Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z pewnej firmy

Podłam w CV, ze znam angielski, a nie znam, pomózcie, mam pilne pismo!!!!!

Polecane posty

Gość ale głupia peezda z ciebie
pewnie facet nie będzie miał już żadnych wątpliwości:classic_cool:

Gość ludzie nie bądźcie złośliwi
i nie mieszajcie jej w głowie, że "I would suck your cock" to znaczy chciałabym possać kutasa:O Może najpierw sami byście się douczyli a potem doradzali innym:O

Gość ludzie nie bądźcie złośliwi
ja tylko grzebię sobie patykiem w doopie, o co chodzi? :o p.s. jak to przetłumaczyć na angielski bo tez sobie chciałem wysłać maila do szefa:o:(

MAM NADZIEJĘ ŻE WASZE MATKI I OJCOWIE ZDECHNĄ W MĘCZARNIACH ŻE WSZYSTKO CO KOCHACIE OBRÓCI SIĘ W PYŁ!!!!!!!!!!! TERAZ SIE CIESZCIE SZMATRY SWOIM ŻARCIKIEM, WYSLAŁAM Z KOPIĄ DO SZEFA I BĘDE MIEC EGZAIMN Z ANGIELSKIEGO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK NIE ZDAM TO PO PRACY!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJE DZIWKI ZOBACZYCIE TO SIĘ NA WAS ZEMŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktore wyslalas ale jaja
to suck your cock? :D

Gość sibi
samo w to wpadłaś,i sama sobie zaszkodziłaś.jesteś naiwna że to by nie wyszło.a takie ostre słowka to se wsadz trzeba było sie zastanowić wcześniej nad tym co robisz

Gość hydraa
powiedziała, co wiedziała, winnych własnej głupoty znalazła, powodzenia, kochana.

Gość tak tak tak szybko szef
odebrał maila:O😴 Idź spać, dziecko🖐️

Gość Absurdystan
Płaczę :D :D

Gość tak tak tak szybko szef
A I would suck your cock immediately oznacza possę twojego kutasa niezwłocznie, a nie chcę ssać:O Poważnie, powinniście się poduczyć, bo wiecie, że dzwoni, ale nie wiecie, w którym kościele:O Śmiejecie się że ktoś nie zna angielskiego, ale sami też nie potraficie przetłumaczyć prostego zdania:O

Gość ktore wyslalas ale jaja
skany faktuer itd to nie jest proste zdanie

Gość no kurna można nie zanać
ja znam ytlko podstawy, nie oburzajcie s\ię tak dziewczynki, bo to jest możliwe, ja przez cały okres edukacji nie miałam angielskiego, a na korepetycje i kursy mnie nie stać

Ale jestescie okrutni i uwazacie, ze to w dodatku zabawne. Nie uwazam,ze nalezy klamac w CV , ale moze naprawde zalezalo jej na pracy. Tylko,ze angielskiego perfekcyjnie nie da sie nauczyc w miesiac. Ja mieszkam w kraju angielsko jezycznym od ponad dwoch lat i moj angielski nie jest perfekcyjny.

SZMATY JEBAAAANEEEEE TRZEBA BYŁO W OGOE NIE ODPOWIADAĆ, JAK WAS BOLAŁO ZE PRACĘ MAM ALE NIE KOOORWA WY MUSIELIŚCIE MI JESZCZE CO INNEGO ZROBIĆ, OSMIESZYC PRZED WSZYSTKIMI I SPOWODOWAĆ ZE STRACĘ PRACĘ O KTROEJ MARZYLAM, TACY NAPEWNO JESTEŚCIE ZAWSZE PRAWDOMÓWNI BEZ GRZECHU UCZCIWI DO BULU KUUUURWAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZJEBALISIE MI ZYCIE PSY!!! ZAPLACICIE ZA TO CO NOC BĘDE SIE MODLIĆ ŻEBYŚCIE POCZULI SIE KIEDYŚ TRYLION RAZY GORZEJ NIŻ JA, A NA CIEBIE ŻYCZLIWY RZUCAM KLĄTWĘ TY JEBAŃCUUU POSSSRANYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! ZDECHNIJ PSIE I WSZYSTKIE TWOJE SUKI Z TEGO TOPIKU NIECH ZDYCHAJĄ Z TOBĄ!!!!!!!!!!!PO WAS HIENYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość sibi
a co szef na to,ciekawe

Gość brethren
Dziewczyno, klątwy to ty na szefa rzucaj :D :D

Gość nie wzniecaj sie tak bo
popuścisz:classic_cool: Kiepska prowokacja. Żaden szef nie sprawdza maila co 5 minut:O

Gość sibi
tO UWAŻAJ Z MODLITWAMI TAKIMI,BO SIĘ OBRUCĄ PRZECIW TOBIE,A I KLĄTWY LUBIĄ WRACAĆ...

Gość A kto mowil o perfekcynym
kritkiego prostego maila napisze osoba slabo znajaca angielski!!! autorka to kompletny cwok, nawet tego nie umie!!! umie za to zrzucac na kogos innego to, co zostalo jej przydzielone!!! tlumaczycie za nia!!! wyobrazcie sobie, ze dostanie prace - i co??? szef kaze jej cos przetlumaczyc - albo zrzuci to na wspolpracownikow, albo zrobi zle i zawali!!! chcielibyscie, zeby Was obslugiwala osoba niekompetentna? lepiej niech autorka poszuka pracy do ktorej sie nadaje!!! chyba, ze jest komletnym tukiem i cwokiem i nawet zamiatac nie umie!!!

Gość ta najgorsza..
co za idiotka :D chciałabym widziec mine czlowieka który dostanie takiego maila. mam nadzieję ze to nie prowokacja;) ale ubaw:) kłamstwo ma krótkie nogi:D:D moze teraz po prostu zmienia ci stanowisko i zamiast swojej dotychczasowej pracy będziesz odwalać blow job? :D:D:D:D:D:D

Gość sorry za literowke
krotkiego

Gość a ja z usa
mowi sie give a bj nie make a bj