Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Jak dlugo utrzymuje sie podwyzszona tempka ciala..

Polecane posty

no wlasnie od czasu owulacji do poczatku okresu czy jak? bo mi sie tempka od 7 dni utrzymuje na poziomie 36,8-36,9

Gość ani chybi ciąża
:-)

Tak od owulacji do początku okres, a wprzypadku ciąży równiez po dacie spodziewanej @, ale przez min 18 dni...

ciaze wykluczam :) przynajmniej tak mysle:) bo zadnej wpadki nie bylo :) chociaz do jednego razu mam male watpliwosci dlatego zapytalam o ta temperature :) ale dzieki :) :*

wiem ze nie jest łatwo :) chociaz los lubi platac figle i jak ktos chce malenstwo to dluugo dluugo musi na niego czekac a jak ktos nie chce to go ma

Wiem,ze sie uda wkońcu,ostatnio analizowałam kiedy ja sie urodzilam-jak dlugo po slubie,a wiem ze bylam wyczekana,wiec na pewno masz 100 % racji,ze z reguly los bywa przewrotny. Ojj my babki mamy tyle zmartwien na głowie ;-)

"no wlasnie od czasu owulacji do poczatku okresu czy jak? bo mi sie tempka od 7 dni utrzymuje na poziomie 36,8-36,9"Prawidłowo bez ciąży faza wyższych temperatur wynosi w przedziale 12-16 dni. Krótsza faza oznacza nieprawidłowości, dłuższa może oznaczać ciążę.

upss.. jestes pewna? ja wlasnie gdzies wyczytalam ze od owulacji do poczatku cyklu sie utrzymuje podwyzszona. Czasem pobolewa mnie prawy jajnik piersi mnie bola ale tak jest zawsze no i sutki swedza. Nie sadze zeby to byla ciaza predzej juz napiecie przedmiesiaczkowe, zreszta okaze sie za kilka dni

A gdzie ja napisałam, że jest inaczej? :-)Faza wyższych temperatur to faza od owulacji do miesiączki. Czyli wszystko się zgadza.

a co moze oznaczac bialy gesty sluz? jest go duuzo, znaczy sie na bieliznie nie widac ale w srodku az sie zalewa od tego sluzu

to normalne w fazie poowulacyjnej (odpowiada za to progesteron)

Jeśli nie ma objawów infekcji to nie ma się czym martwić. Jak najbardziej może mieć grudki.