Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda812

PREZENT DLA DZIECKA pomocy!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Proszę Was o pomoc... Co kupić dziewczynce na roczek ?? dodam tylko, że teraz przeprowadzili się do nowego domu, z ogrodem. jakieś pomysły???

A ile chcesz wydać? Piłka, bębenek (lub inny łatwy w obsłudze instrument), książeczkę z dźwiękami

jasne, jak chcesz, żeby Cię matka dziecka znienawidziła, to koniecznie coś grającego :D lepiej takie pudełko z dziurkami w różnych kształtach, w które wrzuca się elementy i to wtedy dźwięk wydaje są takie fajne Fischer Price, bardzo solidne i dzieci się chętnie tym bawią

Rafinka, to fakt. Ja też nienawidziłam tych wszystkich grających pudeł :-) Ale faktem jest, ze dzieci w tym wieku najlepiej bawią się takimi właśnie wydającymi dźwięki lub zmieniającymi kolory zabawkami. Roczne dziecko już zwykle chodzi i tak naprawdę zaczyna na poważnie odkrywać świat. Zabawki edukacyjne są najlepsze dla takiego malucha

Moje dziecko miało coś takiego ale firmy playskool - bardzo fajna rzecz, chociaż bardziej się przydaje tak od 9 miesiąca życia. Zależy na jakim etapie nauki chodzenia jest teraz.