsza..
sciąganie to jedno a kłamanie w cv to drugie. skoro pracodawca wymaga znajomosci angielskiego to nie bez powodu. najwyrazniej pracownik będzie musiał tego języka używać. wymagany angielski to nie jest widzimisie pracodawcy "żeby było". to jest wymaganie.

ściąganie - to jedno - ściągając nie narażasz jeszcze nikogo np na straty finansowe, co jeśli ona wyslala tego maila do jakiegoś ważnego klienta? klamstwo - to drugie - zatrudniając się u kogoś i klamiąc w cv podejmujesz ryzyko, że zwyczajnie coś spieprzysz i się wyda glupota - to trzecie i to pozostawię bez komentarza :)

Gość do SÓFKA
Fałszywe CV to jedno, ale dostawszy juz pracę powinna podszkolić angielski :) jej się dalej nie chcialo :P

Gość do SÓFKA
Fałszywe CV to jedno, ale dostawszy juz pracę powinna podszkolić angielski :) jej się dalej nie chcialo :P

autorko biedna,skoro wiesz,ze tam juz pracowac nie bedziesz,po co w ogole sie tam jutro wybierasz?? ps.usmialam sie:D:D:D ps.mogla sprawdzic pojedyncze slowka przed wyslaniem

Gość ta najgorsza..
uśmiałam się :D

Gość naucz sie autorko ze tu
na Kafe sa sami zyciowi nieudacznicy i zryci wykolejency, tu cie nigdy nie spotka nic dobrego

Gość naucz sie autorko ze tu
a ja najwiekszy wykolejeniec z nich wszystkich

Jejku nigdy nie sadzilam,ze Polacy sa takim uczicwym i prawdomownym narodem i kazdy moze rzucic bibilijnym kamieniem. Chodzace idealy.

prowokacja czy nie, to juz teraz bez różnicy. pewnie tak, bo szef od razu by ją zwolnił po takim tekście do klienta a nie egz kazał pisać :o ale i tak wyszło szydło jacy ludzie potrafią być podli :o

Gość tak dokładnie ja chciałam
napisać, że w szkole NIGDY nie ściągałam. Bop jak coś mi było potrzebne i to lubiłam, to miałam bardzo dobre oceny, a jak nie, to to olewałam. Nawet jak miałam z jednego przedmiotu pały od góry do dołu, a z innych piętki i czwórki, nie ściągałam. I tyle. Szłam do nauczyciela się poprawiać. Nie rozumiem ludzi, którzy udają bóg wie kogo, a nie potrafią napisac nic po angielsku, po polsku:O Co to za superpłatna praca? Pewnie zarabiasz ze 2 tys. na rękę max. , bo w poważnej pracy kwalifikacje się sprawdza a rozmowy kwalifikacyjne odbywają się często w całości w obcym języku.

Ciekawe czy bylibyście tak samo pobłażliwi, gdyby bronił was kiedyś w sądzie taki "doedukowany" adwokat, który troszkę podkolorowywał sobie cv:O Albo operował was lekarz, który trochę sobie dodał w cv i dokumentacji zawodowej. Albo gdyby waszym dzieckiem zaopiekowała się opiekunka, która co prawda nie zna języka (mimo że chcieliście, żeby dziecko czegoś nauczyła), nie umie gotować, nigdy nie zajmowała się dziećmi, ale za to ma dobre chęci i zależy jej na pracy:O

Moim zdaniem nikt tutaj nie zrobił nic złego. To jest forum rozrywkowe, o ogólnej tematyce, Internet nie jest pewnym źródłem wiedzy, forum tym bardziej. Z rad forum korzysta się na własną odpowiedzialność:O Jeśli ktoś nie ma mózgu, to jego problem. Ja nie umiem wielu rzeczy, nigdy nie napisałabym w cv, że je potrafię.

Nie popadajmy w skrajnosci. Adwokat nie moze sobie podkolorowac CV , lekarz tym bardziej. Albo skonczyles prawo albo nie , bardzo proste. Nie mozna tylko ,,troche,, studiowac medycyny. Ale patrzac na kolegow mojego brata z Akademii Medycznej balabym sie nawet mojego zolwia powierzyc w ich rece ;) Jezeli ktos chcialby zajac sie moim dzieckiem i bylby idealna kandydatka,ale bez doswiadczenia, to byc moze zgodzilabym sie zatrudnic taka osobe .