Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez różowych szkieł już

wkurzają mnie zdania typu to po co za niego wychodziłaś?

Polecane posty

no normalnie czy czujesz się 100%wą kobietą no, czuje się jeszcze tylko seks, i będzie git.:):)

heeeeeee masz dziwną wizje kobiecości w takim razie

top ty masz ike dziwną. Znowu to samo: jak kobieta nie przyjmuje w siebie spermy, to nie jest kobietą. jak się jej regularnie nie przeczyszcza wyciorem, traci na kobiecości. gówno prawda. Kobiecość nabrzmiewa najbardziej w okresach oczekiwania. Abstynencji. Musisz być cały czas gotowa. tworzyć klimat. trzymać ogien. jako kobiecie nic mi nie brakuje. I seks nie będzie dopełnienem moje kobiecości tylko jej potwierdzeniem.

najwazniejsze ze jestes zadowolona z siebie retro och Jakże się mylisz, Pilton......:) 🖐️

\"bo co..? bo pomyślę zanim dam sobie włożyć..?\" bo myslisz tyle, że juz nawet wkładac sie nie chce... Oglądałas film Stowarzyszenie umarłych poetów? Była tam taka sztywniacka książka, ktora uczyła jak czytać poezje... Zero emocji... Tylko chłodna analiza... Ty robisz to samo z sexem i dlatego tak samo jak w filmie, gówno Ci z tego wychodzi... Pz miałaś juz lecieć :P

w czym się myle retro? w tym, ze zadowolenie z siebie to podstawa? czy w tym, że Ty jesteś zadowolona z siebie?

Gość hhhhfgfgfgdtev
kazdy sie moze pomylic bladzenie rzecza rozwodowa

mówisz retro??? a jak myślisz czemu bozia stworzyła kobiety???

bo myslisz tyle, że juz nawet wkładac sie nie chce... tylko czy ty jesteś tego na sto procent pewien..? gówno mi z seksu wychodzi...? :) nie:) wychodzi mi dokładnie to co chcę:) a skoro twoim zdaniem to jest gówno, to chciałabym twoje zobaczyć:) lecę już. teraz naprawdę. dużo czasu zajeło mi prostowanie anielskich skrzydeł....:) :):) pa.

w czym się myle retro? w tym, ze zadowolenie z siebie to podstawa? czy w tym, że Ty jesteś zadowolona z siebie? eee. może sama pomyśl, ok? w ramach ćwiczeń i treningu. pozdr.

Haris nie zauważyła że w pierwotnym pytaniu pierwszej opcji nie było i w zasadzie dostała juz wcześniej odpowiedź na pytanie.:) zdarza się najlepszym:) frrruu.....:):)

\"a skoro twoim zdaniem to jest gówno, to chciałabym twoje zobaczyć\" wybacz, ale nie wspinam sie na Twoj poziom perwersji :)

fuck, co, jak, gdzie?????????? chyba musze przeczytac topic od poczatku, bo narazie przeczytalam tylko 4 strone :O

Zreszta retro - sama juz doszlas do tego, ze pewnie jestem impotentem - nie pamietasz? i moja kobieta jest samotna w związku

Gość No to ci wytłumaczę Pilton
10:59 Haris Pilton najwazniejsze ze jestes zadowolona z siebie retro 11:01 retro (retro13@op.pl) najwazniejsze ze jestes zadowolona z siebie retro och Jakże się mylisz, Pilton...... Wersja druga, w której jest coś więcej niż w wypowiedzi wczesniejszej. 11:05 Haris Pilton w czym się myle retro? w tym, ze zadowolenie z siebie to podstawa? czy w tym, że Ty jesteś zadowolona z siebie? ERGO ! 11:11 retro (retro13@op.pl) Haris nie zauważyła że w pierwotnym pytaniu pierwszej opcji nie było i w zasadzie dostała juz wcześniej odpowiedź na pytanie.

dla mnie z mojej wypowiedzi wynika i jedno i drugie, ale nie bede juz dociekac, bo nie bawi mnie zabawa w przeintelektualizowane gadki z ludzmi ktorym ciezko jest udzielic prostej odpowiedzi na proste pytanie chcialam byc mila w poniedzialkowy ranek wyszlo jak zwykle :p

Gość kolektyw
autorko, jeżeli ktoś nie ma nic do powiedzenia to zadaje głupie pytanie "to po co wychodziłaś za mąż..." itd. Tacy ludzie z natury są puści i nie mają wiele do powiedzenia.

no szczerze powiedziawszy to fakt że możn to zrozumieć w dwojaki sposób "mylę się" że to najważniejsze.........że jesteś z siebie zadowolona czy "mylę się" , że jesteś z siebie zadowolona nigdy nie układaliscie w podstawówce jak największej ilosci pytań do jednego zdania ?? chociaż w tym wypadku to rczej czepianie się szczegółów ale sens ma

U mnie cała rodzina wojowała, że za mąż trzeba iść bo z tego same dobre rzeczy wynikaja...no, że dziecko się nie wstydzi, ze rodzice na kocią łapę i w ogóle, jedna ciotka przez druga udowadniały, ze jak będzie papier to nie zdradzi, to nie odejdzie, to w ogóle będzie to związek dopełniony łaska boża i wiele temu podobnych bzdur...jakże ja się ciesze, że mam swój rozum i że nie wierze ani w łaskę boża, ani w to, ze mnie nie zdradzi ani, ze mnie nie zostawi. Jestem dumna z siebie, że potrafiłam tak pokierowac swoim życiem, że stać mnie na to, by z nim być bo go kocham a nie bo muszę:D Po fakcie nie ma co się wymądrzać, ale warto pomyśleć \"przed\" za mąż pójściem:)

tylko niezadowolenie z siebie jest gwarantem postepu i rozwoju:) truizm.

Ktoś napisał to: Najgorsze są te które zaczynają się od wielkiej namiętności i totalnego zaślepienia. tak zwane "coup de foudre".( z franc.) Zgadzam się. Małżeństwa z rozsądku są o wiele lepsze, tam okulary nie spadają tłukąc się o beton jak moim przypadku. Co z tego, że się to ładnie z francuska nazywa.

a powiedz, jak to jest chodzić, ze się tak wyrażę, ze współmałżonkiem/współmałżonką, do łóżka? noc w noc, tylko z rozsądku?

Nie wiem, bo odkąd mi te okulary na dobre spadły już z nim do łóżka nie chodzę. Śpimy w osobnych pokojach, zawsze zresztą spalismy, bo "się musiał wysypiac" przy małych dzieciach.

Gość Gibb
Przed ślubem dostalem w głowę torebką w,której byla butelka szampana.